Home » Life & Style » Timp liber » Avatar 2 va fi un film de familie care vrea să întreacă orice imaginație

Avatar 2 va fi un film de familie care vrea să întreacă orice imaginație

Sebastian Rotaru / 15.02.2017, 15:00
Avatar 2 va fi un film de familie care vrea să întreacă orice imaginație

James Cameron, directorul filmului Avatar, are de gând să uimească din nou publicul cu cel puțin patru continuări și se pare că se află pe drumul cel bun cu Avatar 2.

Sam Worthington, starul din Avatar 2 -filmul care va fi lansat în 2018, a declarat că progresul francizei va promite un început unic. Dacă ești de părere că ai văzut tot ce era de văzut până acum, te înșeli.

„Acest film va fi ceva ce n-ai mai văzut până acum. Lumea este mai mare decât prima (n.red – în film)”, a spus Sam, citat de digitaltrends.com.

Avatar 2 nu va fi doar un film cu ore întregi de efecte speciale. Worthington a subliniat faptul că „este un film despre familie” și vom vedea cum Jake Sully a crescut. În partea a doua a filmului Avatar, povestea va continua la opt ani după evenimentele din prima serie și va pune accent pe viața construită în cutia Pandorei și pe dinamica familiei.

James Cameron a vrut să vadă dincolo de Avatar 2 ceva bun. El a terminat toate scenariile și continuările, iar, la fel cum a zis și Sam Worthington, toate continuările se pot filma simultan. „Planul este să avem puțin timp între (n.red – filme), cred, dar aceste lucruri sunt mereu ambigue până încep”, a spus actorul.

Producția filmului Avatar 2 va începe vara aceasta, iar filmul ar putea apărea în cinematografe la finalul anului 2018. Acesta trebuia să deschidă anul 2017, dar a fost amânat, așa că James Cameron a putu lucra mai mult la scenarii. Planul lui Cameron este ca Avatar 2 să concureze în boxx office cu Star Wars: Episode VIII – The Last Jed. Se așteaptă ca filmul să fie unul cu adevărat unic, ținând cont că predecesorul său a doborât toate recordurile box office-ului din lume.

Așteptăm de la Avatar 2 o revenire la cutia Pandorei alături de starurile Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver și Stephen Lang.