Home » Când, unde, cum » Când se deschid piscinele și ștrandurile, în 2022, în București. Data exactă

Când se deschid piscinele și ștrandurile, în 2022, în București. Data exactă

Alexandru Cazacu / 30.05.2022, 16:23
Când se deschid piscinele și ștrandurile, în 2022, în București. Data exactă

Sezonul estival ne bate la ușă, iar odată cu zilele călduroase se deschid și piscinele și ștrandurile din București. Proprietarii parcurilor acvatice din Capitală au anunțat data la care se vor deschide acestea. Așadar, vara vine cu vești bune pentru toți românii amatori de bălăceală, deoarece în doar câteva zile se vor putea bucura de apă și soare la piscinele și ștrandurile din București.

Când se deschid piscinele și ștrandurile în București

Atât tinerii, cât și cei mai în vârstă așteaptă nerăbdători să se bucure de zilele însorite la piscinele și ștrandurile din Capitală. În caz că nu știați, unul dintre parcurile acvatice din București, „Magic Summer Waves”, este deținut de Valentina Pelinel. Soția lui Cristi Borcea a anunțat că își va deschide ștrandul chiar la începutul lunii iunie.

După cum susține fostul model, piscina se va deschide chiar de Ziua copilului. De asemenea, proprietara parcului acvatic a anunțat noi surprize pentru clienți.

„#Varamagica 2022 începe în parcul acvatic Magic Summer Waves. Începând de săptămâna viitoare, în funcție de vreme, vă așteptăm să petrecem atât Ziua Copilului cât și sezonul de vara în locația din Drumul Taberei 115.”, a anunțat Valentina Pelinel pe pagina sa de Facebook.

Oferte speciale la Magic Place Aqua Park

Printre ștrandurile din București care își așteaptă vizitatorii în luna iunie se numără și Magic Place Aqua Park. Piscina este situată pe Șoseaua Virtuții. În această locație, familiile care vin în zilele de marți vor beneficia de o ofertă specială. Așadar, începând din luna iunie, iubitorii de bălăceală se pot bucura de condițiile oferite de Magic Place Aqua Park.

„Zilele de marți din LUNA IUNIE le dedicăm familiei și am pregătit o ofertă specială. Copiii cu vârsta sub 14 ani beneficiază de intrare liberă – oferta este în sistem 1+1.

Nu uita de certificatul de naștere în format digital (poză pe telefon) sau fizic (copie xerox).
#MareaBalaceala este la #MagicPlaceAquaPark în Șoseaua Virtuții, 55. Te așteptăm să dăm startul noului sezon în luna iunie.”, se arată în anunțul postat pe pagina oficială de Facebook a Magic Place Aqua Park.

Când se deschid piscinele și ștrandurile în București
Când se deschid piscinele și ștrandurile în București. Cât costă intrarea

Cât costă, în 2022, intrarea la un ștrand din Capitală

Veste bună și pentru locuitorii din sudul Bucureștiului, deoarece se deschid și porțile piscinei Summer Park Ștrand Berceni. În plus, proprietarii acestui parc au făcut publice și tarifele pentru acest sezon estival. Iată cât vor plăti clienții pentru un bilet la ștrandul din Berceni:

  • De luni până vineri, prețul biletului de intrare pentru adulți este de 30 de lei. În schimb, copiii vor plăti jumătate din această valoare, adică 15 lei.
  • În zilele de sâmbătă și duminică, adulții vor achita 40 de lei, iar pentru copii cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani prețul este de 20 de lei.

Pe de altă parte, la Magic Summer Waves și Magic Place Aqua Park prețurile sunt puțin mai ridicate. Mai exact, în timpul săptămânii, adulții vor plăti pentru un bilet 45 de lei, iar în weekend 65 de lei. Cu toate acestea, pentru copiii de până la 7 ani intrarea este liberă.