Home » Când, unde, cum » Cât costă o insulă. Top 4 insule pe care poți să dai mai puțini bani decât pe un apartament în Europa

Cât costă o insulă. Top 4 insule pe care poți să dai mai puțini bani decât pe un apartament în Europa

Alexandru Cazacu / 26.09.2021, 17:36
Cât costă o insulă. Top 4 insule pe care poți să dai mai puțini bani decât pe un apartament în Europa

Te-ai gândit că ar fi cazul să îți cumperi un loc doar al tău? Ei bine, din acest punct de vedere, opțiunile sunt nelimitate. De la apartamente, vile și cabane până la insule, ai putea să investești într-un loc doar al tău. Cu siguranță, mulți dintre noi ne-am întrebat măcar o dată care ar fi prețul unei insule. Deși majoritatea ajung la ordinul milioanelor de euro, există și insule care costă mai puțin decât un apartament în Europa.

Cât costă o insulă. Pe aceste insule poți să dai mai puțini bani decât pe un apartament în Europa

După cum spuneam, în rândurile următoare ale acestui articol, noi vă vom prezenta o listă cu insule care ar putea fi mai ieftine decât un apartament în multe orașe europene. Iată care sunt acestea, potrivit Euronews.

Insula Big Tancook (Canada) – 56.898 euro

Pe piața imobiliară, Insula Big Tancook este de fapt scoasă la vânzare sub forma unei parcele insulare. Asta înseamnă că poți achiziționa doar o parte a insulei. Așadar, pentru cei care preferă viața simplă, în mijlocul naturii și înconjurați de peisajele minunate ale acestei insule din Nova Scoția, Canada, aceasta este alegerea perfectă.

Insula Danhattan (Statele Unite ale Americii) – 263.281 euro

Persoanele care iubesc natura și își doresc să locuiască pe o insulă privată, trebuie să știe că în Conneticut își pot cumpăra Insula Danhattan, care vine cu tot cu o cabană forestieră, în care pot locui opt persoane. Cu o suprafață de aproximativ 4.000 de mp, insula se află pe Ashland Pond, iar cei care doresc să o cumpere vor primi și o barcă, așadar vor avea prioritate la docurile de pe continent.

Insula Bocal (Nicaragua) – 292.535 euro

În prețul acestei insule intră și o casă de oaspeți cu două dormitoare, una pentru îngrijitori, o piscină și un debarcader. Având în vedere suprafața acestei insule și climatul tropical superb, prețul ar trebuie să fie mult mai ridicat. Însă, această reducere are loc după ce proprietarul a efectuat mai multe renovări pe insula respectivă. Așadar, norocosul viitor proprietar va avea multe lucruri noi de care să beneficieze.

Cât costă o insulă. Aceste insule au un preț mai mic decât un apartament în Europa
Cât costă o insulă. Aceste insule au un preț mai mic decât un apartament în Europa

Cât costă o insulă – Insula Carabana Sol (Panama) se vinde cu 336.782 euro

De asemenea, situată Panama, într-un climat tropical, Isla Carabana Sol este prevăzută cu un loc de andocare pentru bărci cu pânze, o proprietate cu două apartamente independente și garaj pentru bărci cu motor. Cei care doresc să cumpere această insulă se pot muta imediat.

Cel mai probabil, acest loc a fost conceput inițial pentru iubitorii de petreceri, având în vedere dotările sale adiționale. Mai precis, este vorba de o terasă cu grătar, jacuzzi, un foișor superb, o plajă privată cu nisip fin, dar și o lagună privată cu apă limpede, perfectă pentru înot.

Pe lângă toate acestea, pentru a nu te simți foarte izolat de restul lumii, insula Carabana Sol este situată foarte aproape de mai multe baruri și restaurante, unde puteți ajunge foarte ușor cu barca. De asemenea, atât semnalul de telefonie mobilă, cât și cel al internetul Wi-Fi, sunt foarte bune, potrivit sursei citate.