Home » Când, unde, cum » Obiectul banal din baie care atrage energia negativă. Precizări importante de la un specialist Feng Shui

Obiectul banal din baie care atrage energia negativă. Precizări importante de la un specialist Feng Shui

Alexandru Cazacu / 11.03.2022, 14:19
Obiectul banal din baie care atrage energia negativă. Precizări importante de la un specialist Feng Shui

Conform specialiștilor Feng Shui, unele obiecte din locuința noastre pot atrage energia negativă, iar aceasta îi poate afecta pe toți membrii familiei din casa respectivă. Află în rândurile următoare ale acestui articol, care este obiectul banal din baie ce atrage energia negativă. Se pare că îl putem amplasa totuși în orice loc al casei, însă trebuie să îndeplinească o anumită condiție.

Obiectul banal din baie care atrage energia negativă

În cadrul unei postări pe pagina sa de Facebook, Laura Oprea, specialist Feng Shui, a făcut precizări importante cu privire la un obiect care atrage energia negativă și pe care toată lumea îl are în casă.

Mai exact, este vorba despre oglindă. Potrivit specialistei, chiar dacă sunt „la modă”, nu e bine să avem în casă oglinzi fără ramă. Se pare că aceste obiecte „atrag frica”.

„Am văzut că este la „Modă” să avem în casa oglinzi fie rotunde, fie dreptunghiulare, sau pătrate fără ramă, ceea ce este foarte GREȘIT. (…) Știți ce aduce oglinda rotundă fără margini în baie? FRICA!!!! Mai mult de atât, frica de tăieturi și activează fricile de tăiere din trecut adică din alte vieți (pentru toți cei care privesc în acea oglindă, inclusiv copiii sau musafirii), iar forma este și ea incorectă”, a scris Laura Oprea pe Facebook, potrivit DCNews.

Totodată, ea a explicată că, indiferent de forma sau locul unde dorim să amplasăm oglinda în locuința noastră, cel mai important lucru de reținut este că aceasta trebuie să aibă ramă.

Ce obiect din baie atrage energia negativă
Care este obiectul banal din baie atrage energia negativă. Precizări importante de la un specialist Feng Shui

Recomandări pentru anul 2022

În ceea ce privește aspectele generale ale lui 2022, anul Tigrului de apă, specialistul Feng Shui a venit cu o serie de recomandări și sfaturi utile. Se pare că 2022 nu este un an bun pentru investiții, iar dacă ne hotărârăm totuși să le facem trebuie să fim precauți.

„Sfatul meu este să fiți foarte rezervați în achiziționarea unei locuințe (mă refer la cumpărarea unui apartament) care să depășească cu mult primele luni ale anului, din punctul meu de vedere, conform cu analiza chartului României, domeniul construcțiilor, nu și cel de construcție a caselor pe pământ va scădea dramatic!”, a adăugat specialista, potrivit sursei citate.

Locul din casă care atrage energiile negative

După cum explică Laura Oprea, în acest an avem în centru steaua 5. Aceasta mai este denumită și steaua dezastrelor și poate aduce multe lucruri negative, precum „boli, necazuri, trădări, pierderea unor oportunități, obstacole și accidente”.

Conform spuselor specialistului Feng Shui, steaua de care vă vorbeam se manifestă atât în centrul țării și al lumii, cât și în centru propriei noastre locuințe. Așadar, trebuie să evităm pe cât posibil să stăm în centrul casei, deoarece energia negativă a acestei stele se manifestă în acest loc și afectează pe toți membrii familiei.

Ba chiar mai mult de atât, dacă bucătăria este camera din centrul casei, nu este recomandat să purtăm discuții sau să luăm decizii importante în acest loc care, după cum spuneam, trebuie evitat pe cât posibil.