Home » Știri » Black Friday 2016: Oferte Fashion Days pentru copii și adulți

Black Friday 2016: Oferte Fashion Days pentru copii și adulți

Luminita Nitoiu / 18.11.2016, 03:05
Black Friday 2016: Oferte Fashion Days pentru copii și adulți

Reducerile Fashion Days Black Friday 2016 ajung anul acesta chiar și la 90%. De ce? Pentru că Black Friday este o miză importantă pentru toate magazinele. Evident, este și o ocazie destul de bună pentru cumpărători să găsească produse la oferte avantajoase.

Black Friday 2016 la Fashion Days: Oferte pentru femei

Printre cele mai avantajoase produse pentru femei aflate la reducere am găsit această geantă shopper neagră, la doar 79 lei, de la 269 lei.

Tot la 79 lei, o rochie neagră, potrivită pentru ocazii diverse, este disponbilă aici.

Cei de la Fashion Days s-au orientat cu oferta Black Friday și către sezonul de iarnă, ne-a atras atenția o jacheta lunga neagra cu umplutura de puf, pe care o puteți cumpăra de aici cu o reducere considerabilă.

Black Friday 2016: Oferte pentru bărbați

Ofertele pentru bărbați sunt și ele foarte diversificate. Am găsit niște ghete Chelsea negre de piele, la 929 lei, care arată chiar foarte bine, le puteți cumpăra de aici.

Pentru domnii încântați de ceasuri, acest ceas la ofertă sigur vă va atrage atenția și poate fi un cadou cu care nu veți da greș de sărbători.

black-friday-fashiondays

Black Friday 2016: Oferte pentru copii

Pentru copii, Fashion Days a pregătit reduceri Black Friday de luat în seamă, așa cum era de așteptat. Am observat o bluză sport tricotată de toată frumusețea, de care copilul dumneavoastră va fi foarte încântat, datorită imprimeului colorat și vesel, o găsiți aici.

De asemenea, un hanorac gri melange cu corai neon cu gluga Never Ending poate fi cumpărat de aici, cu 79 lei.

Pentru bebeluși, există multe produse la ofertă Black Friday 2016, de la bluze foarte fumoase, la salopete, rochițe, body-uri etc, le puteți vedea pe toate aici.

bluza-colorata-pentru-copii

Informații „la cald” despre tot ceea ce înseamnă Black Friday 2016 puteți găsi aici, în articolul live text.

Black Friday 2016: Fashion Days are reduceri pentru branduri diverse

Magazinul oferă prețuri la reducere pentru tot soiul de produse, atât din gama pentru femei, cât și din cea pentru bărbați și din gama pentru copii. Găsiți oferte pentru United Colors of Benetton aici sau pentru Mango ori Esprit.