Termeni și condiții

Termeni și condiții de utilizare

1.Website-ul Stiridinlume.ro este detinut si administrat de Room 12 management SRL
Utilizând şi/sau vizitând acest website, acceptaţi automat termenii şi condiţiile de utilizare a site-ului. Termenii şi condiţiile sunt aplicabile în cazul tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv utilizatorii care contribuie cu materiale video, informaţii sau alte materiale şi servicii pe site.
Acest site poate conţine linkuri spre alte  site-uri, care nu sunt proprietatea sau nu sunt sub controlul Stiridinlume.ro si pentru care nu ne asumăm responsabilitatea referitor la conţinutul acestora, politica sau practicile utilizate.
Utilizând acest site, acceptați implicit să exonerați de răspundere Stiridinlume.ro în condițiile prezentate.

2. Accesul pe website
Condiții de accesare a site-ului:
– site-ul se va utiliza doar în interes personal şi non-comercial;
– nu veţi copia sau distribui nici o parte din acest site în nici un fel de mediu, fără a obţine în prealabil o autorizaţie scrisă de la administratorul site-ului;
– nu veţi altera sau modifica nici o parte din acest site în afară de ceea ce este necesar, la modul rezonabil, pentru utilizarea corespunzătoare a site-ului cu scopul în care a fost creat;
– veţi respecta termenii şi condiţiile acestui site.

3. Drepturile proprietăţii intelectuale
Conţinutul acestui site vă este oferit dumneavoastră doar cu scop informaţional şi pentru uz personal, si nu poate fi folosit, copiat, reprodus, distribuit, transmis, expus, vândut, licenţiat cu alte scopuri şi fără a avea în prealabil un consimţământ scris al titularilor drepturilor de  proprietate.
Sunteţi de acord a nu vă angaja în utilizarea, copierea sau distribuirea materialelor postate unei terţe părţi, în interes comercial. Sunteţi de asemenea de acord să nu afectaţi şi interferaţi în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricţionează utilizarea, copierea unui conţinut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a siteului sau a conţinutului acestuia.

4. Declaraţie de garanţie
Sunteţi de acord ca prin utilizarea siteului nostru să vă asumaţi orice risc. În măsura permisă de lege, Stiridinlume.ro declară toate garanţiile, exprese sau implicite, în legătură cu websiteul şi folosinţa dvs a acestuia.
Nu oferim nicio garanţie și nu suntem răspunzători vizavi de acurateţea sau de cât de complet este conţinutul acestui site sau conţinutul altor siteuri legate de acest site şi nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru:
– erori, greşeli sau lipsă de acurateţe a conţinutului,
– vătămare corporală sau a proprietăţii, de orice natură, rezultand prin accesul dvs la siteul şi serviciile noastre,
– orice acces neautorizat sau folosinţa serverelor noastre securizate şi/sau orice şi toate date personale şi/sau informaţii financiare stocate în acesta,
– orice întrerupere sau stopare a transmisiilor dinspre sau către siteul nostru,
– orice erori, viruşi, cai troieni, sau de genul cărora pot fi transmise către sau prin siteul nostru de către o parte terţă şi/sau orice erori sau omisiuni în orice conţinut sau pentru orice pierdere sau stricăciune de orice fel apărută ca rezultat al folosinţei oricărui conţinut postat, transmis prin email, sau oricum altfel făcut disponibil prin siteul playtech.ro.
Playtech.ro nu garantează şi nu-şi asumă responsabilitatea pentru orice produs sau serviciu publicat sau oferit de către o parte terţă prin site-ul nostru sau orice site cu hiperlink sau apărut în orice banner sau alt fel de publicitate, şi nu vaom fi parte la sau în orice alt fel responsabil pentru monitorizarea oricăror tranzacţii dintre dvs şi o parte terţă oferitoare de produse sau servicii.

5. Posibilitatea de a accepta termenii de utilizare
Prin acceptarea prezentelor condiții, afirmaţi fie că aveţi peste 18 ani, fie că sunteți minor cu capacitate de exercițiu restrânsă și aveţi consimţămantul părintelui sau al tutorelui legal şi sunteţi în măsură şi competent să întelegeți termenii, condiţiile, obligaţiile afirmaţiile reprezentările şi garanţiile stabilite mai sus şi să le respectaţi.
În orice caz, susţineţi că aveţi peste 14 ani, deoarece siteul www.stiridinlume.ro nu se adresează copiilor sub 14 ani. Dacă sunteţi sub vârsta de 14 ani, vă rugăm să nu folosiţi site-ul.