Home » Știri » MotoGP România: Unde se va vedea Campionatul Mondial de Motociclism Viteză

MotoGP România: Unde se va vedea Campionatul Mondial de Motociclism Viteză

Octavian Palade / 14.11.2016, 11:36
MotoGP România: Unde se va vedea Campionatul Mondial de Motociclism Viteză

Drepturile TV şi digitale exlusive pentru Campionatul Mondial de Motociclism Viteză MotoGP au fost cumpărate de Eurosport.

MotoGP România, Campionatul Mondial de Motociclism Viteză, va fi transmis pe canalele postului TV Eurosport, care  a cumpărat drepturile TV şi digitale exclusive pentru următoarele trei sezoane, 2017 – 2019, scrie news.ro.

Astfel, televiziunea va difuza cursele şi sesiunile de calificări pe Eurosport 1 şi pe Eurosport Player, serviciul dedicat transmisiunilor TV online al televiziunii.

Eurosport informează că acordul încheiat cu Dorna Sports, deţinătorul drepturilor comerciale pentru competiţiile de motociclism sub titulatura MotoGP, asigură drepturile pentru transmisiunile în direct ale tuturor etapelor, la toate cele trei clase, MotoGP™, Moto2™ şi Moto3™, inclusiv sesiunile de antrenamente libere de vineri, sesiunile de calificări de sâmbătă şi cursele de duminică.

”Toate aceste curse vor fi difuzate în direct pe Eurosport 1, în timp ce sesiunile de calificări vor fi transmise pe Eurosport 1 în direct sau decalat, în cazul unor suprapuneri de transmisiune cu alte competiţii”, au declarat reprezentanţii televiziunii.

Televiziunea specializată în transmisiuni sportive deţine şi drepturile digitale exclusive în România pentru toate cursele şi toate sesiunile de calificări din calendarul MotoGP. Abonaţii Eurosport Player vor avea acces prin intermediul dispozitivelor mobile sau al Smart TV-urilor la transmisiunile în direct ale tuturor etapelor MotoGP difuzate de Eurosport.

În plus, platforma digitală va difuza în direct şi în exclusivitate încă două competiţii organizate de Dorna: Red Bull Rookies Cup şi Shell Advance Asia Talent Cup.

MotoGP, în direct pe Eurosport

”După ce am consolidat oferta pentru fanii fotbalului cu trei sezoane din Premier League, oferta de tenis, prin drepturile pentru toate turneele de Mare Şlem, şi pe cea pentru pasionaţii de ciclism cu toate cele trei Mari Tururi, a venit momentul să ne concentrăm şi pe sporturile cu motor, unul dintre pilonii conţinutului Eurosport.

Suntem încântaţi să le oferim fanilor din România acces la o astfel de competiţie pentru următorii trei ani. Acesta este un exemplu foarte bun în ceea ce priveşte experienţa pe care Eurosport o aduce fanilor săi. Acoperirea este amplă şi include transmisiunile în direct ale tuturor curselor din fiecare sezon, pe toate platformele Eurosport. Asta aşteaptă fanii de la noi şi exact asta oferă Eurosport”, a menționat Victoria Davies, VP, Country Manager Discovery CEE.

MotoGP este campionatul mondial de top al motociclismului viteză, o competiţie cu 18 etape organizate în 14 ţări, pe patru continente, care se bucură de o acoperire mediatică globală. Sezonul competiţional 2017 va debuta la finele lunii martie în Qatar şi se va încheia în luna noiembrie la Valencia.