Home » Știri » Știri externe » Salma Hayek îl acuză pe Donald Trump că a inventat o poveste despre ea după ce actrița a refuzat să iasă cu el

Salma Hayek îl acuză pe Donald Trump că a inventat o poveste despre ea după ce actrița a refuzat să iasă cu el

George Stanciu / 24.10.2016, 14:53
Salma Hayek îl acuză pe Donald Trump că a inventat o poveste despre ea după ce actrița a refuzat să iasă cu el

Salma Hayek a afirmat, într-o emisiune radio, că Donald Trump a inventat o poveste cu privire la ea, publicată în National Enquirer, după ce aceasta nu a dorit să se întâlnească cu el, în urmă cu câțiva ani.

Într-o intervenţie avută în timpul emisiunii radio „El Show del Mandril”, de vineri, actriţa le-a transmis prezentatorilor că ea le crede pe femeile ce îl acuză pe candidatul republican la fotoliul de la Casa Albă de abuz sexual, după ce ea însăși a avut de-a face în mod neplăcut cu Donald Trump.

„Când l-am întâlnit, aveam un iubit, şi a încercat să se împrietenească cu el pentru a-i cere numărul meu de telefon. A aflat numărul meu şi m-a sunat ca să mă invite în oraş”, a spus Hayek. „Când i-am spus că n-aş ieşi cu el chiar dacă n-aş avea prieten, a sunat, nu ar recunoaşte asta bineînţeles, şi a spus cuiva de la National Enquirer”, a mai adăugat aceasta actriţa, citată de news.ro.

Trump ar fi transmis publicaţiei în cauză că el nu ar dori să iasă la o întâlnire cu actrița deoarece este prea scundă.

Cu toate că Trump a avut mai multe încărcări eșuate de a se întâlni cu ea, magnatul și a continuat să o sune. „Mai târziu, a sunat şi mi-a lăsat un mesaj: Îţi vine să crezi asta? Cine ar crede asta? Nu vreau ca oamenii să creadă asta despre tine”, a spus actriţa. El a fost convins că voi ieşi cu el ca oamenii să nu creadă că motivul pentru care nu ar ieşi cu mine este că sunt scundă”, a mai spus actrița în cadrul emisiunii radio.

În ultimele săptămâni, campania Partidului Republican pentru alegerile prezidențiale s-a prăbuşit în sondaje, după ce mai multe femei au afirmat public că Donald Trump le-a agresat sexual.

Prezidenţiabilul republican a susținut că le va da în judecată pe aceste femei, după ce se vor termina alegerile.