Home » Când, unde, cum » Câți bani câștigă un angajat de la Pepco în România. Salariul lunar net diferă în funcție de postul de muncă ocupat

Câți bani câștigă un angajat de la Pepco în România. Salariul lunar net diferă în funcție de postul de muncă ocupat

Alexandru Cazacu / 18.03.2022, 10:52
Câți bani câștigă un angajat de la Pepco în România. Salariul lunar net diferă în funcție de postul de muncă ocupat

Pepco și-a deschis sucursale în România încă din anul 2015. Lanțul de magazine polonez comercializează haine, jucării, dar și accesorii pentru locuință, de tip discount. De asemenea, Pepco face parte dintr-un concern african prezent pe trei continente. Află în rândurile de mai jos câți bani câștigă un angajat Pepco în România. Leafa salariaților diferă în funcție de postul ocupat.

Câți bani câștigă un angajat de la Pepco în România

După cum spuneam, Pepco se află pe piața din România de aproximativ 7 ani de zile, iar mulți dintre români ale să își facă cumpărăturile aici, mai ales datorită prețurilor accesibile, dar și a gamei variate de produse. În ceea ce privește salariile angajaților Pepco, acestea variază în funcție de postul ocupat, dar și de vechime. Așadar, haideți să vedem câți bani câștigă un angajat Pepco.

Potrivit platformelor de joburi, în 2021, un angajat în vânzări din Brașov, cu program de lucru full-time și experiență în domeniu de 1 an, câștiga un salariu net de 1.800 de lei pe lună. În schimb, în Drobeta-Turnu Severin, un Casier principal trezor, cu experiență în domeniu de 4 ani, încasa lunar un salariu de 3.290 lei net.

Tot anul trecut, în Timișoara, salariul pentru un post de casier, angajat full-time și cu experiență de mai puțin de 1 an, era de 1.930 de lei net. La această sumă se adăugau tichete de masă în valoare de 315 lei (lunar) și un bonus de 50 de lei pe lună, în funcție de performanțe.

Câți bani câștigă un salariat Pepco
Ce sumă încasează lunar angajații Pepco

Ce salarii sunt la Pepco

În Sibiu, un angajat Pepco pe funcția de Casier comercial, angajat full-time și cu experiență de 1 an, încasa un salariu lunar de 1.900 de lei. Pe de altă parte, un casier din Ploiești, cu același program de lucru, câștiga 1.700 de lei net lunar și tichete de masă în valoare de 300 de lei.

Pentru un Asistent departament, angajat full-time în București (experiență 3 ani), salariul era de 2.900 de lei pe lună (net). La acești bani se adăuga tichete de masă de 300 de lei, dar și un bonus anual de 2.500 lei.

Tot în Capitală, un angajat Pepco pe postul de Șef de magazin, cu experiență în domeniu de 10 ani, încasa lunar un salariu de 3.300 de lei. În schimb, un Stock Controller cu experiență de 4 ani câștiga 3.800 de lei net, tichete de masă de 300 de lei și un bonus anual de 4.800 de lei, potrivit undelucrăm.ro.

Ce salarii au angajații de la Pepco

În Sibiu, se oferea 3.200 de lei net lunar unui angajat al magazinelor Pepco pe funcția de Casier. Programul de lucru era full-time și se cerea o experiență în domeniu de cel puțin un an. Pe lângă salariu se mai ofereau și tichete de masă în valoare de 300 de lei lunar.

Un angajat Pepco din Baia Mare, angajat cu un program de lucru full-time, pe funcția de Casier și lucrător comercial, încasa un salariu net lunar de 2900 de lei.

Pe de altă parte, În Râșnov, un Director adjunct, cu program full-time și experiență în domeniu mai mică de un an, câștiga lunar un salariu de 2.400 de lei net + tichete de masă de 300 de lei.