Home » Când, unde, cum » Cifra destinului în căsătorie. Cum se calculează și în ce zi e bine să faci nuntă, ca să ai noroc și fericire în căsnicie

Cifra destinului în căsătorie. Cum se calculează și în ce zi e bine să faci nuntă, ca să ai noroc și fericire în căsnicie

Alexandru Cazacu / 07.05.2022, 11:08
Cifra destinului în căsătorie. Cum se calculează și în ce zi e bine să faci nuntă, ca să ai noroc și fericire în căsnicie

Prezent la emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3, Mihai Voropchievici a vorbit despre cifra destinului în căsătorie. Conform celebrului numerolog, persoanele care au o anumită cifră vor avea o căsătorie cu suișuri și coborâșuri. Află în continuare cum se calculează cifra destinului în căsătorie și în ce zi nu este bine să faci nunta, pentru a avea noroc și fericire în căsnicie.

Cum se calculează cifra destinului în căsătorie

Potrivit lui Mihai Voropchievici, este foarte simplu să calculăm cifra destinului în căsătorie. Mai exact, trebuie doar să adunăm ziua, luna și anul. Totuși, numerologul spune că una este căsătoria civilă și alta este cununia religioasă. Fiind în fața lui Dumnezeu, aceasta din urmă este mai importantă.

„De exemplu, vreau să mă căsătoresc pe 1. 06. 2022. Adunăm tot și ne dă cifra 4”, a spus Mihai Voropchievici, la Antena 3.

În ce zi e bine să faci nuntă, ca să ai noroc și fericire în căsnicie – Cifra 1

Dacă cifra rezultată este 1, atunci căsnicia va fi dominată de neînțelegeri din cauza egoismului. Fiecare dintre parteneri își va dori să conducă și va încerca să își domine partenerul. Conform spuselor lui Voropchievici, „tendința la nuntă este ca doamna să-l calce pe domn pe picior”.

Cifra destinului în căsătorie 2

Aceștia vor avea un mariaj cu suișuri și coborâșuri. Deși în prima parte a căsătoriei toate lucrurile vor merg bine, ulterior vor apărea probleme de comunicare, spune specialistul. Lipsa de comunicare poate distruge căsnicia, însă comunicând ei pot rezolva unele probleme ce pot duce la un divorț iminent.

Cifra 3

Ei vor avea o căsătorie fericită. totul se bazează pe glume, iar viața de cuplu va fi una armonioasă. Putem spune că aceasta este o căsătorie de succes.

Cum se calculează cifra destinului în căsătorie și în ce zi e bine să faci nuntă
Cum se calculează cifra destinului în căsătorie și în ce zi e bine să faci nuntă

Cifra destinului în căsătorie 4

Cuplu care are cifra 4 va căuta în permanență să se sacrifice unul pentru celălalt. Cu toate acestea, unul dintre soți va fi nevoit să renunțe la o independență financiară.

Cifra 5

Potrivit numerologului, nunta va avea loc în secret. Aceștia sunt niște oameni foarte discreți și nu le place zgomotul. În schimb, familia și prietenii le vor fi alături.

Cifra 6

Cei care au această cifră nu vor să împartă conducerea. Cu toate acestea, datorită iubirii și respectului pe care îl au unul pentru celălalt, vor putea trece cu bine peste multe obstacole, iar la un moment dat vor cădea la pace.

Cifra 7

Ei își construiesc un imperiu, însă nu trebuie să se dedice prea mult domeniului financiar. Banii pot întreține fericirea, însă ei nu trebuie să uite să petreacă timp împreună, a spus Voropchievici, la „Adevăruri ascunse”.

Cifra 8

Din căsnicia lor nu va lipsi tandrețea. Ei sunt manierați și extrem de atenți la detalii. În plus, se vor răsfăța unul pe celălalt.

Cifra 9

După cum spune Mihai Voropchievici, această cifră este una de aventură. Așa că, mariajul celor care au acest număr va fi o aventură. Potrivit specialistului în numerologie, căsătoria va fi făcută pe impuls de moment, iar acest lucru duce la infidelitate.