Home » Când, unde, cum » Cine sunt și cum arată surorile Prințesei Diana. Una dintre ele s-a iubit cu Charles. Imagini și detalii mai puțin știute

Cine sunt și cum arată surorile Prințesei Diana. Una dintre ele s-a iubit cu Charles. Imagini și detalii mai puțin știute

Manolică Anca / 30.06.2021, 13:29

Cine sunt și cum arată surorile mai mari ale Prințesei Diana. Una dintre ele s-a iubit cu Prințul Charles, iar cealaltă n-a vorbit cu Lady Di mai mult de un an. Imagini și detalii mai puțin cunoscute.

Cine sunt și cum arată surorile Prințesei Diana

Prințesa Diana, cea supranumită „Prințesa inimilor”, a fost extrem de iubită de toată lumea, popularitatea sa depășind încă de la începuturi granițele Regatului Unit. Ea a fost și rămâne una dintre cele mai influente personalități feminine ale secolului XX. S-a remarcat prin frumusețea-i naturală, eleganță, bunătate, câștigând rapid simpatia lumii întregi.

În ciuda celebrităţii lui Lady Di, cele două surori ale ei au stat departe de ochii curioși ai publicului, ducând existenţe aproape anonime. Însă, în particular, ele au rămas foarte apropiate de nepoţii lor, Prinţii William şi Harry. Ele au fost invitate și botezul fiului ducilor de Sussex, Archie, la Windsor, în 2019, și apar în portretele oficiale ale familiei.

Una dintre ele s-a iubit cu Prințul Charles

Surorile mai mari ale Prințesei Diana se numesc Lady Sarah McCorquodale şi Lady Jane Fellowes, și se spune că au fost destul de apropiate de aceasta (pe lângă ele, Diana mai are un frate, Charles). Lady Sarah Spencer, așa cum era cunoscută înainte de căsătoria cu Neil McCorquodale, se spune că avea o personalitate foarte exuberantă.

Lady Sarah Spencer
Lady Sarah Spencer

De altfel, ea a fost cea care le-a făcut cunoştinţă lui Charles şi Dianei, după ce înainte ea avusese o scurtă relaţie cu prinţul, relație care s-a terminat după ce sora Dianei a vorbit în presă despre el. În vârstă de 66 de ani, ea este căsătorită din anul 1980, are trei copii şi doi nepoţi și locuiește, alături de familia ei, lângă Grantham, Lincolnshire. După moartea Prințesei, Sarah a fost numită co-executor al testamentului acesteia.

Lady Jane Fellowes n-a fost foarte apropiată de Lady Di

Lady Jane Fellowes este a doua născută în familia Spencer, astăzi în vârstă de 64 de ani. Aceasta s-a măritat chiar mai repede decât Diana, imediat după ce a absolvit liceul. Jane nu fost atât de apropiată de Diana în perioada copilăriei și adolescenței, relaţia lor îmbunătăţindu-se la maturitate. Se spune că cele două s-au certat atunci când Prințesa Diana a ales să părăsească familia regală.

Asta fiindcă Jane era căsătorită cu secretarul privat de atunci al Reginei, Robert Fellowes, și era, cumva, loială familiei prin poziţia soţului ei. Se spune că Jane și Diana nu și-au vorbit în ultimele 18 luni de viaţă ale Dianei, aceasta din urmă fiind cea care a rupt comunicarea.

Lady Jane Fellowes
Lady Jane Fellowes

Lady Jane este cea care a citit Cântarea lui Solomon la nunta lui Harry și Meghan, în 2018, și a fost aleasă de ducii de Cambridge pentru a fi nașa prințesei Charlotte. De asemenea, William și Harry au o legătură strânsă cu verii lor. Lady Sarah are trei copii, Emily, George și Celia McCorquodale, în timp ce Lady Jane este mama Laurei, lui Alexander și Eleanor Fellowes.

De-a lungul timpului, frații regali și verii lor au participat reciproc la nunți, Harry și Meghan sărbătorind nunta Celiei McCorquodale cu George Woodhouse la doar o lună după propria căsătorie.