Home » Când, unde, cum » Cu ce se ocupă și cum arată fiica lui Dragnea. Fostul lider PSD a făcut totul public. Doar apropiații știau

Cu ce se ocupă și cum arată fiica lui Dragnea. Fostul lider PSD a făcut totul public. Doar apropiații știau

Alexandru Cazacu / 21.10.2021, 16:20

În caz că nu știați deja acest lucru, fostul lider PSD are doi copii. Mai exact, este vorba despre Alexandra și Valentin. Ei bine, fiul lui Liviu Dragnea a ajuns de mai multe ori în atenția presei, însă despre Alexandra nu se știu prea multe lucruri. Află în continuarea articolului cu ce se ocupă fiica lui Dragnea.

Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Liviu Dragnea

După cum spuneam, spre deosebire de copiii altor politicieni, Alexandra Dragnea nu apare foarte des în public și este foarte discretă în ceea ce privește viața personală. Așadar, nu sunt mulți cei care știu faptul că, la examenul de Bacalaureat, fiica fostului lider PSD a obținut o media generală 9,78, după care s-a înscris la Facultatea de Limbi Străine, potrivit celor de la kanald.ro.

De asemenea, fiica politicianului a avut legături și cu modellingul, realizând mai multe pictoriale. Ba chiar mai mult de atât, Alexandra Dragnea a apărut și în videoclipului iubitului său Alex Mațaev, un cântăreț din Republica Moldova. Cei doi s-au cunoscut în 2013, pe vremea când Alex participa la o emisiune de talente din România. Ulterior, Alex și Alexandra au stat pentru o perioadă în Statele Unite.

Fiica lui Liviu Dragnea s-a căsătorit în secret

Ei bine, după nu mai puțin de șapte ani de relație, cei doi tineri au decis că este momentul să facă marele pas și să își unească destinele. Mai exact, Alex și Alexandra au avut cununia civilă în 2020, când Dragnea era încă după gratii, iar informația a fost făcută publică chiar de fostul lider PSD.

Invitat în cadrul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D, Liviu Dragnea a precizat că a fost de acord cu decizia fiicei sale de a se mărita cu interpretul moldovean. Ba chiar mai mult de atât, se pare că politicianul este chiar foarte mulțumit de ginerele său.

”Atât de tare m-am opus relației fiicei mele cu Alex încât am fost de acord să se și căsătorească. Ei sunt căsătoriți. Fiica mea este căsătorită, Alex îmi este deja ginere de un an și ceva. Atât el cât și soția lui Ștefan, sunt niște copii foarte buni.

S-au căsătorit când eu eram la închisoare. Au venit înainte, au întrebat iar eu i-am rugat să nu stea neapărat după mine și să se căsătorească. Am fost la fel de bucuros ca și cum aș fi fost acolo”, a spus Liviu Dragnea.

Cum arată fiica lui Liviu Dragnea
Cum arată fiica lui Liviu Dragnea

Evenimentul a fost discret, într-un local din afara Bucureștiului

Se pare că cei doi au vrut ca nunta să fie una cât se poate discretă. Așadar, după ce s-au prezentat în fața ofițerului de stare civilă din Alexandria, ar fi petrecut discret într-un hotel din Turnu Măgurele, deținut de familia Dragnea, potrivit wowbiz.ro.

Cu toate că majoritatea timpului îl petrec în Capitală, fiica lui Dragnea și Alex Mațaev locuiesc în Alexandria. După cum am menționat și anterior, cei doi au locuit pentru o vreme și în Statele Unite ale Americii, însă s-au întors după ce accesul membrilor familiei Alexandrei a fost interzis în SUA.