Home » Când, unde, cum » Linia specială din palmă care dezvăluie că ești protejat de Divinitate. Ce înseamnă dacă apare la mâna dreaptă

Linia specială din palmă care dezvăluie că ești protejat de Divinitate. Ce înseamnă dacă apare la mâna dreaptă

Alexandru Cazacu / 14.04.2022, 15:03
Linia specială din palmă care dezvăluie că ești protejat de Divinitate. Ce înseamnă dacă apare la mâna dreaptă

Prezent în platoul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3, celebrul numerolog Mihai Voropchievici a vorbit despre linia specială din palmă care îți arată că ești protejat de Divinitate. Află în continuarea articolului curent cum arată această linie rară. Se pare că nu toată lumea poate să o aibă, după cum susține chiar numerologul.

Linia din palmă care dezvăluie că ești protejat de Divinitate

În cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, Mihai Voropchievici a dezvăluit cum arată linia rară din palmă. Se pare că această linie specială apare lângă linia vieții și ne arată că suntem protejați de Divinitate. Cu toate acestea, potrivit cunoscutului numerolog, nu toată lumea o are.

„Fiecare cu ce i-a lăsat Dumnezeu. Unul are linia vieții, altul linia capului sau a inimii și tot așa. Nu o poate avea toată lumea. Linia rară apare lângă linia vieții. Această linie a îngerului păzitor este paralelă cu linia vieții”, a spus Mihai Voropchievici, la Antena 3.

Ce înseamnă dacă apare la mâna dreaptă

Conform spuselor lui Mihai Voropchievici, linia despre care vorbim este una de protecție și nu este foarte greu de descifrat, însă nu trebuie să fie chiar lipită de linia vieții. Dacă este prezentă la mâna dreaptă, înseamnă că e dobândită prin fapte bune.

„În palme pot apărea linii noi. Te poți naște cu ea sau poate apărea în timp. Îngerul păzitor vine și își oferă darurile după bunătate. Prin fapte bune, o poți dobândi. Mulți oameni o confundă cu linia vieții. Dacă o ai la mâna dreaptă reprezintă că ai dobândit-o prin fapte bune”, a explicat numerologul.

În schimb, persoanele care s-au născut protejate de Divinitate au linia respectivă pe palma stânga, iar aceasta este destul de pronunțată și reprezintă „darul și protecția născutului”.

Linia specială din palmă care dezvăluie că ești protejat de Divinitate
Linia specială din palmă care dezvăluie că ești protejat de Divinitate

Ce este chiromanția sau cititul în palmă

Chiromanția (cititul în palmă) este citirea caracterului și a viitorului unei persoane prin interpretarea liniilor și ondulațiilor de pe palma mâinii. Originile chiromanției sunt incerte, însă este posibil ca această metodă să fi apărut în India antică, iar de acolo să se fi răspândit în întreaga lume.

De-a lungul vremii, arta chiromantică a fost folosită în China, Tibet, Persia, Mesopotamia și Egipt, însă s-a dezvoltat foarte mult în Grecia antică. După ce în Evul Mediu a trecut printr-o perioadă de discreditare, chiromanția a înflorit din nou în perioada Renașterii.

După un al doilea reflux, în timpul Iluminismului, această artă a devenit din nou populară în secolul al XIX-lea, odată cu lucrările lui Casimir d’Arpentigny, Louis Hamon și William Benham. În secolul al XX-lea, chiromanția a primit o atenție și o interpretare reînnoită de către adepții lui Carl Jung.

Nu există o susținere științifică pentru afirmația conform căreia trăsăturile fizice observate în chiromanție au semnificație predictivă psihică sau ocultă. Cu toate acestea, mâna umană prezintă dovezi ale sănătății, curățeniei și obiceiurilor ocupaționale și nervoase ale unei persoanei. Mâinile sunt examinate de obicei în diagnosticul medical și oferă indicii cu care chiromantul îi poate uimi adesea pe cei cărora li se citește.