Home » Când, unde, cum » Secretul uimitor al cifrelor care se repetă în data nașterii. Află ce spune asta despre tine!

Secretul uimitor al cifrelor care se repetă în data nașterii. Află ce spune asta despre tine!

Manolică Anca / 22.06.2021, 09:11
Secretul uimitor al cifrelor care se repetă în data nașterii. Află ce spune asta despre tine!

Secretul uimitor al cifrelor care se repetă în data nașterii. Numerologii ne sfătuiesc să nu ignorăm aceste numere. Fie că este vorba de 0 sau de misticul 7, orice cifră ar putea avea un mesaj ascuns dacă se repetetă de două sau de mai multe ori în momentul sosirii noastre pe lume. Află ce spune asta despre tine!

Secretul uimitor al cifrelor care se repetă în data nașterii

Nimeni nu vine pe lume întâmplător. Cu toții suntem ocrotiți de anumite influențe și energii misterioase, iar numerele pot fi simbolurile lor. Pe lângă data nașterii, ia în calcul și ora la care ai venit pe lume, daca o știi. Spre exemplu, daca te-ai născut pe 14.04.1991, ora 9 dimineața, trebuie să ții cont de mesajele pe care le transmit cifrele 1, 4 și 9. Așadar, află adevărul despre destinul tău.

  • Cifra 0

Vizual, cifra 0 seamănă cu un ou sau cu o sămânță, simboluri ce reprezintă începuturile. Daca 0 se repetă în data nașterii tale, el semnifică un potențial uriaș, regenerare, energie, noi începuturi și șanse mari. 0 îți amintește că orice se poate întoarce, așa că mare atenție la ce consecințe pot avea deciziile tale majore.

  • Cifra 1

Acest număr spune că există șansa de a o lua de la capăt și să te bucuri de un nou început, atunci când totul pare sfârșit. Cifra 1 înseamnă inițiativă, ambiție, independența, dinamism și energie, însă trebuie să fie o energie controlată și canalizata spre lucrurile benefice.

  • Secretul uimitor al cifrelor care se repetă în data nașterii. Cifra 2

Dualitate și comuniune, dragoste și sensibilitata. Ești o fire receptivă, atragi oamenii și le câștigi încrederea pentru că îți pasă de ei. Ai multă răbdare, ești o persoană sinceră, dar trebuie să îți păstrezi cu grijă calitățile și valorile și să nu oferi inima oricui.

  • Cifra 3

Destinul celor cu cifra 3 este unul norocos, în care au parte de împliniri și șanse noi, chiar dacă lucrurile nu merg așa chum și-ar dori. Cifra este simbolul dezvoltării, comunicării și vitalității. Este numărul persoanelor întreprinzătoare și ingenioase.

  • Cifra 4

Dacă cifra 4 apare de cel puțin două ori în data nașterii, aceasta semnifică profunzime, spiritualitate și tenacitate. Ai o gândire logică și pătrunzătoare, cauți să te afirmi și să ai parte de multe realizări și vei avea ocazia să faci multe lucruri de însemnătate în viață.

  • Secretul uimitor al cifrelor care se repetă în data nașterii. Cifra 5

Cifră care semnifică mult dinamism, progres, inteligență și o continuă sete de cunoaștere. Deosebit de curios, nu te mulțumești niciodată cu puțin. Faci eforturi mari în viață să ajungi cineva, să lași în urma ta realizări deosebite despre care lumea să vorbească.

  • Cifra 6

Simbolul armoniei, iar destinul celor care au cifra 6 în data nașterii va fi veșnic ocrotit de energiile universului. Chiar daca vei avea parte și de momente grele, ca toți, de altfel, cumva destinul îți va oferi o recompensă și vei obține ceea ce dorești cu mare ardoare. Dragostea, echilibrul și afecțiunea sunt cele mai importante valori pentru tine.

  • Cifra 7

Este o cifră cu valențe mistice și totodată un număr spiritual, care pune mare accent pe sensibilitate, mister, slăbiciune și forță. Aceste persoane caută să fie perfecte, să își construiască o viață perfectă și să lasă niciodată pe cei din jur să le vadă slăbiciunile.

  • Secretul uimitor al cifrelor care se repetă în data nașterii. Cifra 8

Este un noroc dacă în data nașterii tale apare cifra 8 de mai multe ori și mai ales daca te-ai născut la orele 8 dimineața sau seara. Are o vibrație puternică, și datorită lui ești o persoană norocoasă, ambițioasă, energică și foarte sigură pe tine. Având o atitudine pozitiva, vei reuși multe!

  • Cifra 9

Acest număr semnifică iubire, generozitate, altruism și talent. Ai un suflet mare, ești deschis, progresist și nu judeci niciodată pe nimeni. Cunoașterea, înțelepciunea, răbdarea și echilibrul interior vor fi un mare ajutor în viață să devii un om extraordinar.