Home » Când, unde, cum » Vibrația ascunsă a locuinței. Ce arată numărul casei despre oamenii care trăiesc în ea. „Această cifră are predispoziție pentru omoruri”

Vibrația ascunsă a locuinței. Ce arată numărul casei despre oamenii care trăiesc în ea. „Această cifră are predispoziție pentru omoruri”

Alexandru Cazacu / 11.05.2022, 12:41
Vibrația ascunsă a locuinței. Ce arată numărul casei despre oamenii care trăiesc în ea. „Această cifră are predispoziție pentru omoruri”

La emisiunea „Adevăruri ascunse” de la Antena 3, Mihai Voropchievici a vorbit despre vibrația ascunsă a locuinței. Află în continuare ce arată numărul casei despre persoanele care locuiesc în ea. Conform numerologului, fiecare cifră vine cu o anumită vibrație, iar locuind acolo „te mulezi” după cifra respectivă.

Vibrația ascunsă a locuinței. Ce arată numărul locuinței despre cei care trăiesc în ea

Prezent în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3, specialistul în numerologie a vorbit despre vibrația ascunsă a cifrei de pe ușa locuinței. Potrivit lui Mihai Voropchievici aceasta este foarte importantă și influențează fericirea oamenilor ce locuiesc în casa respectivă. Se pare că fiecare cifră vine cu o vibrație anume.

Numerologul susține că persoanele care s-au născut în casa părintească știu ce înseamnă vibrația casei. Acel spirit care ne atrage sau ne determină să acționăm exact ca vibrația cifrei. Cifra casei o putem afla adunând numărul locuinței până când obținem o cifră. Acestea fiind spuse, hai să vedem ce arată numărul locuinței despre cei care locuiesc în ea, potrivit lui Mihai Voropchievici.

Locuințele cu vibrația 1

Acestea atrag oameni cu personalitate, adevărați lideri. Ei sunt, de asemenea, autoritari, muncitori și orientați spre carieră. Vibrația 1 nu este bună pentru cei singuri, pentru că nu acceptă singurătatea. În schimb, genul acesta de număr este însă bun pentru burlacii convinși. Predispune la stres, încăpățânare și dispute, a spus numerologul la Antena 3.

Vibrația ascunsă a locuinței – casele sau apartamentele care au vibrația 2

„Încurajează la uniune, dragoste și atrage foarte mulți prieteni. Este un apartament sau o casă plăcute, unde există voie bună. Oameni plăcuți. Se dezvoltă foarte mult tactul și colaborarea. Dezvoltă toleranța. Se întâmplă evenimente plăcute, dar mai mult în familie. Nu vor anturaj nebun. Nu este bun pentru cei leneși, pentru că predispune la capricii. Aduce noroc dacă se folosesc culori calde. Dacă se poate mobila să nu fie tăioasă”, conform numerologului.

Vibrația ascunsă a locuinței. Ce spune numărul casei despre oamenii care trăiesc în ea
Vibrația ascunsă a locuinței. Ce spune numărul casei despre oamenii care trăiesc în ea

Vibrația locuinței 3

Oamenii care locuiesc aici sunt gălăgioși și veseli. Ei sunt artiști și suflete libere, așa că există multă comunicare. De asemenea, este o casă veselă și deschisă tuturor. Aceste persoane „nu au acel cult al familiei”, în schimb au bucuria de a trăi și sunt puțin dezorganizați.

Vibrația 4

Aceste locuințe sunt ordonate și stabile. Aici se poate întemeia o familie, dar este și locul în care poți dezvolta o afacere. Sunt persoane care nu acceptă independența și caută siguranță.

Vibrația casei 5

„E greu să îți faci o familie. Este hotelul. Unul vine, iar altul pleacă. Toți sunt în mișcare. Aici stau mai mult burlaci umblăreți. Nu e bun pentru oameni serioși, dar nici pentru alcoolici. Cinci predispune la adicții. Rigiditate mult. Spațiile libere aduc noroc. Să fie cât mai aerisit”, spune specialistul.

Apartamentele sau casele care au vibrația 6

În opinia numerologului, acesta este „căminul fericirii”. Aici, oamenii se respectă unul pe altul și este o locuință curată și ordonată. Îți este drag să intri în această casă. 6 este sub influența apei, așa că „se strică instalația de apă, dacă soții se ceartă”.

Vibrația ascunsă a locuinței – cifra 7

Este casa oamenilor singuri, despre care nu se știu foarte multe lucruri. În schimb, ei sunt foarte inteligenți. De asemenea, un preot ar putea locui aici. sunt oameni ce tind spre singurătate și le-ar trebuie niște mobilă de calitate.

Casele sau apartamentele cu vibrația 8

Este casa bancherilor, a oamenilor ambițioși și a celor care s-au născut să facă bani. Mihai Voropchievici spune că „aici stau oameni cu bani și cu sănătate bună. Să nu se umble cu hoții. Predispuneri la lăcomie. Se distanțează de ceilalți. Are predispoziție pentru omoruri. Este foarte bine să vopsească casa cu o culoare a banilor. Pe cât este posibil, arhitectura să fie ceva care să sugereze semințele, o floare”.

Vibrația 9

Locul perfect pentru grădinițe sau case de copii. „Este triplu lui trei, dacă cade pe latura de chef prea mult, poate cădea în extremă. Când unul nu își dorește un parteneriat, încep să condamne. Sunt foarte sensibili și ideal ar fi să aibă în interior acvarii sau plante. Sunt niște ciudați, pentru că nu prea poți să știi ce au în cap”, mai spune Voropchievici, potrivit sursei citate.