Home » Life & Style » 12 cadouri de Crăciun pe care să le iei la preț de nimic de Black Friday 2021, la eMag

12 cadouri de Crăciun pe care să le iei la preț de nimic de Black Friday 2021, la eMag

Manolică Anca / 12.11.2021, 09:07
12 cadouri de Crăciun pe care să le iei la preț de nimic de Black Friday 2021, la eMag

Crăciunul este la aproximativ o lună distanță, iar reducerile de Black Friday au început în toate magazinele. Amândouă au un lucru în comun: cumpărăturile! În timp ce pentru unii acestea sunt o plăcere și o bucurie, pentru alții pot fi o mare bătaie de cap. Dar ce ai spune să le combini? Cumpără cadouri de Crăciun la un preț foarte mic de Black Friday 2021, la eMag. Hai să vedem ce poți adăuga în coșul de cumpărături!

A început Black Friday 2021, la eMag

Black Friday 2021 este recunoscută ca fiind ziua cu cele mai mari reduceri din an, astfel că o mulțime de magazine pregătesc oferte de nerefuzat în Vinerea Neagră. Și în acest an poți profita de această ocazie pentru a cumpăra din timp cadourile de Crăciun pentru cei dragi.  având în vedere că prețurile vor fi reduse la o mulțime de articole.

Sute de articole au prețurile reduse în această zi, astfel că, mulți, s-au obișnuit deja ca de Black Friday să facă cumpărături substanțiale. Fie că vorbim despre gadgeturi, electrocasnice mici sau mari, produse pentru îngrijire, fashion sau casă, nu ai cum să refuzi atunci când vezi că au prețuri redce chiar și cu 70%. Ei și parcă nu ar strica să bagi în cos și ceva cumpărături de Crăciun pentru tine și cei dragi.

A început Black Friday 2021 la eMag
A început Black Friday 2021 la eMag

Cadouri de Crăciun la preț de nimic de Black Friday 2021, la eMag

Dacă de Black Friday faci mai multe cumpărături pentru tine, Crăciunul înseamnă bucuria oferită celor dragi. Dar pentru mulți, zilele din apropierea săbătorilor nu sunt tocmai plăcute când știi câte pregătiri și cumpărături ai de făcut. Brad, decorațiuni, cumpărături și cadouri! Ce ai spune dacă ai face lucrurile din timp și ai cumpăra încă de pe acum cadouri de Crăciun la preț de nimic de Black Friday 2021, la eMag.

Cel mai mare retailer online din România are și în acest an oferte substanțiale la peste 2 milioane de produse, astfel că e greu să nu găsești ceva potrivit pentru fiecare dintre cei apropiați. Părinți, frați, parteneri, copii, prieteni, pentru toți vei găsi ceva potrivit printre mulțimea de articole de pe eMag. Gama de produse este largă pentru toate vârstele și gusturile.

Cadouri de Crăciun de la Black Friday 2021 la eMag
Cadouri de Crăciun de la Black Friday 2021 la eMag

Cadourile cu care sigur nu dai greș

Pentru copii, eMag pune la dispoziție 600.000 de jocuri și jucării din care sigur vei găsi ceva pentru cei mici. Ia în calcul și ofertele la cărți. Copiii sigur se bucură de orice lucru nou pe care îl primesc.

Dacă ești în căutarea unui cadou pentru un bărbat, eMAG oferă o gamă variată de sticle de whiskey, vin sau alte băuturi alcoolice. O băutură deosebită poate fi o opțiune bună și pentru cadoul de Secret Santa de la locul de muncă.

Femeile pot fi răsfățate cu un parfum sau produse cosmetice, iar eMag vine cu peste 300.000 de articole de acest gen la prețuri reduse. Nu putem uita nici nelipsitele mănuși, căciuli, fulare sau pulovere pufoase. Ai de unde alege, pentru că sunt peste 500.000 de articole de fashion puse la vânzare de eMag în Vinerea Neagră.

La acestea se adaugă:

  • coșuri cadou de Crăciun
  • căni și alte obiecte personalizate de Crăciun
  • ornamente, lumânări de Crăciun
  • cutii de biscuiți, dulciuri
  • o gamă variată de rame foto cu tematică

Vezi AICI toate reducerile de Black Friday la eMag! Unele din ele chiar sunt spectaculoase!