Home » Life & Style » Anul nașterii dezvăluie un secret imens despre viața ta. Cine sunt persoanele cu o inteligență peste medie, conform numerologului

Anul nașterii dezvăluie un secret imens despre viața ta. Cine sunt persoanele cu o inteligență peste medie, conform numerologului

Alexandru Cazacu / 18.03.2022, 13:37
Anul nașterii dezvăluie un secret imens despre viața ta. Cine sunt persoanele cu o inteligență peste medie, conform numerologului

În cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1, numerologul Corina Stratulat a vorbit despre planurile și tendințele noastre, în funcție de anul nașterii. Se pare că anul în care ne-am născut dezvăluie multe lucruri despre viața noastră. De exemplu, cei născuți în anii ’70 sunt oameni cu viziune, iar cei născuți în anii ’60 nu se feresc de muncă. Hai să vedem ce calități avem, în funcție de anul nașterii, și care sunt persoanele cu o inteligență peste medie.

Ce dezvăluie anul nașterii despre viața ta

Invitată în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”, Corina Stratulat a explicat ce calități au oamenii, în funcție de anul în care s-au născut. Potrivit numerologului, există o serie de asemănări între persoanele născute în generații diferite, într-o familie, în funcție de data nașterii. În plus, dacă analizăm dinamica unei familii, putem afla și de unde apar conflictele.

Acestea fiind spuse, haideți să aflăm ce dezvăluie anul nașterii despre noi și ce calități avem din acest punct de vedere.

Cum sunt persoanele născute în anii ’60

După cum spune numerologul, cei născuți în anii ’60 sunt, de obicei, foarte pragmatici. De asemenea, aceste persoane sunt muncitoare și nu dau niciodată înapoi când vine vorba de muncă. În schimb, ei pun accent pe câștig, iar prioritatea lor este să facă bani și să aibă o casă și o mașină.

Persoanele născute în anii ’70

Cu privire la persoanele născute în anii ’70, numerologul susține că sunt oameni cu viziune și foarte talentați. Ei sunt ghidați de cifra 7 și s-au orientat, în special, spre zona de spiritual. Totodată, aceste persoane își doresc să fie mai înțelepți și să ia decizii raționale, nu doar bazate ce avere au și pe lupta pentru supraviețuire.

Ce spune despre tine anul în care te-ai născut
Ce spune despre tine anul în care te-ai născut

Cum sunt oamenii născuți în anii ’80

„Responsabili și pun preț pe ceea ce și-au asumat ca datorie”, așa sunt oamenii născuți în anii ’80, conform numerologului. Sunt de asemenea punctuali și își duc mereu treaba până la capăt. Dornice să realizeze lucruri mărețe, aceste persoane nu se mulțumesc niciodată cu puțin. Se dăruiesc adesea celorlalți  și au un simț patriotic bine dezvoltat, a spus Corina Stratulat la Antena 1.

Ce dezvăluie anul nașterii despre oamenii născuți în anii ’90

Se pare că acești oameni au o inteligență peste medie. Cifra nouă apare de mai multe ori în codul numerologic, iar asta ne arată că aceste persoane sunt foarte inteligente, mai spune specialistul. Totodată, ei sunt idealiști și au capacitatea de a se adapta rapid la alte medii. De cele mai multe ori, conflictele apar între persoanele născute în anii ’90 și cele născute în anii ’60.

Specialiștii în numerologie fac tot felul de calcule și ne dezvăluie nenumărate lucruri mai puțin știute legate de data nașterii fiecărui om. Unii oameni susțin că pentru a afla totul despre cineva, este necesar doar să îi cunoști data nașterii și numele complet. Astfel vei putea descifra toate secretele ascunse în numerele ce reprezintă o persoană. Iată că am aflat acum și ce spune despre noi anul în care ne-am născut.