Home » Life & Style » Ce cadouri puteți oferi unei mame dependente de cafea

Ce cadouri puteți oferi unei mame dependente de cafea

Ileana Mladinoiu / 27.02.2021, 17:26
Ce cadouri puteți oferi unei mame dependente de cafea

Dacă zilele frumoase nu-și fac simțite definitiv prezența, de un lucru puteți fi siguri. Primăvara se apropie cu pași repezi și cu multe surprize: weekend-uri lungi, sărbători legale, Eurovision, celebrul Festivalul Internațional de Film de la Cannes etc.

Dar cea mai importantă dintre toate rămâne Ziua Mamei.

Poate că prinși cu problemele jobului, cu lecțiile copilului, cu alte treburi casnice nu vă  dați seama că data de 8 martie stă prin apropiere. Ca să nu uitați, e foarte bine să o treceți în agendă, pentru a-i oferi mamei dvs. o zi plină de bucurii.

8 Martie este o zi unică în calendar. Deși mamei îi puteți acorda atenție în tot timpul anului, cu această ocazie îi veți reaminti cât de importantă este pentru fiecare dintre voi,  că ea va fi mereu acolo, în inima voastră, în vremurile bune, dar și în perioadele grele ale vieții.

Mama vă este ca o soră, poate fi confidentul vostru, cel mai bun prieten al vostru,  terapeutul vostru. Uneori, vă supără, vă face să plângeți, vă sufocă prin grija pe care o are față de voi, însă, nu uitați, nu vă vrea decât binele, caută să vă protejeze.

În concluzie, este important să îi rezervați cea mai frumoasă zi și să planificați câteva mici surprize care o vor face fericită pe tot parcursul acestei zile cu totul și cu totul speciale.

Un cadou original pentru un fan al cafelei
Un cadou original pentru un fan al cafelei

Idei de cadouri pentru mama ta

Puteți să o surprindeți cu un mic dejun sau un brunch personalizat. Cum o vedeți că sare din pat (dacă locuiți împreună), legați-o la ochi, îndreptați-o spre bucătărie, unde va fi încântată să vă adunați în jurul unor cornuri calde și a unei cafele bune aburinde, făcute cu dragoste.

Ea, mama, care obișnuiește să alerge și să aibă grijă de toată lumea, va fi foarte fericită să petreacă ceva timp cu familia în jurul unor lucruri, oricât de mărunte ar fi ele, și bune.

Un cadou original pentru un fan al cafelei

V-ați plictisit să-i oferiți flori și bijuterii. A sosit momentul să fiți inventivi. Să vă gândiți ce ar face-o cu adevărat fericită. Acordați prioritate micilor atenții: scrieț-i cuvinte dulci peste tot, umpleți-i dulapurile cu cafeaua ei preferată, deși pentru unii pare o nebunie.

Cu toții aveți în cap amintirile din copilărie ale mamei pregătind o gustare pentru toată lumea în drum spre casă de la școală, petrecând în bucătărie în căutarea unor rețete noi sau pregătind micul dejun tradițional al zilei. Se știe că mămicile sunt generoase și își pun mereu sufletul în bucătărie.

Însă, dacă vedeți că mai au același filtru de cafea, aceleași electrocasnice și electronice de ani de zile, e cazul să vă gândiți la ceva modern, la un espressor, de pildă, la care visează, ca să testeze cele mai bune capsule de cafea apărute în comerț.

Pentru un fan al cafelei și o nouă ceașcă, special aleasă pentru espresso, va fi o mare  provocare. Și, de ce nu, o cutie cu bomboanele sale preferate ori o ciocolată, toate ascunse sub pernă. Credem că ar completa tabloul unei zile speciale din viața sa.

Să fiți inspirați!