Home » Life & Style » Ce salariu are Teo Trandafir la Kanal D și ce spune prezentatoarea despre suma vehiculată

Ce salariu are Teo Trandafir la Kanal D și ce spune prezentatoarea despre suma vehiculată

Stan Nicu / 27.01.2021, 14:53

S-a aflat ce salariu are Teo Trandafir la Kanal D și ce spune prezentatoarea despre suma vehiculată. Cât încasează celebra prezentatoare TV în fiecare lună, citește în articolul de mai jos.

Teo Trandafir, devăluiri despre salariul pe care îl are. ”Pe mine Kanal D mă plăteşte cu…”

S-a aflat ce salariu are Teo Trandafir la Kanal D, acolo unde prezintă emisiunea care-i poartă numele-Teo Show. Teo Trandafir este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite prezentatoare de televiziune din România. Teo apare pe micile ecrane de zeci de ani și face şi acum audienţe uriaşe.

Acesta este semnul că publicul o iubește și o urmărește zi de zi. Teo Trandafir a făcut dezvăluiri despre veniturile pe care le-a avut şi le are din televiziune.

Teo Trandafir, o viață plină de hopuri

Teo Trandafir, 52 de ani, a avut de-a lungul timpului mii de invitaţi cărora le-a pus milioane de întrebări. A primit milioane de răspunsuri, dar se pare că Teo nu s-a săturat. Își face în continuare meseria cu dedicație și pasiune.

Teo Trandafir a trecut prin hopuri în viață, atât în cea profesională, cât şi în cea personală. A schimbat mai multe locuri de muncă, a trecut printr-un divorț, a fost grav bolnavă, fiind chiar la un pas de moarte. Însă Teo nu s-a lăsat, a biruit şi apare zi de zi în fața publicului telespectator cu zâmbetul pe buze și cu subiecte interesante.

Teo Trandafir, salariu de 20000 de euro?

Teo Trandafir este un om de televiziune cu experienţă, un jurnalist dedicat care face audienţă, astfel că veniturile sale sunt pe măsură. Astfel, unele guri speculează că Teo Trandafir ar încasa un salariu de 20.000 de euro pe lună.  Astfel, Teo a declarat că suma aceasta nu este reală, este una fabuloasă, ceea ce ar lăsa să se înțeleagă că are un salariu mai mic.

Teo Trandafir este obușnuită cu speculațiile care se fac asupra salariului său, ea confruntându-se cu această problemă de mult timp. În același timp amintește că și ea, ca orice persoană are greutăți.

Teo Trandafir nu este atât de bogată pe cât i-ar place

Indiferent de salariul pe care îl are, Teo Trandafir spune că nu este atât de bogată pe cât și-ar dori și amintește că la viața ei a pierdut mulți banji.

În legătură cu cârcotaşul, el trebuie să aibă o logică. Pe mine Kanal D mă plăteşte cu 5 lei, asta înseamnă că eu trebuie să îi aduc lui Kanal D 500 de lei. Eu trebuie să-mi plătesc postul de televiziune în aşa fel încât să-i dau libertatea şi confortul de a mă plăti pe mine. Câţi bani ar fi trebuit să aduc eu la Prima TV, ca să-mi dea 4 milioane de euro? Prima Tv era un post mititel, nici nu îşi permitea atunci. Să le aduc 40 de milioane? De unde? În patru luni!

Teo Trandafir a piedut mulți bani la viața ei

Ca un salariu să fie corect, tu trebuie să-ţi serveşti televiziunea suficient de eficient, încât salariul tău să se justifice. Dacă tu vii cu nişte figuri şi cu nişte răşini în cap şi spui că vrei 4 milioane şi tu aduci 200 de mii, înseamnă că eşti psihopat. Nimeni nu e obligat să te plătească pe tine cu cât ceri tu.

Du-te în altă parte! Cât am câştigat nu e relevant. Eu între timp am mâncat, am dormit, am pierdut, am jucat pe viaţa vieţii. Am pierdut, s-a întâmplat, am riscat… tot bani se numesc. Că s-au dus pe apa sâmbetei… asta este. Pierzi, câştigi, negustor te numeşti.

Care este slăbiciune lui Teo Trandafir

Eu bani am făcut şi îi voi putea face în continuare. Nu sunt un foarte bun gestionar al banilor, îmi plac foarte mult casele, cred că am o slăbiciune. Nu sunt atât de bogată cât mi-aş dori să fiu. Dacă ne raportăm la un profesor universitar, da, sunt un om bogat.

Dacă ne raportăm la un primar de comună, sunt un om atât de sărac… încât după ce i-am vizitat casa şi mă întorc la mine, am impresia că am intrat în coteţul câinelui„, a povestit Teo Trandafir în emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D.