Home » Life & Style » Cel mai nou episod din Game of Thrones a ajuns pe internet. Unde îl poți vedea

Cel mai nou episod din Game of Thrones a ajuns pe internet. Unde îl poți vedea

Redactia Știri / 16.08.2017, 10:31
Cel mai nou episod din Game of Thrones a ajuns pe internet. Unde îl poți vedea

HBO pare să nu mai scape de probleme în ultima vreme, iar cea mai nouă o reprezintă faptul că episodul 6 din Game of Thrones a fost difuzat din greșeală, scriu cei de la Playtech.

Conform unor discuții de pe reddit, episodul 6 din noul sezon Game of Thrones a fost difuzat din greșeală de către HBO Nordic, în Spania. Cu toate că au trecut câteva ore de la eveniment, se pare că încă nu a apărut un link suficient de bun pentru descărcare, sau poate că trebuie să citiți cu atenție topicul de pe reddit. 

Primele variante apărute ale episodului erau de calitate destul de proastă și cu dublaj în limba suedeză, așa că probabil ai vrea să le eviți pe acestea. Dincolo de astfel de variante, unii utilizatori susțin că au început să fie uploadate torrente de calitate înaltă, similară cu cea Full HD a sursei difuzate.

Utilizatorul jgirlie99 de pe reddit vorbește despre lipsa unor înregistrări de calitate și despre transmisiunea din greșeală. Conform acestuia, episodul a fost difuzat la o oră destul de târzie, în jur de 04:00, și nu a fost difuzat către toți utilizatorii, ci doar către o parte dintre aceștia. Astfel, se înțelege de ce momentan este o lipsă acută de episoade în varianta Full HD, deoarece trebuia să fii treaz, să prinzi postul respectiv și să ai un dispozitiv care să poată înregistra transmisiunea, asta ca să nu filmezi o oră cu telefonul și să fii înjurat ulterior.

Vezi aici mai multe detalii despre episodul 6 din Game of Thrones