Home » Life & Style » Cele mai cunoscute amante din showbizul românesc. Vedetele care au stricat căsniciile bărbaților faimoși

Cele mai cunoscute amante din showbizul românesc. Vedetele care au stricat căsniciile bărbaților faimoși

Bisinicu Andreea / 17.05.2024, 16:22

În lumea showbizului românesc, scandalurile amoroase și infidelitățile au fost întotdeauna subiecte de mare interes pentru public. Unele dintre cele mai cunoscute amante au devenit celebre nu doar prin relațiile lor, ci și prin impactul pe care l-au avut asupra căsniciilor vedetelor. Iată detalii despre câteva dintre aceste femei care au făcut valuri în presa tabloidă.

Vica Blochina

Vica Blochina, fostă dansatoare și vedetă de televiziune, a devenit cunoscută publicului larg prin relația sa de lungă durată cu antrenorul de fotbal Victor Pițurcă, presa tabloidă autohtonă denumind-o ”cea mai celebră amantă din România”.

Relația lor extraconjugală, care a durat mai bine de un deceniu, a fost intens mediatizată, mai ales după ce s-a aflat că au un fiu împreună. Scandalul a avut un impact major asupra imaginii publice a lui Pițurcă și a afectat relațiile lui familiale.

Lavinia Pîrva

Lavinia Pîrva, cântăreață și soția lui Ștefan Bănică Jr., a fost implicată într-un scandal amoros înainte de oficializarea relației sale cu faimosul rockstar.

Fosta componentă a trupei Spicy ar fi fost motivul principal pentru care Ștefan Bănică Jr. s-ar fi despărțit de Andreea Marin, cunoscuta „Zână a Surprizelor”.

Deși cele două vedete au negat inițial că bruneta ar fi fost amanta lui Bănică, presa tabloidă speculând intens asupra acestui subiect. În prezent, cei doi sunt căsătoriți și au împreună un băiețel pe nume Alexandru, în vârstă de trei ani.

Vezi și: Vedetele din România care au fost înșelate de parteneri. Și-au jurat iubire eternă, dar ispita a fost mai puternică

Misty

Misty, pe numele real Alexandra Pavel, a intrat în atenția publicului prin relația sa cu Keo, un cântăreț de succes. Relația lor a devenit cunoscută în timpul căsniciei lui Keo cu Andreea Bălan.

Scandalul a izbucnit când Andreea Bălan a aflat de relația extraconjugală și a decis să pună capăt căsniciei. Misty și Keo sunt acum împreună și au un copil.

Silvia Chifiriuc

Silvia Chifiriuc, cântăreață și soția fostului prim-ministru Petre Roman, a fost implicată într-un scandal major atunci când relația ei cu Roman a fost dezvăluită.

La acea vreme, Petre Roman era căsătorit cu Mioara Roman. Relația extraconjugală a dus la destrămarea căsniciei lui Petre Roman, iar Silvia și Petre Roman sunt acum căsătoriți și au un copil împreună.

Valentina Pelinel

Valentina Pelinel, fost model și actuală soție a omului de afaceri Cristian Borcea, a devenit cunoscută publicului prin relația sa cu Borcea, în timp ce acesta era încă căsătorit.

Scandalul a fost intens mediatizat, mai ales după ce s-a aflat că Valentina a rămas însărcinată cu copilul lui Borcea. Relația lor a dus la destrămarea căsniciei lui Borcea cu Alina Vidican. Valentina și Cristian Borcea sunt acum căsătoriți și au trei copii împreună.

Vezi și: Cum arată vedetele din România nemachiate, de fapt. Nu le vei recunoaște, schimbarea e radicală! GALERIE FOTO

Diana Munteanu

Diana Munteanu, prezentatoare TV și fostă soție a fotbalistului Claudiu Niculescu, a fost implicată într-un scandal amoros cu acesta, care a dus la destrămarea căsniciei lui Niculescu cu prima sa soție, Lidia.

Deși relația lor a fost intens comentată în presă, Diana Munteanu și Claudiu Niculescu s-au căsătorit ulterior, dar au divorțat în 2014. Cei doi au un fiu împreună, pe nume David.

Corina Caciuc

Corina Caciuc a devenit cunoscută publicului larg prin relația sa cu Laurențiu Reghecampf, în timpul căsniciei acestuia cu Anamaria Prodan.

Relația a fost dezvăluită de presă și a stârnit controverse majore, mai ales datorită imaginii publice a celor implicați. Scandalul a dus la divorțul lui Reghecampf de Anamaria Prodan. Șatena și celebrul antrenor de fotbal sunt acum împreună și au un copil, pe nume Liam.