Home » Life & Style » Cifra 1 în numerologie – ce calități și defecte au cei care au 1 în harta numerologică

Cifra 1 în numerologie – ce calități și defecte au cei care au 1 în harta numerologică

Redactia Știri / 08.10.2020, 18:21
Cifra 1 în numerologie – ce calități și defecte au cei care au 1 în harta numerologică

Numerologia te ajută să descifrezi toate secretele și aspectele esențiale legate de destinul unei persoane. Pentru a ajunge să descoperi aceste lucruri, este important însă să cunoști data exactă a nașterii. Printr-un simplu calcul, vei putea afla cifra destinului, care îți va prezenta în mare evoluția acelei persoane. Spre exemplu, cifra 1 în numerologie este atribuită liderilor, oamenilor ambițioși, cu resurse interioare ambițioase.

Cum se calculează cifra destinului

Cifra destinului se află printr-un calcul banal. Ai nevoie de data nașterii, respectiv zi, lună și an. Tot ce va trebui să faci este să aduni toate elementele care compun data nașterii, astfel încât la final să obții o singură cifră. Excepție pentru cifrele compuse are loc doar pentru 11 și 22.

În numerologie se folosesc 11 numere (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 11 și 22) pe baza cărora se stabilesc numerograme. Pe baza cifrei destinului, specialiștii în numerologie pot să descopere traseul unei persoane, evoluția în viață, principalele calități, dar și defectele pe care le are.

Să luam ca exemplu data de nastere 14.08.1986. Cifra destinului este suma redusă. 14.08.1986 devine astfel 14+8+1986= 2008= 2+0+0+8=10=1+0=1. Cifra destinului pentru această dată de naștere este 1.

Cifra 1 este guvernată de Soare și având în vedere că Soarele este temelia Universului, se întâmplă ca persoanele care au această cifră în numerologie să aibă tendința să fie în centrul atenției. Să se considere centrul Universului.

Cifra 1 în numerologie. Calități

Cei care au cifra 1 în harta numerologică sunt înzestrați cu o mare capacitate de a conduce. Este cifra atribuită liderilor. O astfel de persoană poate să conducă milioane de oameni.

Trei mari calități se regăsesc pe lista celui care posedă în numerologie această cifră:

  • independent
  • inovator
  • ambițios

Persoana cu cifra 1 în numerologie este caracterizată de optimism, ambiție, determinare, motiv pentru care nu de puține ori va căuta să-i îndrume, să-i sfătuiască pe cei care se regăsesc în situații mai delicate, ceea ce le va atrage simpatia celorlalți.

Au o doză mare de resurse interioare puternice, care îi va ajuta să lupte pentru a-și atinge țelul propus. De regulă, le place să lucreze pe cont propriu. Dacă sunt într-o echipă, vor ajunge să preia rolul de lider, să conducă.

Sunt caracterizați de o mare dorință de realizare personală. Prin urmare, vor face tot ce le stă în putere pentru a-și obține independența, să stea pe picioarele lor, să nu depindă de altcineva.

Printre cei care au cifra 1 în numerologie sunt șefii de companii, liderii politici sau cei care au fost conducători militari. Creativitatea și originalitatea se află pe lista atuurilor pe care le au persoanele cu cifra destinului 1, arată eastrolog.ro. Ei sunt capabili să găsească soluții chiar și în situații de stres.

Cifra 1 în numerologie. Calități și defecte
Cifra 1 în numerologie. Calități și defecte

Cifra 1 în numerologie. Defecte

Dacă ar fi să facem o listă cu principalele defecte ale celor care au cifra 1 în numerogie, atunci fără îndoială s-ar regăsi următoarele:

  • egoism accentuat
  • orgoliu
  • încăpățânare

Persoanele cu cifra 1 în harta numerologică obișnuiesc să exagereze extrem de mult. Au tendința să manipuleze, iar acest lucru pe plan profesional, în afaceri spre exemplu, nu ar fi un lucru prea rău, însă pe plan personal, acest lucru îi va determina pe cei dragi lor să se distanțeze de ei.

Nu au răbdare, sunt în general firi dificile, explozive, nu le place să li se dea sfaturi. De regulă, pun viața amoroasă pe planul secund, fiind mai concentrați pe ambițiile profesionale și aspirațiile la supremație. Tocmai de aceea au nevoie de un partener sensibil la nevoile lor, au nevoie de cineva dispus la compromisuri, care să nu atenteze la poziția de lider.

Pentru a avea succes este important ca persoanele cu această cifră în numerologie să aibă bunădispoziție, fiind indicate odihna, călătoriile, evenimentele, sportul, pe scurt o viață cât mai diversificată în activități, arată horoscopurania.ro.

Trebuie să evite pe cât posibilul tristețea și pesimisul care pot duce la depresie.

Ogoliul este o altă trăsătură negativă care le poate sta în calea succesului.