Home » Life & Style » Cum arată cântăreața Adda, după ce a slăbit 9 kg. Ce a funcționat în cazul artistei

Cum arată cântăreața Adda, după ce a slăbit 9 kg. Ce a funcționat în cazul artistei

Violeta Badea / 20.04.2021, 13:43
Cum arată cântăreața Adda, după ce a slăbit 9 kg. Ce a funcționat în cazul artistei

Cum arată cântăreața Adda, după ce a slăbit 9 kg. Ce a funcționat în cazul artistei. Adda arată mai bine ca niciodată, după ce a slăbit nouă kilograme în doar șase luni! Imaginile postate de aceasta pe contul de socializare au surprins pe toată lumea, mai ales ca transformarea este spectaculoasă. În acest material veți afla cum a reușit această performanță.

Cum arată cântăreața Adda, după ce a slăbit 9 kg

Adda a slabit 9 kilograme
Adda a slabit 9 kilograme

Cântăreața Adda nu-și mai încape în piele de fericire, după ce a reușit să câștige în lupta cu kilogramele în plus. Artista a ajung la greutatea de 55,3 kilograme. Cum a reușit? Ei bine, fără niciun efort! Vedeta s-a bazat pe o alimentație sănătoasă și afirmă că nu s-a simțit niciodată mai bine în propria piele.

După ce au circulat numeroase informații conform cărora ar fi slăbit cu ajutorul unui regim minune, Adda și-a lămurit fanii din mediul online că nu a apelat la nicio cură de slăbire extremă, ci doar a renunțat la alimentele care îi făceau rău. De circa patru luni, cântăreața s-a confruntat cu niște alergii care au trimis-o direct la doctor.

Ce a funcționat în cazul artistei

Cum a slabit Adda
Cum a slabit Adda

După vizita la medic, Adda a fost nevoită să renunțe definitiv la histamină, gluten și zahăr. În plus, ține cont să bea cât mai multe lichide, în special apă sau sucuri naturale.

„NU ţin cură de slăbire! Mănânc alimente fără HISTAMINA – am intoleranţă! Fără – GLUTEN- am intoleranţă. Am renunţat şi la ZAHAR- tot din cauze medicale. Mâncarea pe care o consum trebuie să fie proaspătă! Nu am voie să mănânc ceva gătit mai vechi de câteva ore, chiar dacă sunt alimente permise, pentru că nivelul de histamina creşte şi am erupţii pe tot corpul… tam tam. Beau multă apă! Iau vitamine şi suplimente ca să îmi întăresc imunitatea şi să-mi repar organismul pe care l-am stricat singurică din cauza alimentaţiei greşite, medicamente-antibiotice, antiinflamatoare etc şi stres”, a povestit artista pe Instagram.

Adda nu recomandă dietele drastice, ci și-a sfătuit admiratorii să meargă la medicul nutriționist. Cântăreața a precizat că doar doctorul este în măsură să aleagă alimentația potrivită pentru fiecare, deoarece niciun organism nu seamănă cu altul.

„Este foarte important ce mâncăm, dar și ce medicamente luăm, pentru că și ele au un efect pe temen lung. Eu credeam că sunt sănătoasă până când mi-am făcut niște analize de care nici nu auzisem. Nu vă luați după toate dietele minune”, a menționat Adda pe pagina ei personală de Instagram.

Adda a vorbit despre problemele de sănătatecu care se confruntă

Adda a fost diagnosticata cu o alergie severa
Adda a fost diagnosticata cu o alergie severa

Cântăreața le-a povestit fanilor săi că în luna octombrie, a anului trecut, s-a ales cu o alergie extrem de urâtă, din cauza unei pastile cu antibiotic. După ce a aflat diagnosticul, cântăreața a urmat un tratament, dar lucrurile nu au evoluat deloc în bine. Adda nu a scăpat de acele alergii, iar semnele se pot vedea pe trupul său.

Afecțiunea de care suferă artista se numește dermografism și este este cea mai comună formă de urticarie fizică. Această alergie poate persista luni sau chiar ani, ba chiar poate fi prezentă intermitent. La cei mai mulți pacienți condiția se ameliorează gradat și se vindecă după câțiva ani.