Home » Life & Style » HOROSCOP 05 – 12 august – Este de preferat să fiţi precaut şi să evitaţi deciziile impulsive.

HOROSCOP 05 – 12 august – Este de preferat să fiţi precaut şi să evitaţi deciziile impulsive.

Redactia Știri / 05.08.2017, 10:45
HOROSCOP 05 – 12 august – Este de preferat să fiţi precaut şi să evitaţi deciziile impulsive.

HOROSCOP CAPRICORN

BANI ŞI CARIERĂ

Profitaţi de abilitatea dumneavoastră de a profita de slăbiciunile celorlalţi pentru a obţine avantaje personale, dar, fiţi prudenţi şi subtili, astfel încât cei din jur să nu îşi dea seama de acest lucru, pentru că riscaţi că situaţia să se întoarcă în defavoarea voastă.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Diplomaţia şi răbdarea sunt calităţile care vă vor ajuta în viitor în mod deosebit, ghidându-vă spre relaţii sentimentale serioase şi generoase. Păstraţi-vă aceste calităţi şi veţi avea parte în schimb de momente romantice şi multe satisfacţii.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Ar trebui să luaţi o pauză şi să vă relaxaţi sau să vă ocupaţi mai mult de voi înşivă. Stresul excesiv dăunează sănătăţii dumneavoastră. Încercaţi să vedeţi partea pozitivă a lucrurilor.

HOROSCOP VĂRSĂTOR

BANI ŞI CARIERĂ

Sarcinile zilnice vor suferi anumite schimbări, iar acest fapt vă deranjează şi vă îngrijorează. Împăcaţi-vă cu ideea pentru că această situaţie va fi de lungă durata şi se va stabiliza în timp aducându vă chiar şi beneficii.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Bunătatea deschide mai multe inimi decât aroganţa. La baza unor divergente din relaţia de cuplu poate fi disconfortul creat de o mai mare nevoie de independenţă.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Avetii grijă de dieta pe care o urmaţi şi de respiraţie iar dacă suferiţi de vre- o afecţiune, această perioadă este favorabilă pentru a urma anumite tratamente care să vă rezolve problemele.

HOROSCOP PEŞTI

BANI ŞI CARIERĂ

Vă lăsati ghidat de intuiţie pe plan profesional dar ştii, de asemenea, să îi daţi o formă raţională şi convingătoare. Feriţi-vă de oamenii care vă pot înşela şi de falşii prieteni.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Este de preferat să fiţi precaut şi să evitaţi deciziile impulsive. Aveţi un rival, care vă va da multe dureri de cap, incearcati să fiţi mai atenţi pentru că treceţi printr-o perioadă nefavorabilă.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Este timpul să vă reorganizaţi investiţiile şi să vă concentraţi mai mult pe o diversificare raţională a acestora.

HOROSCOP BERBEC

BANI ŞI CARIERĂ

Aveţi neînţelegeri cu asociaţii şi colaboratorii, unii vor să cheltuie profiturile fără a reinvesti.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Lăsaţi-vă inima să vadă ceea ce mintea refuză să recunoască. Trăiti un sentiment frumos şi vă bucuraţi de reciprocitate.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Îndoiala este un stimul potrivit, care nu trebuie trecut cu vederea. Faceţi o cură de recuperare pentru a reveni în formă.

HOROSCOP TAUR

BANI ŞI CARIERĂ

În acest caz, zicala uşor de zis greu de făcut nu este valabilă. Ritmul este ameţitor! În această perioadă preferaţi să efectuaţi sarcini precise fără să luaţi prea multe iniţiative.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Urmează-vă instinctul, analizaţi în profunzime situaţia şi acţionaţi în consecinţă. Trebuie să înfruntaţi partenerul şi să-l aduceţi înapoi cu picioarele pe pământ, mai bine vă confruntaţi acum decât să continuaţi pe această cale.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Sunteţi nemulţumit şi apatic iar acest lucru vă ia din energie şi din pozitivitate. Reporniti de la capăt şi găsiţi noi stimuli.

HOROSCOP GEMENI

BANI ŞI CARIERĂ

Urmaţi sfaturile celor din jurul tău. Colegii şi prietenii văd că vă implicaţi cu seriozitate şi vor să vă ajute. Posibile schimbări pe plan profesional. Cu grijă şi precauţie, puteţi face investiţii bune.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Entuziasm redus din cauza răcelii afective a partenerului. Va exista mai multă armonie dacă împărţiţi sarcinile casnice.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Evitaţi sedentarismul şi optaţi pentru activităţi fizice în aer liber, recăpătaţi încrederea în voi înşivă. Cerul se înseninează şi sufletul se luminează iar dumneavoastră sunteţi plini de energie.

HOROSCOP RAC

BANI ŞI CARIERĂ

Viaţă are două bunuri sacre: frumuseţea şi adevărul. Primul se află în inima celui care iubeşte şi al doilea, în mâna celui care lucrează. Evitaţi să vorbiţi mereu, numai de muncă cu familia. Separaţi timpul liber de cel profesional pentru a evita să creaţi griji persoanelor drage vouă.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

În această perioadă trebuie să luati aumite decizii importante pe plan sentimental: o declaraţie de dragoste, o căsătorie sau o despărţire în cazul cuplurilor cu probleme.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Afecţiunile voastre imaginare sunt acum doar o amintire. Evitaţi proteinele animale, relaxaţi-vă şi efetuaţi activităţi recreative.

HOROSCOP LEU

BANI ŞI CARIERĂ

Nu vă pierdeţi în discuţii, aveţi colaboratori şi colegi de încredere şi idei care s-au dovedit deja a fi de succes. În ciuda tuturor îndoielilor care încearcă să se strecoare în mintea dumneavoastră, ştiţi ce faceţi şi veţi reuşi.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

De fiecare dată când ajungeţi pe malul marii, aveţi o privire diferită şi sunteţi încântaţi, amintindu-vă de acea noapte specială. Nu fiţi trişti, în curând vor apărea scântei şi flacăra dragostei vă va încălzi din nou inima.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Ţineţi minte greşelile din trecut, astfel nu le veţi repeta şi veţi proceda mai bine în viitor. În această perioadă veţi fi cu un pas înainte şi veţi reuşi să puneţi în aplicare rapid ideile geniale pe care le aveţi.

HOROSCOP FECIOARĂ

BANI ŞI CARIERĂ

De ce vă deranjează totul şi credeţi că destinul vă este potrivnic? Dacă într-adevăr vă veţi obosi să analizaţi oamenii şi situaţiile din jurul dumneavoastră, veţi înţelege. Dar, de fapt, nu vreţi să vă confruntaţi cu anumite realităţi. Venituri reduse sau întârzieri la încasări.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Dezamăgiri, certuri şi poate chiar despărţiri: luaţi o pauză de reflecţie şi ascuţiţi-vă armele seducţiei pentru a cuceri pesoana dorită.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Aveţi o stare generală bună dar aveţi parte de multe dificultăţi care vă demoralizează. Pentru a nu vi se înceţoşa gândirea limpede, fiţi hotărâţi, fermi şi chiar agresivi.

HOROSCOP BALANŢĂ

BANI ŞI CARIERĂ

Astrele vă sunt favorabile şi cu ajutorul lor reuşiţi să ţineţi sun control o conjunctură dificilă care vă îngreunează acţiunile. Acum puteţi arăta lumii cine sunteţi şi de ce sunteţi în stare. Fiţi hotărâţi în realizarea obiectivelor propuse.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Partenerul are un obicei prost de comenta prea mult, nu exageraţi lucrurile şi amintiţi-vă că puteţi iubi numai atunci când vă bucuraţi de linişte interioară. Dragostea nu poate veni din exterior, nu este un articol de îmbrăcăminte pe care îl puteţi purta după placul dumneavoastră.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Evitaţi alimentele grase şi carbohidraţii şi, chiar dacă sunteţi foarte ocupat, nu neglijaţi odihnă.

HOROSCOP SCORPION

BANI ŞI CARIERĂ

Urmaţi-vă visele şi dorinţele fără să vă faceţi prea multe griji cu privire la persoanele drage. Puteţi să vă bucuraţi de o viaţă minunată, dacă veţi lucra pentru cei pe care îi iubiţi şi dacă vă iubiţi muncă.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

În familie vă bucuraţi de multă dragoste, dar în cuplu există unele scântei. Sunteţi o persoană impulsivă dar încercaţi să vă temprati, fiţi mai cald şi prietenos, pentru a vă cunoaşte mai bine partenerul şi a vă consolida relaţia.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Puteţi îmbunătăţi aspectul dumneavoastră şi „energia pozitivă“ mergând la centre SPA, saloane de înfrumuseţare şi practicând sport.

HOROSCOP SĂGETĂTOR

BANI ŞI CARIERĂ

Responsabilităţile familiale vă perturbă productivitatea, dar staţi liniştit, lucrurile se vor rezolva. Aveţi toate abilităţile de care aveţi nevoie iar planetele vă sunt favorabile pentru a reuşi. Evitaţi tensiunile cu colegii sau cu partenerul tău afaceri.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Încercaţi să nu mai fiţi atât de critici, aţi putea deveni insuportabili. Dacă relaţia cu partenerul nu se linişteşte, simţiţi nevoia de a “evada”.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Norocul le zâmbeşte unora, dar le rade altora, nu-l căutaţi obsesiv ca şi cum ar fi ultima „şansă“. Treceţi printr-o perioadă bună pentru orice iniţiativa, în ciuda energiei în declin.