Home » Life & Style » Horoscop ianuarie 2022. Previziuni astrale pentru zodii. Acești nativi se bucură din plin de dragoste și belșug

Horoscop ianuarie 2022. Previziuni astrale pentru zodii. Acești nativi se bucură din plin de dragoste și belșug

Cojocaru Cristian / 31.12.2021, 10:57
Horoscop ianuarie 2022. Previziuni astrale pentru zodii. Acești nativi se bucură din plin de dragoste și belșug

Horoscop ianuaria 2022. Noul an vine cu noi previziuni astrologice pentru fiecare semn zodiacal. Totodată, mai multe evenimente astrologice vor avea loc în prima lună a anului 2022. Află care va fi mișcarea astrelor și ce te așteaptă din punct de vedere astrologic în luna ianuarie 2022.

Horoscop ianuarie 2022. Principalele previziuni astrale pentru fiecare zodie

În luna ianuarie 2022 vor avea loc mai multe mișcări din punct de vedere astrologic. Astfel, în data de 2 ianuarie 2022 Luna Nouă va fi în semnul Capricornului, iar Mercur va începe tranzit în zodia Vărsătorului, fiind o zi potrivită pentru luarea deciziilor. Prima retrogradare a lui Mercur din anul 2022 va avea loc în data de 14 ianuarie. Luna Plină în Rac va avea loc în data de 18 ianuarie, lucru care ne obligă să separăm zona carieristică de cea personală. Pe 24 ianuarie, Marte va intra în Capricorn, lucru care necesită tratarea oricărei probleme cu maximă seriozitate.

Preocuparea pentru viitor se datorează tranzitului Soarelui prin Vărsător care va începe în data de 20 ianuarie, iar în data de 29 ianuarie Venus va relua mersul direct, astfel că planul amoros va avea parte de mai mutle beneficii. Iată care sunt principalele previziuni astrale pentru fiecare dintre cele 12 semne zodiacale.

Berbec

Nativii din Berbec se vor simți ca și cum pot muta munții din loc în prima parte a lunii ianuarie datorită prezenței lui Marte în Săgetător. Energia se va vedea și pe plan profesional, iar în ceea ce privește legăturile cu prietenii, vei da dovadă de noi idei și de vitalitate. Cu toate că ești deschis să faci cât mai multe lucruri, la sfârșitul lunii când Marte va intra în Capricorn, lucrurile se vor mai așeza.

Taur

Nativii din Taur nu vor beneficia de un nou început odată cu noul an, ci mai degrabă vor trebui să se repoziționeze și să gândească toate aspectele. Aceștia vor trebui să își renegocieze limitele personale și să se axeze mai mult asupra studiilor și călătoriilor. Creșterea interioară este cea de care au nevoie la începul anului 2022.

Gemeni

Gemenii vor trebui să investească mai multă energie în relațiile personale. De-a lungul lunii ianuarie, atât relațiile personale cât și cele profesionale vor fi supuse unor teste. Pentru că Jupiter va fi prezent în casa a 10-a, profesional vor avea parte de mai multe evenimente. Dacă unele vor fi corecte, celelalte s-ar putea să pară nedrepte.

Rac

Luna ianuarie va fi una a relațiilor pentru nativii din Rac. Acest lucru va trebui să îi determine pe nativii zodiei să își îndrepte atenția către această zonă. În viața Racilor por reapărea persoane vechi sau vechi relații pot fi rupte. În cazul persoanelor singure, acestea vor avea nevoie de interacțiune, comunicare și afecțiune.

Leu

Noul an va veni cu multe teste pentru nativii din Leu. Prezența lui Saturn în casa a 7-a îi va ajuta pe aceștia la consolidarea sau chiar oficializarea relației actuale. Luna Plină din data de 18 ianuarie i-ar putea determina pe cei aflați sub acest semn zodiacal să renunțe la un loc de muncă, astfel că se anunță multe schimbări pentru Lei.

Fecioară

Anul 2022 va începe cu întrebări multe pentru nativii din Fecioară. Aceștia se vor întreba în sinea lor dacă ceea ce au din punct de vedere relațional este ceea ce au nevoie cu adevărat, în timp ce cei singuri își vor pune întrebări cu privire la o potențială persoană cu care să înceapă o relație. Ceea ce vor trebui să facă este să dea frâu liber iubirii și să dea deoparte victima interioară.

horoscop ianuarie 2022
Nativii din Balanta vor trebui sa isi regandeasca pozitia in prima luna a anului 2022

Balanță

Balanțele vor trebui să ajusteze anumite situații și să regândească poziția lor cu privire la relațiile de familie sau cu partenerul de viață. Astfel, încearcă să nu te mai gândești la modul cum te privesc ceilalți și axează-te pe propria persoană.

Scorpion

Nativii zodiei Scorpion se vor gândi la partea financiară și la diferite modalități de a rotunji veniturile. Cu toate că pot suferi anumite pierderi financiare, aceștia vor găsi moduri de a multiplica banii. Luna ianuarie este cea mai potrivită pentru renegocierea salariului, astfel că dacă se vor lupta pentru a arăta ceea ce sunt capabili să facă, șansele sunt foarte mari să obțină un venit mai mare.

Săgetător

Anul va începe cu semnul zodiei, Marte, lucru care la va da curaj și putere. Planeta marte vine cu agresivitate dar și impulsivitate pe alocuri, astfel că recomandat ar fi să se orienteze către o nouă afacere sau practicarea unui sport pentru a consuma energia într-un mod constructiv.

Capricorn

Capricornii vor merge pe principiul „tac și fac” până pe data de 24 ianuarie. După ce Marte va intra în Capricorn, lucrurile se vor schimba într-un mod pozitiv pentru că aceștia vor face toate lucrurile la un nivel superior. Prezența lui Marte le va da nativilor ambiție și putere pentru a merge mai departe și a dovedi de ce sunt în stare Capricornii.

Vărsător

Vărsătorii nu se vor mai arăta dispuși în a face compromisuri datorită prezenței lui Saturn în casa I. Cu toate că este posibil ca nativii acestei zodii să nu facă pași decisivi, aceștia vor conștientiza realitatea din jur. Ideal ar fi să nu pornești cu pesimism, ci mai degrabă să vezi cum poți fructifica fiecare situație.

Pești

În casa a 11-a, în luna ianuarie vor tranzita mai multe planete în cazul nativilor din Pești. Principalele priorități ale nativilor vor fi relațiile cu prietenii, planurile de viitor și interacțiunea cu cei din jur. Recomandarea astrologilor este de a nu sta singuri în luna ianuarie, socializarea fiind lucrul de care vor avea nevoie.