Home » Life & Style » HOROSCOP 19 – 25 Iulie: Vă veţi atinge obiectivele cu rapiditate dacă veţi acţiona cu înţelepciune

HOROSCOP 19 – 25 Iulie: Vă veţi atinge obiectivele cu rapiditate dacă veţi acţiona cu înţelepciune

Redactia Știri / 19.07.2017, 01:13
HOROSCOP 19 – 25 Iulie: Vă veţi atinge obiectivele cu rapiditate dacă veţi acţiona cu înţelepciune

HOROSCOP – CAPRICORN

BANI ŞI CARIERĂ

Situaţie generală bună, deşi obositoare din cauza numeroaselor schimbări. Nişte noutăţi crează situaţii neprevăzute.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Bunul simt vă ajută şi vă ghidează în pasiune, cu toate acestea, fiţi echilibraţi fără a însă renunţă la momentele de distracţie.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Buna dumneavoastră dispoziţie di calmul sunt contagioase şi fac că cei din jur să fie de acord cu dumenavoastra şi să vă stimeze. Astrele vă sunt favorabile, încercaţi să nu frânaţi efectul lor benefic.

HOROSCOP  – VĂRSĂTOR

BANI ŞI CARIERĂ

Este timpul să vă cufundaţi în muncă, deşi apar mici probleme vă simţiţi bine şi veţi avea multe satisfacţii.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Preferaţi să vă ceartaţi decât să suportaţi sarcasmul şi discuţiile cu duble înţelesuri ale partenerului. Viaţa de cuplu se bazează pe compromisuri … aveţi nevoie de timp.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Treceţi printr-o perioadă în care este posibilă o diminuare a energiilor dumneavoastră. Vă simţiţi obosit chiar dacă nu aveţi foarte multe activităţi. Dedicaţi mai mult timp hobby-urile personale, cititului, timpului liber, prietenilor şi activităţilor recreative.

HOROSCOP – PEŞTI

BANI ŞI CARIERĂ .

Nu duceţi lipsă de idei nici de oportunităţi. Reuşiţi să profitaţi de oportunităţile de aur care vi se ivesc şi să gestionaţi cu mare uşurinţă numeroase proiecte în acelaşi timp.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Toleranţa mai mare decât de obicei poate fi benefică pentru relaţia dumneavoastră, în ciuda frustrării cauzată de partenerul care este mai introvertit, neexprimandu-şi sentimntele.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Posibile inflamaţii, este recomandabilă o alimentaţie echilibrată. Ar fi benefică şi o dietă purificatore şi puţină fizioterapie.

HOROSCOP  – BERBEC

BANI ŞI CARIERĂ

Proiectele avansează chiar dacă ceva nu merge bine în relaţiile cu colegii. Nimeni din jurul dumneavoastră nu pare să fie convins de o idee sau de un proiect de afaceri, nici măcar managerii sau cei care trebuie să ia deciziile, dar nu sunt dispuşi să renunţaţi.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Vă enervaţi uşor şi pentru nimic, dar la fel de repede vă şi trece. Nu va fi uşor să rezistaţi unei ispite.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Nu vă bazaţi prea mult pe persoanele care-şi schimbă de multe ori părerea. Primiţi e-mail- uri pozitive la care răspundeţi cu plăcere

HOROSCOP  – TAUR

BANI ŞI CARIERĂ

În cazul în care pentru a atinge un obiectiv aveţi nevoie de ajutor, încercaţi cel puţin să îl cereţi în mod corect.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Solidaritatea partenerilor vor face imuni la critici.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Opriţi această perioadă de letargie şi redescoperiţi entuziasmul pe care îl aveaţi în trecut, veţi vedea în curând că problemele care vă asaltează, se vor rezolvata.

HOROSCOP  – GEMENI

BANI ŞI CARIERĂ

Conştientizaţi situaţia, acceptaţi-o şi adaptaţi-vă atitudine. Vă veţi atinge obiectivele cu rapiditate dacă veţi acţiona cu înţelepciune.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Chiar şi în perioadele agitate sau un pic tensionate, relaţiile profunde, după un moment de zbucium cunosc un nou început. Profitaţi de ocazie şi bucuraţi-vă de aceste momente deosebite!

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Înţelepciunea nu este un motiv bun pentru a impune. Trataţi insomniile cu remedii naturiste simple.

HOROSCOP  – RAC

BANI ŞI CARIERĂ

Temerile nemotivate vă pot îndepărta de oportunităţile profesionale interesante, dar din fericire, după o perioada de indecizii şeful ia în calcul ideile tale. Pentru a atinge succesul urmaţi câteva reguli simple: mai bine să admiraţi decât să invidiaţi, mai bine cooperati decât să sabotaţi, mai bine lucraţi în loc să “frecaţi mentă”…

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Soseşte pentru toţi visul de dragoste nesfârşită, aceea care nu se poate defini, care rămâne tăcută între conştientă şi inconştienţă, dar care arde în inimă cu o flacără pură şi puternică.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Încercaţi să vă relaxaţi mintea şi corpul, de preferinţă, în compania unei cărţi bune, ascultând muzică bună şi mâncând fructe uscate şi o mulţime de legume.

HOROSCOP  – LEU

BANI ŞI CARIERĂ

Aveţi idei clare despre ce trebuie să faceţi, dar întotdeauna le prezentaţi într-o manieră prea confuză. Încercaţi să fiţi mai reflexiv, dar contiuaţi să perseveraţi pentru a vă atinge obiectivele. Stelele încurajează generozitatea dumneavoastră, dar asiguraţi-vă că cheltuielile nu vă destabilizează bugetul.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Misterul pe care îl dezvăluiţi se va dovedi a fi de un interes redus. Relaţii romantice, disperate sau imposibile, exact aşa cum vă plac…

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Consumaţi peste, legume şi beţi apă minerală din abundenţă şi nu uitaţi de ciocolata neagră pentru a redobândi energia şi buna dispoziţie. Este bine să aveţi simţul datoriei… dar fără a exagera!

HOROSCOP  – FECIOARĂ

BANI ŞI CARIERĂ

Mergeţi înainte urmându-vă instinctul şi voinţă, gata de a da tot ce aveţi mai bun. Ceva trebuie refăcut, şi vi se pare că aţi lucrat în zadar. Încearcaţi să nu exageraţi cu muncă, în caz contrar, oboseala şi confuzia vă vor tăia din elan.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Este timpul să treceţi peste timiditate şi să spuneţi clar ce simţiţi. Iubirea este o pedeapsa şi, uneori, suntem pedepsiţi pentru că nu am ştiut să rămânem singuri.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Adoptaţi o igienă adecvată, mai ales la domiciliu. Aşteptaţi-vă la o diminuare a energiei şi la o stare de spirit mai puţin pozitivă mai ales datorită unor situaţii neprevăzute care se dovedesc a fi cam stresante.

HOROSCOP  – BALANŢĂ

BANI ŞI CARIERĂ

Diminuări ale veniturilor sau întârzieri ale unor încasări. Poate că încă nu aţi rezolvat anumite probleme şi câteodată vă simţiţi pierdut şi nu reuşiţi să vedeţi o cale de ieşire. Dar nu trebuie să intraţi în panică, dimpotriva este momentul să reacţionaţi.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

O fază cu două feţe, unele stele susţin acţiunea dumneavoastră dar poate acest lucru alimentează un exces de stimă de sine, pe de altă parte, există o mulţime de planete „ursuze“, care alimentează o gelozie obositoare şi

nejustificată.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Dacă sunteţi sănătos, probabil sunteţi fericit, iar dacă aveţi fericire şi sănătate aveţi toată bogăţia de care aveţi nevoie, dar nu aveţi încă tot ce vă doriţi.

HOROSCOP  – SCORPION

BANI ŞI CARIERĂ

Este momentul potrivit pentru a încheia afaceri importante dar fiţi atenţi ca acestea să fie reale şi să nu se bazeze pe noroc. Nu degeaba vechii înţelepţii, au dovedit că norocul este orb, pentru că i-a favorizat mereu pe cei răi şi pe cei care nu-l merită şi nu alege aproape niciodată o persoană cu bun simţ.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Treceţi printr-o perioadă sentimentală liniştită, imaginaţi-vă că este iarnă şi sunteţi amândoi în bârlog, aşteptând dezgheţul primăverii.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Sunt atât de mulţi prieteni noi care vă aşteaptă, îi veţi cunoaşte într-o călătorie sau într-un mediu cultural inovator, unde veţi descoperi, de asemenea, noi, interesante, pasiuni şi hobby-uri.

HOROSCOP  – SĂGETĂTOR

BANI ŞI CARIERĂ

Perioada pozitivă continuă, iar stelele vă piperează visele… care este efectul? Puţin oportunism, necesar pentru a prinde din zbor oportunităţile care vi se ivesc. Aveţi tot ce vă trebuie pentru a vă atinge obiectivele, aşa că fiţi gata de a vă oferi rezultate nu explicaţii.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Relaţii mai puţin romantice dar bazate pe interese comune. Nu vă descărcaţi negativismul pe persoana iubitaă.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Faceţi doar ceea ce vă place şi vă veţi simţi minunat!

Horocop realizat de: Astrologiadiplatone.com pentru Stiridinlume.ro

Vizitează și pagina oficială de facebook Astrogyofplatone