Home » Life & Style » Horoscop săptămânal 5-11 octombrie 2020. Previziuni generale pentru nativii zodiacului. Zodia care face bani mulți zilele acestea

Horoscop săptămânal 5-11 octombrie 2020. Previziuni generale pentru nativii zodiacului. Zodia care face bani mulți zilele acestea

Redactia Știri / 05.10.2020, 14:50
Horoscop săptămânal 5-11 octombrie 2020. Previziuni generale pentru nativii zodiacului. Zodia care face bani mulți zilele acestea

Săptămâna 5-11 octombrie 2020 debutează pentru nativii zodiacului cu noi provocări, oportunități profesionale, emoții, dar și momente cheie care le pot schimba radical viața. Se anunță o perioadă bună din punct de vedere financiar pentru anumite zodii, însă alți nativi vor fi nevoiți să depună mai mult efort pentru a-și atinge țelurile dorite. Fără îndoială, va fi o săptămână intensă, în care unii vor ieși câștigători la capitolul banilor, iar pentru alții se anunță zile în care va fi necesar să muncească mai mult pentru a-și consolida poziția profesională.

Horoscop săptămânal 5-11 octombrie 2020 Berbec

Din punct de vedere financiar, previziunile pentru intervalul cuprins între 5-11 octombrie 2020 sună bine pentru Berbeci. Acești nativi nu se vor umple de bani în această săptămâni, însă se vor dovedi extrem de ingenioși. Vor fi nevoiți să găsească soluții care să-i ajute să rezolve situațiile în care ajung, prin urmare va fi necesar să depună ceva mai mult efort. După faptă va veni și răsplata, iar câștigurile financiare nu se vor lăsa prea mult timp așteptate. Așadar, se anunță zile în care cultivarea spiritului de inițiativă va fi în prim plan.

Horoscop săptămânal 5-11 octombrie 2020 Taur

Pentru Taur, săptămâna 5-11 octombrie 2020 se anunță a fi una extraordinară. Este avantajată zona de investiții, așadar nu ar strica să vă gândiți ce puteți să faceți în acest sens.

În plus, s-ar putea ivi o șansă deosebită pentru dumneavoastră în colaborări, deoarece Venus este foarte puternic aspectat. Totodată ar fi bine ca tot ce faceți zilele aceaste să puneți în slujba frumosului, a creativității.

Un sfat esențial pentru această săptămână ar fi să fiți atenți la rivalități. Sunt posibile dușmănii, secrete și există riscul ca prietenii să devină ușor nesinceri la un moment dat.

Horoscop săptămânal 5-11 octombrie 2020 Gemeni

Gemenii vor trece în această săptămână prin momente cheie relavante pentru destinul lor. În intervalul 5-11 octombrie 2020, se anunță acțiuni serioase, situații cu care Gemenii se intersectează, iar la prima vedere, par ineeplicabile, dar care duc undeva cu siguranță.

Pe plan profesional, este momentul să vă exprimați punctul de vedere, astfel încât să puteți să ajungeți la un numitor comun cu persoanele cu care colaborați. În ceea ce privește zona financiară, traversați o perioadă care poate înregistra extreme.

Fie sunteți pe culmile gloriei, fie la capătul opus. Astfel, puteți primi un telefon în care sunteți anunțați că vi s-a aprobat un proiect de forță sau că urmează să primiți anumite resurse financiare. Dar există și riscul ca lucrurile să nu meargă chiar așa cum vă doriți. Important este să selectați cu mare grijă doar activitățile, proiectele care merg ca pe roate.

Horoscop săptămânal 5-11 octombrie 2020 Rac

Racii sunt sfătuiți să realizeze o evaluare corectă asupra relațiilor de prietenie și să facă în așa fel încât ceea ce își doresc sufletește să fie legat de mediul exterior. Prin urmare, ținând cont de acest aspect, este esențial să faceți puțină curățenie în mediul relațional.

Pe plan profesional, sunt anunțate proiecte interasante, oameni care ar putea să apară în viața dumneavoastră cu propuneri de nerefuzat.

De asemenea, în perioada 5-11 octombrie 2020, anumite situații vă pot tulbura mai mult decât e cazul, dar și situații care pot ajunge să fie valorificate mai târziu.

Se anunță o săptămână în care disciplina este cuvântul cheie pe care este important să-l integrați în viața voastră. Pe de altă parte, sunt posibile situații care vă pot da senzația de panică, însă totul depinde de modul în care alegeți să gestionați/interpretați momentele pe care le trăiți.

Horoscop săptămânal 5-11 octombrie 2020 Leu

Săptămâna 5-11 octombrie 2020 le aduce leilor multă energie, care îi pot ajuta să-și concretizeze planurile dorite. Foarte important de reținut este faptul că acești nativi aleg să facă curățenie în viața lor. Prin urmare, în viața leilor rămân doar persoanele care merită, care au demonstrat că sunt pe aceeași măsură cu ei. Va avea loc o triere importantă.

Momentele de inspirație vă vor ajuta să puneți în practică ceea ce vă interesează cu adevărat. Pe de altă parte, aveți grijă la divergențele care pot să se ivească în mediul relațional.

Sfatul pentru această perioadă este să fiți mai selectiv în ceea ce privește oamenii de care vă înconjurați. Sunt bine aspectate legăturile cu oamenii care merg de la sine, fără să presupună un mare efort din partea dumneavoastră.

Horoscop săptămânal 5-11 octombrie 2020 Lei
Prudență pentru Lei, pe plan financiar, în această săptămână

Pe partea financiară, nu strică să fiți puțini prudenți. Nu acționați fără să examinați rezultatele pe care ar putea să le producă acțiunea respectivă.

Horoscop săptămânal 5-11 octombrie 2020 Fecioară

Nativii Fecioară sunt privilegiați în aceste zile. O săptămână cu bunăstare pentru acești nativi din toate punctele de vedere. Este o perioadă foarte bună din punct de vedere financiar pentru a vă renegocia salariul.

Este o săptămănă în care luați decizii rapid, puteți să faceți investiții, dar important este să nu uitați să rămâneți cu picioarele pe pământ. Un sfat esențial pentru aceste zile este să nu vă irosiți forțele în activități care nu sunt de viitor.

Horoscop săptămânal 5-11 octombrie 2020 Balanță

O săptămână interesantă se anunță pentru nativii Balanță. Tot ce ține de problemele zilnice iese din discuție. Vă doriți în special zilele acestea să aveți confort, un lucru care a devenit prioritar pentru dumneavoastră.

Încercați să evitați cheltuielile exagerate care nu au neapărat la bază un motiv bine justificat. Este bine să cântăriți deciziile înainte de a vă pronunța. Nu vă grăbiți în nici o hotărâre.

Important de reținut este că puteți să începeți orice proiect dacă aveți puțină prudență. Așadar, examinați bine înainte lucrurile, o analiză profundă înainte de a anunța o decizie.

Horoscop săptămânal 5-11 octombrie 2020 Scorpion

Pentru nativii Scorpion, săptămâna 5-11 septembrie 2020 poate fi una solicitantă, cu schimbări majore. Este important să vă susțineți punctul de vedere, atunci când simțiți cu tărie altfel lucrurile.

Există posibilitatea ca nativii acestei zodii să încheie anumite capitole, să se retragă din activitățile pe care le desfășoară, și să revină ulterior asupra lor. Pe de altă parte, este o perioadă în care scorpionii pot soluția lucrurile mult dorite.

Financiar, lucrurile stau bine peste acești nativi. Este o săptămănă în care ei pot culege roadele muncii lor. Proiectele au ieșit bine, prin urmare cunosc o independență financiară extraordinară.

Horoscop săptămânal 5-11 octombrie 2020 Săgetător

O perioadă bine conturată pentru Săgetători din punct de vedere al investițiilor, al parteneriatelor puternice, al acțiunilor care duc la ceva benefic. Este foarte bine aspectat capitolul financiar. Prosperitatea va veni firesc după munca depusă.  Puteți primi bonsuri financiare care vă vor recompensa astfel pentru truda dumneavoastră.

Treceți în aceste zile printr-o transformare uimitoare la nivel spiritual ca urmare a schimbările ce intervin pe plan social, profesional.

Horoscop săptămânal 5-11 octombrie 2020 Capricorn

După munca asiduă de care ați avut parte în ultima perioadă, vă doriți acum altceva. Fie nu mai vreți să continuați pe acest drum, fie lucrurile au scăpat puțin de sub control și este cazul să interveniți cu o schimbare.

Pe plan financiar, lucrurile sunt bine aspectate, nativii pot face investiții majore importante. Un sfat esențial pentru această săptămână este să fiți puțini detașați în fața persoanele care au un grad mai înalt pe scara ierarhică. Așadar, să lăsați lucrurile puțin mai liniștite în ceea ce privește relația cu șefii sau cu persoanele care au o poziție superioară.

Horoscop săptămânal 5-11 octombrie 2020_Capricorni
Priviziuni bune, pe plan financiar, pentru Capricorni

Este bine să luați seama la faptul că dacă există disciplina la baza activității pe care o desfășurați, succesul nu se va lăsa așteptat.

Horoscop săptămânal 5-11 octombrie 2020 Vărsător

Nativii Vărsător se bucură în această perioadă de rezultatele muncii lor. Așadar în toate domeniile în care ați depus efort, acum este momentul să culegeți roadele. Puteți să mergeți în continuare pe lucrurile care au prins bine până acum pentru dumneavoastră. Spre exemplu, pe un anumit tip de atitudine, pe o idee care s-a bucurat de rezultate bune. Sunt în continuare evidențiate pozitiv aceste aspecte.

Ideea este să reveniți cu forță mare acolo unde lucrurile au ieșit bine prima oară, pentru că sunt șanse mari ca rezultatele să fie la fel și a doua oară.

Așadar, încurajați acțiunile care au avut succes, dar e bine să examinați și lucrurile care nu au avut un rezultat tocmai bun. Dacă aveți o motivație reală, fără îndoială, lucrurile vor merge ca pe roate.

Horoscop săptămânal 5-11 octombrie 2020 Pești

Peștii au în această săptămână un soi de viziune care îi va ajuta să ia decizia potrivită pentru ei. Simțiți în ce anume să vă implicați, sunteți receptivi la ideile care vin într-un mod mai subtil, nu în mod direct.

Este foarte important ca acești nativi să creadă acum în acele lucruri, situații, care le sunt benefice lor. Trăile peștilor vor fi diferite de cele ale celorlalți nativi în această perioadă. Ei vor miza într-o situație pe emoția transmisă, pe sentimentele pe care le conferă un proiect, o întâlnire, o colaborare profesională. Din punct de vedere spiritual, aceasta este o nouă abordare la care ajung nativii din zodia Pești.

Este posibil ca persoanele din trecutul dumneavoastră să reapară în calea voastră și să vă ceară ajutorul, dar sunt șanse mari ca și dumneavoastră să primiți un ajutor neașteptat.

Este recomandat să nu faceți promisiuni în care nu credeți, ci să vă axați doar pe lucrurile de care sunteți ferm convinși.