Home » Life & Style » Horoscop » Cât de norocos ești, în funcție de zodie. Nativii care sunt răsfățații astrelor

Cât de norocos ești, în funcție de zodie. Nativii care sunt răsfățații astrelor

Alexandru Cazacu / 23.09.2021, 17:26
Cât de norocos ești, în funcție de zodie. Nativii care sunt răsfățații astrelor

Cu siguranță, ai observat că unii oameni sunt mai norocoși decât alții. Deși o vorbă spune că ”norocul și-l face omul cu mâna lui”, se pare că unii chiar dacă nu fac nimic în acest sens au noroc cu carul. Cu toate acestea, poate că norocul lor este influențat cumva de astre. Hai să vedem cât de norocos ești, în funcție zodie și care sunt nativii răsfățați de astre.

Cât ești de norocos, în funcție de zodie. Acești nativi sunt răsfățați de astre

După cum spuneam mai sus, unii dintre noi au parte de mai mult noroc decât ceilalți, iar unele zodii parcă atrag banii și prosperitatea ca un magnet. Care sunt cei mai norocoși nativi ai zodiacului și ce zodii au șanse de succes fără a depune prea mult efort? Ei bine, aceste lucruri le veți afla în rândurile următoare ale acestui articol. Vezi ce spun astrele despre cât de norocos ești.

Berbec

Se pare că atunci când vine vorba de unele oportunități, nativii din Berbec sunt destul de norocoși. Este știut faptul că ei sunt mai încăpățânați, nu se bazează pe nimeni și încearcă să își facă singuri norocul. Chiar dacă obțin adesea tot ce își propun, ei sunt de părere că reușesc doar datorită muncii și în niciun caz a norocului. Deși nu crede în noroc, se întâmplă de multe ori să mai primească câte un ”ajutor” neașteptat.

Taur

Deși este la fel ca Berbecul și nu crede în noroc, nativul din Taur nu prea are parte de el. Ba din contră, se pare mai degrabă că este urmărit de ghinion. Cu toate acestea, acest nativ a învățat să se adapteze, iar uneori poate scoate și un beneficiu dintr-o situație care pare să-i fie nefavorabilă. Nu ezită să muncească, iar eșecurile îl fac să se ambiționeze mai mult.

Gemeni

Cei care au prieteni născuți sub acest semn zodiacal, sigur au observat cât sunt aceștia de norocoși. De fapt, această zodie se află printre cele mai norocoase din zodiac. Se pare că nativii din Gemeni sunt urmăriți de noroc la tot pasul, însă ei se bazează și pe propriile forțe. Ambiția și raționamentul acestora îi face să ia decizii bune, așadar, acest lucru poate duce și la ceea ce ne place să numim noroc.

Rac

Nici cu Racul nu te poți plânge în privința norocului pe care îl are. Mereu reușesc să găsească ce le trebuie atunci când ies la cumpărături. Să nu mai spunem că tot timpul reușesc să prindă reduceri neașteptate.

Leu

Nu poți să-i spui mărețului Leu că are noroc. El își va face singur norocul și are și un set de calități care îl va ajuta în acest sens. Intuiția de care dă dovadă acest nativ îl ajută să găsească diferite oportunități de a face bani, de a avansa la locul de muncă sau de a deschide unele uși.

Fecioară

Dacă e să vorbim de cele mai norocoase zodii, ei bine, Fecioara nu face parte dintre acestea, însă nici în partea opusă nu e. Nu se dă la o parte de la muncă, iar asta îi aduce tot ce își dorește. Fiind o zodie muncitoare și implicată, cei din jurul Fecioarei tind să pune reușitele sale pe seama norocului, însă realitatea este cu totul și cu totul alta.

Cât noroc ai, în funcție de zodie
Cât noroc ai, în funcție de zodie

Balanță

Se pare că norocul se învârte și în jurul nativului din Balanță. Cu toate acestea, el este ajutat și de ambiția și optimismul de care dă dovadă. Cei născuți în această zodie reușesc cumva să găsească ceva bun și într-o situație nefavorabilă.

Scorpion

Spre deosebire de zodiile norocoase, Scorpionul nu prea are parte de baftă. Cel mai probabil, din această cauză este mereu îmbufnat. În ciuda acestor lucruri, el reușește să obțină ce își dorește, însă trebuie să se chinuie mai mult decât nativii din alte zodii.

Săgetător

La polul opus al ghinioniștilor zodiacului, Săgetătorul este unul dintre cei mai norocoși nativi. Cert este faptul că se adaptează ușor în orice situație, însă pare că și astrele țin cu el. Oricât de greu ar fi, face el ce face și reușește să obțină ce își dorește fără prea mare efort.

Capricorn

Norocos este și nativul din această zodie, mai ales din punct de vedere financiar, motiv pentru care este adesea invidiat. Chiar dacă astrele sunt de partea lui, Săgetătorul muncește mult pentru a obține ceea ce își dorește.

Vărsător

Ei bine, Vărsătorul e între zodiile norocoase și cele mai ghinioniste. Acest nativ a trecut prin multe și știe ce e de făcut în orice situație. Este conștient că trebuie să lupte pentru ce își dorește, însă este și foarte ambițios. Așadar, Vărsătorul va face tot posibilul pentru a reuși, cu sau fără susținerea astrelor.

Pești

Peștii sunt cu siguranță printre răsfățații astrelor, deoarece au noroc cu carul. Chiar dacă știu cum să își facă singuri norocul, reușesc de cele mai multe ori să obțină ce vor fără să se chinuie prea mult. Aparent, ei sunt preferații astrelor.