Home » Life & Style » Horoscop » Ce cristale se potrivesc zodiei în care te-ai născut. Acestea sunt cristalele norocoase pentru fiecare nativ în parte

Ce cristale se potrivesc zodiei în care te-ai născut. Acestea sunt cristalele norocoase pentru fiecare nativ în parte

Alexandru Cazacu / 25.10.2021, 15:43
Ce cristale se potrivesc zodiei în care te-ai născut. Acestea sunt cristalele norocoase pentru fiecare nativ în parte

Când vine vorba de cristale, aceste pietre prețioase nu sunt doar aspectuoase, ci pot oferi și o oarecare protecție spirituală. Ba chiar mai mult de atât, ele absorb energiile negative, iar purtarea acestor roci atrage norocul și alungă ghinionul. Află în următoarele rânduri ce cristale se potrivesc zodiei tale și care sunt pietrele prețioase care aduc noroc nativilor zodiacului.

Ce cristale se potrivesc zodiei în care te-ai născut

Fie că îl porți, fie că este doar un obiect decorativ, cristalul îți va transmite vibrații pozitive. Ba chiar mai mult de atât, această piatră îți poate stimula forța emoțională și te poate ajuta să iei decizii bune. Află în următoarele rânduri ce cristale ți se potrivesc în funcție de zodie.

Berbec

Un agat albastru dantelat este perfect pentru nativul din Berbec. Această piatră prețioasă îți poate oferi claritate și te asigură ca vei fi remarcat de cei din jurul tău.

Taur

Fiind un cristal vindecător, jadul se potrivește de minune Taurului. Acesta profund conectat cu elementul Pământ care guvernează zodia Taur. De asemenea, această rocă oferă sprijin în mai multe aspecte ale vieții.

Gemeni

Pentru nativii din această zodie smaraldul este piatra potrivită. Acesta protejează inima în vremuri de cumpănă, te ajută să fii sincer și să detectezi minciunile celor din jur. Am putea spune că este un fel de detector cosmic din acest punct de vedere.

Rac

Cuarțul fumuriu îl ajută pe nativul din Rac să își deschidă mintea și să își curețe spiritul. Totodată, acest cristal te va ajuta să îți schimbi modul de gândire, care ține captiv în trecut. Racii care aleg să poarte cuarț fumuriu vor putea gândi mai limpede și își vor găsi liniștea.

Leu

Ochiul de tigru sporește puterea interioară și voința Leului. De asemenea, el oferă și o protecție puternică împotriva energiilor negative.

Fecioară

Potrivit clickpentrufemei.ro, cu toate că nu își proiectează emoțiile asupra celor din jur, câteodată evenimentele cosmice pot favoriza Fecioarei unele explozii emoționale din partea celorlalți. Ei bine, în această situație, ametistul va proteja nativul din această zodie și îi va oferi resursele necesare pentru a stabili unele limite.

Balanță

Labradoritul se potrivește perfect pentru această zodie. Energia puternică a acestei pietre îl va ajuta pe nativul din Balanță să găsească stabilitatea în toate aspectele vieții.

Scorpion

Obsidianul îi oferă protecție și claritatea nativului Scorpion. De asemenea, această rocă stimulează și intuiția.

Ce cristale se potrivesc zodiei tale
Ce cristale se potrivesc zodiei tale

Săgetător

Săgetătorul trebuie să își protejeze energia. Ei bine, din acest punct de vedere, amazonitul îl va ajuta să evite vibrațiile negative și să reducă stresul. Ba chiar mai mult de atât, această piatră va ajuta Săgetătorul să stabilească limite clare în interacțiunile cu cei din jurul lor.

Capricorn

Fiind caracterizat de nevoia de a se grăbi, în toată munca grea pe care o face, Capricornul nu trebuie să scape din vedere detaliile fine. În acest sens, citrinul te va asigura că faci lucrurile cum trebuie fără greșeli din cauza vitezei.

Vărsător

Chiar și în acest moment, mintea vărsătorului este preocupată cu multe gânduri, iar asta arată că nativului îi este greu să ia decizii. Ei bine, Fluoritul te va ajuta să reduci stresul și îți va crește încrederea și capacitatea de concentrare, potrivit sursei citate.

Pești

Pe nativii acestei zodii, acvamarinul îi protejează de emoții și îi ajută să evite situațiile stresante. Totodată, această piatră este benefică pentru vindecarea minții și a corpului.