Home » Life & Style » Horoscop » Horoscop: Saptamana 08-14 martie 2017

Horoscop: Saptamana 08-14 martie 2017

Redactia Știri / 07.03.2017, 23:00
Horoscop: Saptamana 08-14 martie 2017

Horoscop saptamana 08-14 martie  – CAPRICORN

Bani şi carieră

Planetele vă rezervă multe oportunităţi excelente de a schimba sau de a îmbunătăţi situaţia dumneavoastră financiară, nu vă culcaţi pe o ureche datorită senzaţiei de bunăstare pe care o aveţi ci puneţi-vă pe treabă pentru a vă îmbunătăţi activitatea.

Dragoste şi armonie

Sunteţi la sfârşitul unei perioade idilice şi apar tensiuni şi neînţelegeri. Gelozia voastră este excesivă, ascultaţi cu mai multă atenţie motivele partenerului.

Sănătate şi bunăstare

Nimeni nu poate găsi cel mai bun mod de a face un lucru fără a avea o dorinţă foarte mare de a … face acel lucru!

Horoscop 08-14 martie  – VĂRSĂTOR

Bani şi carieră.

Nu vă lăsaţi înhămaţi la o muncă foarte solicitantă, înfruntaţi propunerea profesională cu luciditate şi determinare. Dacă acceptaţi provocarea veţi reuşi, amintiţi-vă doar că rezolvarea problemelor va lua timp, dar că nimic nu este imposibil.

Dragoste şi armonie .

O scurtă vacanţă vă poate împrospăta relaţia şi, comunicând puteţi aplana neînţelgerile in dragoste.

Sănătate şi bunăstare

Fiţi în armonie cu corpul dumneavoastră prin masaje, tratamente spa sau de înfrumuseţare. Faceţi plimbări relaxante la ţară sau dedicaţi-vă activităţilor de bricolaj.

Horoscop 08-14 martie  – PEŞTI

Bani şi carieră

Puteţi avea probleme cu un partener sau un colaborator apropiat, este mai bine să faceţi lucrurile singur decât să vă încredeţi în altcineva. Hărnicia este sufletul afacerii şi cheia prosperităţii dumneavoastră.

Dragoste şi armonie

În unele zile este bine să eviţi anumite capcane ale sentimentelor.

Santate şi bunăstare

Sunteţi un pic indispuşi dar,  îndată ce veţi găti bine folosind ingediente de cea mai bună calitate, iar apoi veţi împărţi cu cei dragi, vă veţi simţi că în paradis.

Horoscop 08-14 martie  – BERBEC

Bani şi carieră

Un coleg foarte inteligent va stimula în dumneavoastră un puternic spirit competitiv, în rest aveţi multe proiecte în derulare. Fiţi precauţi faţă de un entuziasm excesiv în domeniul financiar, de asemenea fiţi prudenţi şi chibzuiţi în diversificarea investiţiilor.

Dragoste şi armonie

Va trebui să luaţi una din deciziile cele mai importante din viaţa dumneavoastră personală.

Sănătate şi bunăstare

Este o perioadă excelentă pentru a practica sportul şi a călători, activitate care vă stârneşte entuziasmul şi dorinţa de a afla mai multe lucruri despre noi locuri. Limitaţi consumul de proteine animale şi dedicaţi mai mult timp relaxări, ascultaţi muzică.

Horoscop pentru saptamana 08-14 martie  – TAUR

Bani şi carieră

Capacităţile dumneavoastră sunt evidenţiate de circumstanţele favorabile, nu vă grăbiţi şi veţi  obţine rezultate foarte bune. Este un moment bun pentru a lua iniţiative, în special în activităţile comerciale.

Dragoste şi armonie

În această perioada stelele vă aduc agitaţie şi îndepartare, dar numai în cazul în care relaţia dumneavoastră a ajuns la final şi încercările de a încerca să salvaţi ce a mai rămas au eşuat.

Sănătate şi bunăstare

Chiar datorită obstacolelor neaşteptate realizaţi schimbări pozitive. Întâmpinaţi provocările cu determinare şi luciditate dar amintiţi-vă că cine da o mâna de ajutor, în final este întotdeauna bine răsplătit.

Horoscop saptamana 08-14 martie  – GEMENI

Bani şi carieră

Va veţi confrunta cu venituri şi cheltuieli neaşteptate, va fi mai bine pentru să evitaţi cheltuielile impulsive. Evaluaţi bine înainte de a decide cu privire la orice iniţiativă. De multe ori noutăţile vă dezorientează chiar şi atunci când aveţi de a face cu veşti bune.

Dragoste şi armonie

Partenerul dumneavoastră este preocupat că vreţi să îl trădaţi şi vă confruntaţi cu clasică povestea că dacă nu respectaţi regulile obişnuite, nu vă va putea oferi ceea ce vreţi cu adevărat. Nu trebuie să „aruncaţi prosopul” ci să rescrieţi regulile.

Sănătate şi bunăstare

Energia şi şarmul sunt la loc de cinste, puteţi obţine rezultate optime printr-un tratament de înfrumuseţare şi prin exerciţii la sala de sport.

Horoscop 08-14 martie  – RAC

Bani şi carieră

Pentru a armoniza mai bine obiectivele voastre cu cele generale, este nevoie doar de un schimb de opinii, cuvinetele de baza sunt … colaborare şi sinergie. Sectorul financiar şi contul bancar sunt în limite normale, nu va puteţi laudă dar nici nu puteţi fi stânjenit.

Dragoste şi armonie

Lăsaţi-vă ghidaţi de instinct, dacă sunteţi cu adevărat convinşi de ceea ce faceţi, totul va fi bine.

Sănătate şi bunăstare

Sunteţi într-o condiţie fizică foarte bună care vă va ajuta în toate realizările dumneavoastră.

Horoscop 08-14 martie  – LEU

Bani şi carieră

Aveţi numeroase iniţiative care încă nu sunt definitivate din punct de vedere operativ, dar, cu exceptia unor probleme iniţiale, veţi  reuşi să realizaţi tot ce v-aţi propus. Totul este favorabil unei  îmbunătăţiri şi puteţi construi relaţii sociale care vă vor fi utile în activitatea dumneavoastră.

Dragoste şi armonie

Relaţiile sentimentale şi prieteniile solide nu vor trece prin nici o criză, vor fi doar clarificări.

Sănătate şi bunăstare

Frecventaţi mai des locuri unde puteţi socializa, cum ar fi sălile de sport sau cluburile.

Horoscop 08-14 martie  – FECIOARA

Bani şi carieră

Este timpul să va revizuiţi conturile şi să evitaţi cheltuielile inutile, conjunctura economică şi criză actuală ar trebui să vă determine să actioneati mai moderat. În schimb, cheltuielile care vă îmbogăţesc spiritual se dovedesc a fi investiţii foarte bune în viitor. Nu rataţi o afacere bună la îndemână.

Dragoste şi armonie

Mai întâi împăciuitori apoi polemici, poate remarcile partenerului vă crează o stare de nervozitate.

Sănătate şi bunăstare

V-ar prinde bine câteva zile libere pe care să le petreceţi la munte sau la mare.

Horoscop 08-14 martie  – BALANŢA

Bani şi carieră

Trebuie să colaboraţi cu o persoană „dificilă”, dar ceea ce pare a fi un obstacol, de fapt, ar putea fi o bună oportunitate. Amabilitatea şi profesionalismul dumneavoastră sunt calităţi care vă vor fi utile şi care vă vor face să câştigaţi încrederea celorlalţi. Nu subestimaţi problema cu care vă confruntaţi dar nici abilitatea dumneavoastră de a o depăşi.

Dragoste şi armonie

Încercaţi să lăsaţi deoparte preocupările, deja acestea v-ar fi putut strica liniştea de mai multe ori.

Sănătate şi bunăstare

Alimentaţia sănătoasă şi mişcarea vă salvează silueta.

Horoscop 08-14 martie  – SCORPION

Bani şi carieră

Posibile neînţelegeri sau tentative de fraudă, poate că e mai bine să continuaţi lucrurile pe care le faceţi regulat şi să amânaţi deciziile importante. În cazul în care trebuie să acţionaţi pe un teren necunoscut este mai bine să adunaţi din timp toate informaţiile posibile. Veniturile sunt un pic mai mici decât vă aşteptaţi.

Dragoste şi armonie

Probabil va urma o perioadă mai puţin pasională dar „îndulcită” de foarte multă complicitate şi comunicare cu persoană iubita.

Sănătate şi bunăstare

Mai multă activitate fizică vă va ajuta să vă menţineţi într-o formă fizică extraordinară. Câteva mici afecţiuni vă îngrijorează, ele pot fi evitate consumând mai multă apă minerală cât şi introducând  „seminţe” în dietă dumneavoastră.

Horoscop 08-14 martie  – SĂGETĂTOR

Bani şi carieră

Încercaţi să stabiliţi care sunt afacerile sau sarcinile mai importante într-un scurt interval de timp, după, pot apărea unele obstacole. Iniţiativa, diplomaţia şi un pic de noroc „sunt aşii dumneavoastră din mânecă”. Perseveraţi, dar nu peste măsură!

Dragoste şi armonie

Este momentul potrivit pentru a vă reapropia sau a vă consolida relaţia.

Sănătate şi bunăstare

Aveţi multă energie, dorinţă de comunicare şi iniţiativă. Optaţi pentru weekenduri culturale, descoperiţi plăceri noi şi participaţi la  evenimente sociale interesante.

Horocop realizat de: Astrologiadiplatone.com pentru Stiridinlume.ro

Vizitează și pagina oficială de facebook Astrogyofplatone