Home » Life & Style » Horoscop » Horoscop 11-17 aprilie 2022. Principalele previziuni astrale. Zodia care are o săptămână extraordinară

Horoscop 11-17 aprilie 2022. Principalele previziuni astrale. Zodia care are o săptămână extraordinară

Alexandru Cazacu / 11.04.2022, 12:38
Horoscop 11-17 aprilie 2022. Principalele previziuni astrale. Zodia care are o săptămână extraordinară

Horoscop 11-17 aprilie 2022. Conform astrologilor, această săptămână este marcată de conjuncția Jupiter-Neptun în zodia Pești. Aceasta vorbește de minuni, vindecare și expansiune spirituală. Află în continuarea acestui articol care sunt principalele previziuni astrale pentru săptămâna 11 – 17 aprilie. Această perioadă este una de bucurie pentru unii nativi ai zodiacului.

Horoscop 11-17 aprilie 2022. Zodia care are o săptămână extraordinară

Săptămâna 11 – 17 aprilie este marcată și de intrarea Lunii Negre în Rac. Luna Neagră (Lilith) vorbește de tentații, obsesii și limite depășite, așa că se anunță o perioadă plină de provocări pe plan emoțional, până când va părăsi zodia Rac.

Am putea întâmpina greutăți în a ne rupe de unele atașamente, chiar dacă suntem conștienți că acestea sunt toxice pentru noi. Acestea fiind spuse, haideți să vedem care sunt principalele previziuni astrale pentru fiecare nativ în parte, conform horoscop 11-17 aprilie 2022.

Berbec

Potrivit astrologului Mădălina Manole, pentru Berbeci, săptămâna aceasta vine cu o mai mare nevoie de interiorizare. Acești nativi se vor închide în ei, pentru a putea evolua din punct de vedere spiritual și pentru a se vindeca de rănile trecutului. Se pare că este un moment oportun pentru a ieși din relații toxice.

Horoscop 11-17 aprilie 2022 – Taur

În acest interval, nativii din Taur se preocupă de viitorul lor și au planuri mari, mai ales că vor fi sprijiniți de cei din jurul lor Datorită felului lor de a fi și pentru că devin foarte sociabili, Taurii se vor bucura de popularitate, conform ego.ro.

Gemeni

Gemenii au șanse mari să crească din punct de vedere profesional, să se facă afirmați și să își atingă obiectivele în acest sens. Mulți dintre acești nativi au posibilitate de a-și schimba acum statutul social, mai ales că au curajul să preia o funcție de conducere, care presupune o responsabilitate mai mare.

Rac

Este posibil ca unii Raci să fi deschis deja „poarta spiritualității”, iar cu ajutorul conjuncției vor trece prin ea și vor putea evolua. De asemenea, mulți dintre nativii acestui semn zodiacal ar putea simți că este momentul pentru o reconversie profesională.

Horoscop 11-17 aprilie 2022 – Leu

În săptămâna 11 – 17 aprilie, Leii ar putea echilibra raportul de forțe din relația de cuplu. Totodată, în această perioadă, ei ar putea avea oportunitatea de a scăpa de o obsesie, de a rupe un atașament toxic, spune astrologul.

Horoscop 11-17 aprilie 2022
Horoscop 11-17 aprilie 2022. Principalele previziuni astrale

Fecioară

Pentru Fecioarele care nu sunt deja într-o relație, lucrurile se pot schimba în bine pe plan personal. În schimb, nativii care sunt implicați într-o relație vor face progrese alături de partenerul lor de viață. Ar putea fi vorba chiar și despre o cerere în căsătorie.

Balanță

Nativii din Balanță care s-au confruntat cu probleme de sănătate sau cu temeri din acest punct de vedere au acum posibilitatea de a le vindeca. Găsesc un tratament miraculos sau renunță la un job care îi acapara, iar astfel își schimbă stilul de viață.

Horoscop 11-17 aprilie 2022 – Scorpion

Săptămâna aceasta vine cu vești bune pentru Scorpioni, care ar putea începe o nouă poveste de dragoste. Conjuncția celor două planete are loc în sectorul iubirii lor. Nativii care sunt singuri și-ar putea găsi jumătatea. Pentru Scorpioni, aceasta este o perioadă de bucurie și de reconectare cu plăcerile vieții.

Săgetător

În interiorul Săgetătorului încolțește dorința de a-și construi o casă, o familie. În schimb, cei care dețin deja aceste lucruri ar putea să își dorească le mărească. Săgetătorii plecați în străinătate își pot dori să își schimbe locuința sau chiar să se întoarcă în țară, conform astrologului.

Capricorn

Capricornul are parte de o săptămână bună în tot ceea ce ține de activitățile de comunicare. El poate clarifica unele confuzii sau neînțelegeri mai vechi. Este, de asemenea, o perioadă bună pentru negocieri.

Horoscop 11-17 aprilie 2022 – Vărsător

Vărsătorii trebuie să fie atenți la partea financiară, pentru că pot câștiga bani pe o parte, însă pot pierde pe alta. Unii dintre ar putea apela la împrumuturi, însă este recomandat să nu fie vorba de sume foarte mari.

Pești

Peștii au oportunitatea de a se conecta cu divinitatea, de a crește spiritual, indiferent de ce înseamnă acest lucru pentru ei. Ar cam fi timpul să facă unele schimbări la care se gândesc de multă vreme și să înlăture toate lucrurile care i-au ținut în loc.