Home » Life & Style » Horoscop » Horoscop 15-21 martie 2017: Persoane pe care le-aţi cunoscut recent vă vor ajuta foarte mult

Horoscop 15-21 martie 2017: Persoane pe care le-aţi cunoscut recent vă vor ajuta foarte mult

Redactia Știri / 15.03.2017, 00:13
Horoscop 15-21 martie 2017: Persoane pe care le-aţi cunoscut recent vă vor ajuta foarte mult

Horoscop 15-21 martie – CAPRICORN

Bani şi carieră

Activităţile zilnice la care se adaugă noile sarcini, fac ca munca să fie mai solicitantă dar ar trebui să merite efortul. Nu vă bazaţi pe altcineva în afară de voi înşivă, bazaţi-vă pe propriile   abilităţi logice, fiţi inteligenţi şi reflexivi, nu fiţi impulsivi.

Dragoste şi armonie

Rediscutarea dezacordurilor şi problemelor nu este o pedeapsă, ci mai degrabă o ocazie perfectă, care vă permite să puneţi capăt tuturor situaţiilor care nu vă aduc nici un fel de satisfacţie.

Sănătate şi bunăstare

Vă aşteaptă o perioadă în care vă asumaţi noi responsabilităţi şi luaţi decizii dificile.

Horoscop 15-21 martie – VĂRSĂTOR

Bani şi carieră.

Persoane pe care le-aţi cunoscut recent vă vor ajuta foarte mult pe plan profesional, puteţi primi şi propuneri din străinătate sau de le persoane străine. Este foarte probabil să aveţi parte de noroc sau de oportunităţi deosebite în domeniul finaciar şi/sau familial.

Dragoste şi armonie

Dacă sunteţi singuri, vă veţi redescoperi energia şi seducţia, sunteţi pregatiţi pentru noi cuceriri.

Sănătate şi bunăstare

Iubiţi călătoriile şi excursiile şi pe bună dreptate… Deschid noi orizonturi şi regenerează sufletul.

Horoscop 15-21 martie – PEŞTI

Bani şi carieră

Şefii sunt măcar de această dată la înălţimea situaţiei, vă sprijină şi vă ajută dar entuziasmul şi inventivitatea trebuie să vină de la dumneavoastră pentru că la locul de muncă acestea chiar lipsesc. Totul este în favoarea dumneavoastră, ar fi bine să vă folosiţi energia pentru a obţine eficienţă maximă şi să profitaţi de moment.

Dragoste şi armonie

Nu apreciaţi îndeajuns eforturile partenerului. În realitate acestea sunt deosebite şi vă satisfac nevoia secretă de admiraţie şi validare şi vă conving că sunteţi apreciaţi.

Sănătate şi bunăstare

Evitaţi situaţiile prea confuze!

Horoscop 15-21 martie – BERBEC

Bani şi carieră

Planetele par a fi de partea dumneavoastră, nu vă fie teamă să aveţi aspiraţii înalte. Dacă doriţi să vă îmbunătăţiţi situaţia sau să o schimbaţi, sunteţi foarte aproape să realizaţi acest lucru. Luaţi în considerare sfaturile experţilor sau prietenilor dar nu uitaţi să le treceţi prin filtrul gândirii proprii.

Dragoste şi armonie

Sufletul pereche este persoana care ştie cum să scoată la iveală tot ce e mai bun în dumneavoastră, şi, chiar dacă în realitate nu este persoana perfectă, pentru dumneavoastră este.

Sănătate şi bunăstare

Tumultul de evenimente prin care treceţi vă provocă anxietate şi sănătatea vă poate fi afectată.

Horoscop 15-21 martie – TAUR

Bani şi carieră

Este posibil să apară situaţii neprevăzute sau chiar răsturnări de situaţii. Încercaţi să le abordaţi cu seriozitate şi devotament. Cereţi sfatul şi sprijinul prietenilor, proiectele care nu sunt foarte clar definite pot prinde contur datorită colaborării cu colegii.

Dragoste şi armonie

Stelele vă fac să vă îndrăgostiţi, din nou sau la modul cel mai serios, dar acest lucru este posibil dor dacă reuşiţi să lăsaţi departe preocupările care încerca să vă alunge seninătatea.

Sănătate şi bunăstare

Este bine să faceţi un tratament de detoxifiere, de îngrijire, limitaţi consumul de dulciuri şi de proteine animale şi încercaţi să vă relaxaţi mai mult. Tensiunile din familie devin presante, evitaţi conflictele şi încercaţi să depăşiţi cu bine momentul.

Horoscop 15-21 martie – GEMENI

Bani şi carieră

Nu vreţi să dezvăluiţi propriile ambiţii pentru că nu aveţi încredere în cei din jur. Veţi efectua operaţiuni financiare bune, dar relaţiile sociale sunt tensionate, încercaţi să vă purtaţi cu mai multă diplomaţie. De obicei vreţi să aveţi dreptate şi nu ascultaţi de nimeni.

Dragoste şi armonie

Pretindeţi de la partener afecţiunea pe care de multe ori, nu ştiţi să o oferiţi…

Sănătate şi bunăstare

Credeţi că sunteţi siguri pe voi înşivă, plini de energie, un punct de referinţă pentru alţii … decişi să obţineţi mereu totul de la viaţă. 

Horoscop 15-21 martie – RAC

Bani şi carieră

În gestionarea sarcinilor zilnice aveţi idei clare şi creative care pot relansa viaţă profesională. Ar putea începe o perioada de aur de care să profitaţi la maxim, această va depinde de perseverenţă dvs, cu cât mai mare va fi efortul depus cu atât veţi avea parte de rezultatele mai consistente.

Dragoste şi armonie

O întâlnire întâmplătoare cu o persoană pe care nu aţi mai văzut-o de o lungă perioada de timp s-ar putea transformă în iubire.

Sănătate şi bunăstare

Astrele sunt binevoitoare şi vă ajută ca în sfârşit să înfruntaţi o problema care vă macină de mult timp..

Horoscop 15-21 martie – LEU

Bani şi carieră

Sunteţi încăpăţânat, insistent şi destul de supărat din cauza unor discuţii din domeniul financiar şi profesional. Aveţi grijă, este o capcană ascunsă a stelelor, care vă poate provoca atitudini greşite. Aveţi idei confuze … din fericire, veţi avea norocul de partea dumneavoastră şi veţi reuşi să vă descurcaţi.

Dragoste şi armonie

O fosta iubire revine şi dă viaţă  emoţiilor… deja trăite.

Sănătate şi bunăstare

Sunteţi în formă şi liniştiţi, puteţi zâmbi către viaţă, dar în această perioada, familia va necesita mai multă atenţie din partea dumneavoastră pentru a rezolva anumite probleme sau neînţelegeri. Va bucuraţi de o mai bună comunicare şi aveţi o dorinţă neobişnuită de socializare.

Horoscop 15-21 martie – FECIOARA

Bani şi carieră

Dacă trebuie să luaţi anumite măsuri faceţi acest lucru, încercaţi să finalizaţi proiectele neterminate şi evitaţi să vă implicaţi într-o acţiune sau să vă asumaţi un risc pe care nu îl împărtăşiţi. Pentru ca lucrurile să meargă bine, trebuie să vă stăpâniţi emoţiile şi să calculaţi bine riscurile.

Dragoste şi armonie

Este o perioada benefică pentru revitalizare unei relaţii „obosite” sau pentru a găsi sufletul pereche.

Sănătate şi bunăstare

În general sunteţi prudenţi şi calculaţi, dar acum vă lăsaţi tentaţi de excese mici şi mari,  de mai multe feluri… Revitalizaţi-vă cu citrice, ceaiuri de plante şi o multă apă minerală.

Horoscop 15-21 martie – BALANŢA

Bani şi carieră

Totul merge după voia şefilor, fără probleme, pas cu pas. Aveţi grijă să nu exageraţi cu rutina… situaţiile prea previzibile încep să vă plictisească. Astrele vă susţin pe plan profesional, mai ales dacă aveţi colaborări în alte oraşe, cu străinătatea sau chiar în reţelele de socializare.

Dragoste şi armonie

Amintiţi-vă că, uneori, poveştile se nasc în cele mai neaşteptate moduri, chiar dacă această ultima întâlnire a părut absolut spontană, se pare  că între voi există un fel de complicitate şi legământ, că şi când care amândoi aţi fi ştiut ceea ce urmă să se întâmple şi aţi făcut totul pentru a face posibil acest lucru.

Sănătate şi bunăstare

Practicarea unui sport vă poate ajuta să vă reveniţi. Feriţi-vă de stările de proastă dispoziţie care pot strica aceste momente plăcute.

Horoscop 15-21 martie – SCORPION

Bani şi carieră

Veţi avea mai multe oportunităţi interesante iar alegerea nu va fi uşoară: urmaţi-vă instinctul, dar, înainte de a lua o hotărâre reflectaţi bine. Dacă repartizaţi bine cheltuielile,  În cazul în care vreţi să ieşiţi, banii nu vor mai fi o grijă pentru dumneavoastră.

Dragoste şi armonie

În situaţia în care treceţi printr-o perioadă de plictiseală,  astrele vă vor ajuta să redescoperiţi dorinţa şi, datorită acestui nou entuziasm, pasiunea va fi contagioasă!

Sănătate şi bunăstare

Faptul că doriţi să fiţi în „centrul pământului” respectând cu orice preţ regulile pe care vi le-aţi impus, vă fac să depuneţi un efort deosebit care vă sporeşte starea de tensiune şi stresul.

Horoscop 15-21 martie – SĂGETĂTOR

Bani şi carieră

Situaţia economică se menţine foarte bună şi solidă iar perioada este favorabilă pentru a pune bazele unor noi proiecte ambiţioase şi vizionare. Nu faceţi alegeri impulsive legate de schimbări în carieră dumneavoastră, amânaţi aceste decizii până se iveşte un moment oportun.

Dragoste şi armonie

Este mai bine să faceţi fiecare pas la timpul lui şi să fiţi mai implicaţi.

Sănătate şi bunăstare

Aveţi mai multă energie decât credeţi, canalizati-o spre mişcare, sport sau un proiect profesional motivant.

Horocop realizat de: Astrologiadiplatone.com pentru Stiridinlume.ro

Vizitează și pagina oficială de facebook Astrogyofplatone