Home » Life & Style » Horoscop » HOROSCOP 16 – 22 august: Este momentul potrivit pentru a vă dedica muncii

HOROSCOP 16 – 22 august: Este momentul potrivit pentru a vă dedica muncii

Redactia Știri / 16.08.2017, 00:52
HOROSCOP 16 – 22 august: Este momentul potrivit pentru a vă dedica muncii

Horoscop CAPRICORN

BANI ŞI CARIERĂ

În această perioadă sunt îndeplinite toate condiţiile pentru a realiza un salt calitativ pe plan profesional, implică-te la maxim!

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Surpindenţi-vă partenerul cu intensitatea sentimentelor dumneavoastră şi cu pasiunea înnăscută pe care o aveţi.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Treceţi printr-un moment ciudat, vă simţiţi demotivat şi ceva sau cineva v-a demoralizat. Ar fi bine să reflecati bine înainte de a lua orice decizie care ar putea afecta bunăstarea familiei dumneavoastră.

Horoscop VĂRSĂTOR

BANI ŞI CARIERĂ

Este momentul potrivit pentru a vă dedica muncii, cu toate că veţi întâmpina anumite dificultăţi vă veţi simţi împlinit şi veţi avea satisfacţii.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Uneori este esenţial să faceţi primul pas pentru a rezolva anumite disensiuni, viziunea pe termen lung şi lipsa prejudecăţilor ajută în relaţiile sociale.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Oboseala psihică din cauza numeroaselor activităţi cotidiene v-ar putea crea şi alte probleme la locul de muncă sau pe plan sentimental.

Horoscop PEŞTI

BANI ŞI CARIERĂ

Sincronizarea, determinarea şi un pic de oportunism vor fi calităţile pe care va trebui să vă bazaţi pentru a avea succes pe plan profesional. Consecvenţa şi determinarea sunt întotdeauna recompensate, dar nu vă irosiţi timpul peste măsură în faţă anumitor obstacole.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Datorită intuiţiei dumneavoastră şi cu ajutorul unei persoane aproapiate, veţi reuşi să luaţi deciziile corecte şi să depăşiţi problemele sentimentale cu care vă confruntaţi. Fiţi prudenţi.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Alegeţi o dietă uşoară dar nutritivă şi dedicaţi mai mult timp exerciţiilor fizice. Pentru a vă menţine în formă pe termen lung încercaţi să frecventaţi o sala de fitness sau să practicaţi un sport.

Horoscop BERBEC

BANI ŞI CARIERĂ

Reuşiţi să luaţi o hotărâre cu multă diplomaţie, fără să apăreţi „în mod oficial“ că persoană de decizie.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Posibile conflicte cu familia dumneavoastră, aveţi nevoie de mai multă independenţa … luaţi măsuri!

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Dacă veţi continua să fiţi nedisciplinaţi atât cu privire la obiceiurile alimentare cât şi cu privire la modul de viaţă în general, riscaţi să aveţi unele probleme de sănătate. Este absolut necesar să vă schimbaţi atitudinea.

Horoscop TAUR

BANI ŞI CARIERĂ

Dacă veţi reuşi să implicaţi persoane apropiate, din sfera personală sau profesională, în proiectele dumneavoastă, veţi crea o atmosfera plăcută de unitate şi complicitate, care va contribui la obţinerea unui rezultat sigur şi satisfăcător.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Totul merge lin şi starea de seninătate şi pace pe care o aveţi se vede în relaţiile cu ceilalţi şi vă aduce posibilităţi reale de a întâlniri persoane deosebite. Înfruntaţi viitorul cu seninătate şi încredere.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Primiţi sfaturi bune, dar pe care nu le urmaţi întocmai din comoditate.

Horoscop GEMENI

BANI ŞI CARIERĂ

Unele evenimente neprevăzute vă pot crea cheltuieli neplanificate. Ar fi indicat să amânaţi pentru câteva luni achiziţiile inutile pe care le-aţi planificat. Evitaţi pe cât posibil stările de nervozitate.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Flirtati mai puţin dar aveţi parte de mai multă pasiune … .aşa se reaprinde relaţia. Scânteile pasiuniide se pot aprinde în situaţii neaşteptate, daţi frâu liber fanteziei şi imaginaţiei.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Ar fi mai bine să nu aveţi încredere în cei din jur. Cineva v-a luat la ochi şi este suficient să faceţi un pas greşit ca situaţia, şi aşa nu foarte bună, să scape de sub control.

Horoscop RAC

BANI ŞI CARIERĂ

Calităţile şi ideile clare nu sunt suficiente, trebuie să îi convingeţi şi pe cei care nu înţeleg nimic. Fiţi prudent şi nu criticaţi activităţile unui coleg de care vă leagă şi o prietenie puternică. Ieşiri sau cheltuieli neplanificate, încercaţi să echilibraţi mai bine veniturile şi cheltuelile.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Fiţi deschişi şi sinceri, solidaritatea şi complicitatea vor reînnoi atracţia reciprocă.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Vă bucuraţi de o formă fizică bună şi de multă creativitate. Momente de relax, lipsite de griji cu prietenii şi familia.

Horoscop LEU

BANI ŞI CARIERĂ

Pe plan profesional eforturile vă vor fi răsplătite şi în sfârşit veţi atinge obiectivele dorite dacă veţi da dovadă de determinare. Pentru a reuşi trebuie să ieşiţi din confuzia obişnuită pentru pentru a găsi simplitatea, din discordie pentru a găsi armonia şi să vă amintiţi că din mijlocul problemelor apar oportunităţile.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Stimuli puternici în sentimentele nuanţate de sensibilitate şi emoţie specifice vieţii în doi.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Aveţi grijă să nu vă irosiţi energiile şi să nu vă băgaţi singuri în situaţii mai complicate decât par: practicaţi yoga sau meditaţia, vă vor fi de mare ajutor.

Horoscop FECIOARA

BANI ŞI CARIERĂ

Este inutil să vă pierdeţi timpul cu regretele, riscaţi să alimentaţi gândurile negative, reporniţi de la început şi construiţi ceva pentru viitor, dar numai într-un domeniu pe care îl stăpâniţi bine. Cu câteva sfaturi şefii vă ajută să finalizaţi un proiect important.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Nici o relaţie nu este perfectă sau lipsită de neînţelegeri. Voinţa de a le depăşi face diferenţa, fiind „cheia“ unei relaţii. Trăiţi un mix de vise şi romantism, în ciuda unor situaţii un pic tensionate.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Încercaţi să trăiţi în armonie cu tot ce vă înconjoară.

Horoscop BALANŢĂ

BANI ŞI CARIERĂ

În această perioadă planete nu vă sunt favorabile şi chiar dacă aţi putea face câteva investiţii financiare bune, deocamdată este mai bine să nu vă aventuraţi în necunoscut. Norocul nu există, dar există momentul în care talentul întâlneşte oportunitate.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Întâlniri în care chiar dacă nu vi se pare, aţi impresionat…

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Contrastaţi starea de nervozitate cu o dietă uşoară, exerciţii fizice şi prudenţă.

Horoscop SCORPION

BANI ŞI CARIERĂ

Ştii cum să folosiţi calităţile oamenilor care lucrează cu dumneavoastră şi totul merge foarte bine chiar dacă este nevoie şi de mici intervenţii din partea dumneavoastră. Nu permiteţi ca problemele de familie să vă perturbe activitatea profesională, cei dragi se pot descurca şi singuri.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Planetele vă sunt favorabile şi crează un echilibru potrivit între farmec şi îndrăzneala, stare care vă va permite să cuceriţi obiectivele dorite.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Această faza dificilă va trece şi vă veţi redobândi strălucirea, optimismul şi buna dispoziţie şi vor apărea şi oportunităţile potrivite de care să profitaţi din plin.

Horoscop SĂGETĂTOR

BANI ŞI CARIERĂ

Chiar dacă nu vă lăudaţi cu abilităţile dumneavoastră, şefii le recunosc şi le apreciază. Este un moment magic pentru relansarea economică şi pentru unele investiţii bune. Euforia acestei faze nu trebuie însă să devină un motiv pentru a neglija angajamentele care în această perioada sunt mai profitabile.

DRAGOSTE ŞI ARMONIE

Cu partenerul totul merge bine şi faceţi împreună proiecte importante.

SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE

Nu va lăsaţi debusolaţi de cei care vă fac presiuni şi nu cădeţi într-o stare de confuzie, eliminaţi tot ce va este de prisos şi să puneţi mai mult preţ pe dorinţele dumneavoastră mai profunde.

Horocop realizat de: Astrologiadiplatone.com pentru Stiridinlume.ro

Vizitează și pagina oficială de facebook Astrogyofplatone