Home » Life & Style » Horoscop » Horoscop, 19 – 25 aprilie 2017: Colegii pot fi o sursă de sprijin şi de inspiraţie, în timp ce şefii se pierd în detalii

Horoscop, 19 – 25 aprilie 2017: Colegii pot fi o sursă de sprijin şi de inspiraţie, în timp ce şefii se pierd în detalii

Redactia Știri / 19.04.2017, 00:38
Horoscop, 19 – 25 aprilie 2017: Colegii pot fi o sursă de sprijin şi de inspiraţie, în timp ce şefii se pierd în detalii

Horoscop, 19 – 25 aprilie: CAPRICORN

Horoscop – bani şi carieră
Pe plan profesional aveţi noi iniţiative de succes care vă vor aduce multă satisfacţie şi o idee excelentă se conturează datorită unui mic detaliu, care se dovedeşte cu adevărat esenţial. Amintiţi-vă, cu talent se câştigă meciul, dar cu munca în echipa puteţi câştiga campionate.
Dragoste şi armonie
Nu reuşiţi să vă înţelegeţi… iar discuţiile devin aprinse, dar astrele vă întind o mâna de ajutor pentru a clarifica neînţelegerile pe care le-aţi avut în ultima vreme cu persoana iubită sau cu cei dragi.
Sănătate şi bunăstare
Nu vă amestecaţi în certurile dintre membrii familiei sau dintre colegi şi rămâneţi concentraţi doar pe ceea ce aveţi de făcut.

Horoscop: VĂRSĂTOR

Bani şi carieră.
Nu puteţi să vă resemnaţi şi să lăsaţi în spate trecutul. Treceţi printr-o perioadă bogată în stimuli şi aveţi multe idei creative pe care le puteţi pune în practică atât pe plan economic cât şi pe latura artistică, latură ce stă ascunsă în sufletul dvs. Pregătiţi-vă să profitaţi de fiecare oportunitate şi să vă reexaminaţi părerile.

Dragoste şi armonie
Vă simţiţi „topit“ de un sentiment care vă încălzeşte inima. Unele planete v-ar putea fi complici pentru a aprinde scânteia pasiunii la locul de muncă.
Sănătate şi bunăstare
Prezenţa dumneavoastră în familie vă ajută să vedeţi în mod realist o problema care creează tensiuni şi neînţelegeri. Aveţi o energie extraordinară şi o minte deschisă iar acestea sunt ingredientele necesare pentru a face schimbările pe care le doriţi.

Horoscop: PEŞTI

Bani şi carieră
Pentru şefi nu contează personalitatea dumneavoastră, mai importante sunt abilităţile pe care le aveţi. La locul de muncă sunt puţini colegi atât de cooperanţi ca dumneavoastră deoarece sunt puţini atât de profunzi încât să se gândească mai întâi la binele comun şi apoi la binele propriu. Preocupări ciudate şi nefondate nu vă dau pace, probabil din cauza veniturilor care sunt un pic sub aşteptări.
Dragoste şi armonie
Certuri, despărţiri, urmăriri: perioada agitată în dragoste. Trebuie să combateţi tendinţa dumneavoastră de a fi liberi, care vă poartă către un joc foarte plăcut şi distractiv dar lipsit de angajamente pe termen lung.
Sănătate şi bunăstare
Bucuria, moderaţia şi odihna vă ţin departe de doctori. Nu trebuie să vă lipsească magneziul pentru o binemeritată relaxare şi odihnă.

Horoscop, 19 – 25 aprilie: BERBEC

Bani şi carieră
Pot apărea unele dificultăţi neprevăzute care vă vor solicita foarte mult, aveţi ocazia să vă testaţi abilităţile şi descoperiţi că aveţi resurse ascunse de care nu ştiaţi până acum. O tendinţă mai accentuată spre economisire vă va ajuta.
Dragoste şi armonie
Partenerul este disponibil dar nu vrea să fie comandat iar dumneavoastră aveţi dificultăţi în comunicare chiar dacă doriţi să fiţi mai deschis. Este momentul să reflectaţi şi să vă asumaţi anumite responsabilităţi.
Sănătate şi bunăstare
Un râs bun şi un somn liniştit, pe lângă faptul că ajută sunt şi cel mai bun tratament recomandat de orice doctor. O deplasare v-ar putea afecta mai mult decât vă aşteptaţi.

Horoscop: TAUR

Bani şi carieră
Creativitatea nu vă ajută, aveţi nevoie doar de persoana potrivită pentru a rezolva problema. Din când în când lucrul în echipă vă face să fiţi mai concentrat. Aveţi încredere doar în cei care oferă garanţii sigure şi verificabile, nu mai credeţi doar pe cuvânt şi evaluaţi atent înainte de a lua o decizie.
Dragoste şi armonie
Trebuie să vă îmbunătăţi comportamentul şi să vă calmaţi temperamentul vulcanic dacă doriţi să îmbunătăţiţi relaţia sentimentală. Chiar dacă nu îl înţelegeţi, partenerul este disponibil dar nu vrea să fie comandat.
Sănătate şi bunăstare
Vă pierdeţi în gânduri, dar în fond ce rău este în acest lucru? Implicarea deosebită de la locul de muncă vă va aduce rezultate foarte bune dar şi mult stres. Luaţi-vă timp liber pentru a vă relaxa şi consumaţi peşte şi varză.

Horoscop, 19 – 25 aprilie: GEMENI

Bani şi carieră
Colegii pot fi o sursă de sprijin şi de inspiraţie, în timp ce şefii se pierd în detalii. Aveţi unele cheltuieli în familie care duc la diminuarea veniturilor, nu dramatizaţi. În acest moment aveţi inspiraţie creativă care vă stimulează să găsiţi soluţii pentru a vă îmbunătăţi situaţia economică actuală şi vă ajută să găsiţi noi oportunităţi de câştiguri.
Dragoste şi armonie
Analizaţi-vă cu sinceritate şi evaluaţi ceea ce contează cu adevărat pentru inima dumneavoastră. Încercaţi să aprofundati mai bine sensul vieţii şi să controlaţi excesul de pasiune care vă împiedică să aveţi un dialog constructiv.
Sănătate şi bunăstare
Aveţi o stare de disconfort nejustificată dar nu o neglijaţi. Treceţi printr-o perioada cu situaţii neprevăzute, stres şi supărări.

Horoscop: RAC

Bani şi carieră
Finalizaţi lucrările începute şi apoi definiţi noile proiecte, nici o problema nu este de nerezolvat, este suficient să credeţi în dumneavoastră şi să începeţi cu paşi mărunţi, fără a vă demoraliză. Dacă crezi… eşti pe drumul cel bun!
Dragoste şi armonie
Treceţi printr-o perioada caracterizată de aventuri amoroase şi interes scăzut în problemele de familie pe care doriţi să le evitaţi. Vă veţi întoarce în curând la vechile obiceiuri, dezamăgiţi şi răniţi de către persoanele care vă iubesc.
Sănătate şi bunăstare
Poate că pentru a vă schimba trebuie să vă îmbolnăviţi şi apoi să fiţi obosiţi de a fi bolnavi? Faceţi imediat schimbările necesare şi dedicaţi corpului dumneavoastră îngrijirea şi atenţia meritată!

Horoscop: LEU

Bani şi carieră
Proiectele pe care le aveţi sunt foarte interesante dar sunt încă într-o faza iniţială. O persoană importantă pentru dumneavoastră are nevoie de sprijin moral şi poate chiar material, ascultaţi-o cu atenţie şi totul va fi bine. Chiar dacă sunteţi în stare să faceţi singuri amintiţi-vă că o într-o echipa de succes bate o singură inima.
Dragoste şi armonie
Oamenii care trag în două direcţii opuse obosesc şi nu ajung nicăieri. În dragoste se fac multe alegeri, chiar şi aceea de a se despărţi pentru totdeauna dacă această este cea mai bună alegere pentru amândoi.
Sănătate şi bunăstare
Consumaţi proteine şi alimente care vă dau energie şi veţi găsit echilibrul psiho-fizic perfect.

Horoscop: FECIOARA

Bani şi carieră
În sfârşit mergeţi pe un drum bun, aveţi o mie de resurse şi pentru prima dată le-aţi pus pe toate în joc cu mare succes. Ajungeţi unde doriţi cu prezenţa de spirit. Urmează o perioada plină de oportunităţi profesionale şi avea norocul de a realiza din plin toate activităţile în care aţi investit mult efort şi energie.
Dragoste şi armonie
Cei singuri vor avea parte de întâlniri dezamăgitoare iar nemulţumirea generată şi de o cuadratura astrală nefavorabilă vă împinge spre o veche pasiune.
Sănătate şi bunăstare
Cei dragi vă vor arăta prin fapte stima şi recunoştinţa lor. Sunteţi foarte dinamici şi comunicativi.

Horoscop: BALANŢĂ

Bani şi carieră
Ca de obicei depinde de dumneavoastră să rezolvaţi o problema cauzată de alţii, veţi câştiga în schimb prestigiu şi vă consolidaţi poziţia. Energiile acestei luni vă vor ajuta să puneţi în aplicare schimbările din viaţă cotidianta, pe care le-aţi planificat de mult timp. Puneţi-vă la punct conturile şi duceţi la bun sfârşit proiectele financiare începute.

Dragoste şi armonie
Perioada stimulantă pentru vise şi pentru tandreţe, relaţiile de cuplu vor fi colorate în roz. Unele discuţii şi un pic de nervozitate în familie nu trebui să vă afecteze viaţă privată.
Sănătate şi bunăstare
Grijile se dovedesc a fi nefondate, dar aveti prea multe obligaţii, sunteţi nemulţumiţi şi lipsiţi de energie.

Horoscop, 19 – 25 aprilie: SCORPION

Bani şi carieră
O propunere profesională legată de un nou proiect sau de propria afacere pare să aibe baze serioase şi pare durabilă, dar, înainte de a lua o decizie, este mai bine să încercaţi să cerneţi şi să cântăriţi bine ce este „pro“ şi „contra“. Graba nu este un consilier bun, fiţi răbdători! Veţi descoperi că aveţi o latura de creaţie neştiută dar în detrimentul preciziei.
Dragoste şi armonie
Aţi petrecut zile idilice dar acum vă simţiţi tratat incorect şi ajungeţi la posibile conflicte în familie care vor complica situaţia.
Sănătate şi bunăstare
Lăsaţi-vă tentaţi de ideea de a vă duce câtevă zile într-un centru de înfrumuseţare, bucuraţi-vă de o perioada extrem de eliberatoare şi liniştitoare, perfectă pentru diete de detoxifiere şi pentru gimnastică recuperatorie.

Horoscop: SĂGETĂTOR

Bani şi carieră
Divergente cu colegii sau cu superiori dar, un eveniment neaşteptat le rezolva. În viitorul apropiat încercaţi să folosiţi bunele maniere şi fiţi mai disponibili, în acest fel puteţi să obţineţi rezultate mai bune şi să vă organizaţi aşa cum vă place.
Dragoste şi armonie
Ţineţi la distanţă neliniştea şi trăiţi din plin fiecare clipă, la o anumită întrebare puteţi obţine un „da”. Dragostea nu înseamnă a poseda, dacă iubiţi o floare nu o culegeţi, lăsaţi-o să trăiască, altfel această va înceta să mai fie cea pe care aţi iubit-o.
Sănătate şi bunăstare
Nu vă lăsaţi copleşit de probleme, reacţionaţi prompt şi amintiţi-vă că cea mai mare bogăţie este de sănătatea…!

Horocop realizat de: Astrologiadiplatone.com pentru Stiridinlume.ro

Vizitează și pagina oficială de facebook Astrogyofplatone