Home » Life & Style » Horoscop » Horoscop, 24 – 30 mai 2017: Este momentul să faceţi investiţii solide şi de succes, analizând bine greşelile din trecut.

Horoscop, 24 – 30 mai 2017: Este momentul să faceţi investiţii solide şi de succes, analizând bine greşelile din trecut.

Redactia Știri / 23.05.2017, 09:55
Horoscop, 24  – 30 mai 2017: Este momentul să faceţi investiţii solide şi de succes, analizând bine greşelile din trecut.

CAPRICORN – BANI ŞI CARIERĂ

Veţi marca un punct important în lupta dumneavoastră actuală, nu veţi câştiga totul acum, iar pe termen scurt vă va fi chiar teamă că nu veţi reuşi, dar când veţi privi înapoi vă veţi da seama că balanţa înclină de partea dumneavoastră şi perseverenţa v-a fost răsplătită.
DRAGOSTE ŞI ARMONIE
Neînţelegeri în familie. Cine face regulile şi cine le respectă? Mai mult decât atât partenerul nu vă înţelege nevoia de siguranţă.
SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE
Unele supărări mărunte vă dau o proastă dispoziţie, în loc să vă plângeţi ar fi mai bine să fiţi mai responsabili cu privire la acţiunile dumneavoastră şi să vă odihniţi mai mult. Înţelepciunea este pentru suflet ceea ce este sănătatea pentru corp.

VĂRSĂTOR – BANI ŞI CARIERĂ

În sfârşit primiţi indicaţii detaliate care vă vor permite să realizaţi o sarcina dificilă. Demonstraţi-vă valoarea, situaţiile şi oamenii nu pot fi schimbate de o influenţă externă sau pur şi simplu aşteptând, pentru a le putea schimba această convingere trebuie să vină de la dumneavoastră.
DRAGOSTE ŞI ARMONIE
Trebuie să clarificaţi urgent dacă există într-adevăr implicare reciprocă, de asemenea discuţiile sincere cu cei dragi sunt întotdeauna pozitive.
SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE
Sunteţi un pic obosit, dar ştiţi că aţi procedat bine. Bucuraţi-vă de un pic de relax şi din punct de vedere al alimentaţiei orientaţi-vă spre salate pentru a reveni în formă.

PEŞTI  – BANI ŞI CARIERĂ

Spiritul dumneavoastră de iniţiativa nu este bine primit, chiar facă aduce rezultate, şeful este influenţat de un coleg care face orice pentru a-l influenţă. O lupta poate fi câştigată într-o zi, dar pentru a câştiga războiul este nevoie de timp.
DRAGOSTE ŞI ARMONIE
Stelele vă îndeamnă să vă uitaţi în jur şi dacă sunteţi foarte senzuali şi seducători, veţi avea parte de experienţe de neuitat.
SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE
Sunteţi mai sensibili decât de obicei, poate din cauza oboselii. Aveţi mici probleme cu digestia, dar nu este cazul să vă preocupaţi: ceea ce contează cu adevărat pentru dumneavoastră vă va merge din plin.

BERBEC  – BANI ŞI CARIERĂ

Rămâneţi concentrat pe munca dumneavoastră fără a vă pierde motivaţia, mai devreme sau mai târziu calităţile intelectuale, simţul practic şi capacitatea de a observa detalii care altora le scapă vor fi remarcate şi apreciate. Perioadă agitată, încă nu vă este destul de clar ce trebuie să faceţi, şi vă treziţi implicat în totalitate într-un proiect, cu toate acestea aveţi multă energie şi mintea limpede care vă face imbatabil.
DRAGOSTE ŞI ARMONIE
Lăsaţi-vă purtat de val, dragoste trebuiea să provoace un pic nebunie altfel înseamnă că nu este dragoste adevărată.
SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE
O plimbare la munte va redă o perspectiva de ansambu. Ţineţi greutatea sub control, cu câteva activităţi simple veţi recăpăta energia pierdută.

TAUR  – BANI ŞI CARIERĂ

Este o perioadă specială care presupune eforturi şi atenţie, argumentele dumneavoastră nu sunt înţelese şi sunteţi sătul să daţi mereu explicaţii. Faceţi tot ce se poate, aşa că nu simţiţi că trebuie să fiţi şi diplomaţi. Acordaţi o atenţie deosebită investiţiilor financiare, nu este recomandată impulsivitatea, o investiţie potrivită vă va consolida propria activitate.
DRAGOSTE ŞI ARMONIE
Micile neînţelegerile pot fi depăşite dacă vă acordaţi momente de singurătate pentru a reflecta şi cu un pic de filosofie veţi rezolva problemele.
SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE
Sunteţi ghidat de instinct şi nu este întotdeauna un lucru bun. Munca vă consumă multă energie şi riscaţi să ajungeţi la epuizare.

GEMENI  – BANI ŞI CARIERĂ

Problema a fost rezolvată, acum aveţi timp de a discuta despre contribuţia fiecărui coleg în această situaţie. În sfârşit, situaţia se calmează şi puteţi respiră uşuraţi şi, pentru prima dată după câteva luni, credeţi că vă puteţi realiza ideile.
DRAGOSTE ŞI ARMONIE
Certurile cu partenerul vă fac să apreciaţi în mod deosebit o nouă întâlnire. Cu toate acestea, tensiunea va dispărea în scurt timp pentru a lăsa loc unei relaţii lipsite de griji, cu multă înţelegere şi bucurie.
SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE
Este necesară mai multă prudenţă şi mai puţine obligaţii, procedând astfel nici nu veţi observă că planetele încearcă să vă pună beţe în roate. Pentru a rămâne în formă faceţi plimbări lungi sau circulaţi cu bicicletă. Încercaţi să vă odihniţi mai bine evitând excesele.

RAC  – BANI ŞI CARIERĂ

Veţi avea mai multe ocazii de a face nişte afaceri bune şi dacă veţi decideţi să vă lansaţi într-un proiect, amintiţi-vă că o activitate începută acum va fi construită pe baze solide. Câtevă ajustări minore sunt necesare, dar în cele din urmă planurile dumneavoastră sunt acceptate.
DRAGOSTE ŞI ARMONIE
Aţi avut nişte întâlniri neinteresante cu persoane incompatibile cu caracterul dumneavoastră acest lucru ar trebui să vă facă să reflectaţi asupra faputului că frumuseţea nu este calitatea principală iar singurul lucru care dă valoare cu adevărat este tandreţea.
SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE
Moralism, critică şi căutarea nodului în papură…nu este cale de ieşire. Aveţi mici probleme cu digestia, dar nu este cazul să vă preocupaţi: ceea ce contează cu adevărat pentru dumneavoastră vă va merge din plin.

LEU  – BANI ŞI CARIERĂ

Vă sunt propuse sarcini la liberă alegere, dar vă tensionaţi şi ridicaţi obiecţii. Nu vă pierdeţi logică, este important să aveţi o privire de ansamblu şi multă creativitate. Evitaţi încăpăţânarea, această este o perioada foarte aglomerată, care nu vă lasă timp pentru a fi distras.
DRAGOSTE ŞI ARMONIE
În relaţiile de cuplu tensiunile vor dispărea rapid şi dorinţa de a avea parte de mai multă atenţie vă va fi îndeplinită.
SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE
Ar putea reapărea vechi disconforturi, acordaţi o atenţie mai mare alimentaţiei, consumaţi spanac şi soia. O excursie la munte vă redă o privere de ansambu asupra multor situaţii.

FECIOARA  – BANI ŞI CARIERĂ

Acordaţi atenţie propriului comportament, opoziţia frontală ar putea fi dăunătoare, iar în cazul în care nu sunteţi presat de timp, nu ţineţi musai să obţineţi imediat un rezultat, ci mai degrabă încercaţi să găsiţi diferite soluţii.
DRAGOSTE ŞI ARMONIE
Gata cu certurile, neînţelegerile şi discuţiile epuizante pentru a încerca să înteleageţi punctul de vedere al celuilalt. Cu inteligenţă puteţi evita să exagereti tensiunile care apar în relaţia de cuplu. Eşti singur? Rămâi aşa deocamdată! Este mai bine.
SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE
Obligaţiile familiale vă apasă din ce în ce mai mult, căutaţi o soluţie care în timp să vă permită să aveţi mai puţine griji şi mai mult echilibru.

BALANŢĂ – BANI ŞI CARIERĂ

Mici ajustări sunt necesare dar în cele din urmă planurile tale sunt acceptate. Problema a fost rezolvată, acum aveţi timp de a discuta despre contribuţia fiecărui coleg în această situaţie. Veţi primi în curând o suma pe care o aşteptaţi de ceva timp.
DRAGOSTE ŞI ARMONIE
Vă placeţi foarte mult, dar nu vă înţelegeţi deloc. Vor fi necesare clarificări, trebuie să daţi cărţile pe faţă înainte de a se crea neînţelegeri ireversibile.
SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE
Stelele vă pot ajută să descoperi cât de mare puterea minţii, dacă credeţi că aveţi o problema fizică sau mentală gândiţi-vă că sunteţi puternic şi că nimic nu vă poate doborî, imediat vă veţi simţi mai bine iar această stare va fi percepută şi de către persoanele apropiate vouă.

SCORPION  – BANI ŞI CARIERĂ

Veţi avea mai multe ocazii de a face nişte afaceri bune şi dacă vă veţi decide să vă lansaţi într-un proiect, amintiţi-vă că o activitate începută acum va fi construită pe baze solide. Este momentul să faceţi investiţii solide şi de succes, analizând bine greşelile din trecut. Sunt posibile noi întâlniri care aduc noi oportunităţi, care vor fi realizate în viitorul apropiat.
DRAGOSTE ŞI ARMONIE
În această perioada se accentuează divergenţele în relaţiile în criză, dar se consolidează relaţiile armonioase.
SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE
Nu vă îngrijoraţi prea mult din cauza unor mici disconforuri, dar aveţi mai multă grijă de sănătatea dumneavoastră.

SĂGETĂTOR  – BANI ŞI CARIERĂ

Energiile contrastante vă fac să oscilati între entuziasm şi disconfort, cel mai bine este să finalizaţi tot ce aveţi în aşteptare, şi veţi avea idei noi şi bune pentru a vă reînnoi şi dezvolta afacerea. În primil rând trebuie să analizaţi bine lucrurile şi să fiţi înţelepţi.
DRAGOSTE ŞI ARMONIE
Viaţă în doi este plină de culoare şi enegie. Emoţii intense, schimbări radicale în cuplu iar pentru cei singuri întâlniri interesante.
SĂNĂTATE ŞI BUNĂSTARE
Oboseala dispare treptat. Nu fiţi egoist şi zâmbiţi. Consumaţi peşte şi soia, faceţi exerciţii fizice şi beţi multă apă minerală.

Horocop realizat de: Astrologiadiplatone.com pentru Stiridinlume.ro

Vizitează și pagina oficială de facebook Astrogyofplatone