Home » Life & Style » Horoscop » Horoscop, 27 aprilie – 5 mai 2017: Dragostea nu trebuie să fie cerşită sau pretinsă, trebuie să aibe forţa de a da certitudine prin ea însăşi.

Horoscop, 27 aprilie – 5 mai 2017: Dragostea nu trebuie să fie cerşită sau pretinsă, trebuie să aibe forţa de a da certitudine prin ea însăşi.

Redactia Știri / 27.04.2017, 01:16
Horoscop, 27 aprilie – 5 mai 2017: Dragostea nu trebuie să fie cerşită sau pretinsă, trebuie să aibe forţa de a da certitudine prin ea însăşi.

Horoscop, 27 aprilie – 5 mai 2017: CAPRICORN

Bani şi carieră
Nu lăsaţi pe mâine ce puteţi face azi, este momentul să vă îmbunătăţi situaţia generală, deşi sunt multe lucruri de rezolvat. Din fericire, aveţi colegi care vă susţin. În această perioadă aveţi foarte mult entuziasm dar puteţi avea parte şi de dezamăgirii – pentru a le evita fiţi realişti.

Dragoste şi armonie
Vă bucuraţi de o perioadă frumoasă dar nu dormiţi pe lauri, dragostea şi norocul sunt schimbătoare.

Sănătate şi bunăstare
Fiţi prudenţi când vă încercaţi norocul şi amintiţi-vă că înţelepciunea începe atunci când îi iertaţi pe ceilalţi.

Horoscop, 27 aprilie – 5 mai 2017: VĂRSĂTOR

Bani şi carieră.
Este timpul să îndrăzniţi pentru că beneficiaţi de protecţia astrelor care vă ajută să aveţi rezultate foarte bune în domeniul financiar. Treceţi la acţiune şi fiţi fermi, aşa cum aţi vrut întotdeauna să fiţi. Trebuie să reevaluati anumite proiecte, puteţi avea aşteptări mai mari de la voi înşivă sau de la anumite situaţii dar nimic nu este uşor.
Dragoste şi armonie
Sunteţi irezistibil de şarmant, profitaţi de acest fapt şi încărcaţi să nu căutaţi probleme sau să vedeţi defecte acolo unde nu sunt.
Sănătate şi bunăstare
Deşi vă simţiţi bine aveţi grijă, sunteţi mai vulnerabil decât de obicei la problemele cu articulaţiile.

Horoscop:PEŞTI

Bani şi carieră
Se întrevăd la orizont oportunităţi interesante. Mediul este foarte favorabil, sunteţi un pic prea distrat dar aveţi o bună viziune de ansamblu. Aveţi idei neconturate care încep să prindă formă datorită colaborării colegilor. Trebuie să încercaţi să creaţi la locul de muncă mai degrabă o atmosfera pozitivă decât una critică, veţi avea rezultate mai bune şi veţi atinge obiective pe care le credeaţi imposibile.

Dragoste şi armonie
Dragostea va pluti în aer datorită astrelor favorabile de pe cerul dumneavoastră.

Sănătate şi bunăstare
Fiţi atenţi la schimbările bruşte de temperatura şi nu faceţi eforturi excesive. Cu trecerea anilor şi fluxul energetic este mai lent şi totul devine mai greu.

Horoscop, 27 aprilie – 5 mai 2017: BERBEC

Bani şi carieră
Vă mobilizaţi numai dacă aveţi obiective ambiţioase, oricum totul merge fără probleme chiar dacă activităţile nu sunt foarte organizate dar sunt foarte eficiente. Responsabilităţile cresc marcând începerea unor proiecte de lungă durata, pe care le aveaţi de mult timp în aşteptare. Organizaţi-vă mai bine şi fiţi pregătit pentru evenimente neprevăzute.

Dragoste şi armonie
Incertitudini şi nelinişti mărunte vă pot întuneca acest moment favorabil, dar dacă sunteţi precauţi le puteţi evita. Întâlniri minunate pentru cei care să lasă purtaţi de val.

Sănătate şi bunăstare
În materie de bricolaj şi amenajări interioare … aveţi idei minunate împărtăşite-le cu membrii familiei.

Horoscop: TAUR

Bani şi carieră
Nu aveţi motive să ezitaţi, aveţi o idee foarte bună care va fi pe placul managerilor, care o vor aproba şi vă vor lasă liberi să vă organizaţi aşa cum doriţi. dumneavoastra. Lăsaţi deoparte prudenţă şi faceţi linisititi o achiziţie importantă şi probabil…profitabilă!

Dragoste şi armonie
Stima de care vă bucuraţi în ultimul timp anulează anumite răutăţi care au cauzat discuţii în cercul dumneavoastră de prieteni sau în relaţia sentimentală.

Sănătate şi bunăstare
Răsfăţaţi-vă şi luaţi-vă câtevă zile de concediu pentru a lenevi un pic. Meditaţi asupra unor proiecte viitoare şi profitaţi de această perioadă pentru a face lungi plimbări în aer liber.

Horoscop: GEMENI

Bani şi carieră
Proiecte financiare sau inovătoare foarte impotante sunt în lucru. Rezultatele nu întârzie să apară astfel încât lucrurile par uşoare dar în realitate aceste rezultate sunt rodul unei munci intense. Este o perioada neagră pentru a încerca să câştigaţi la loterie sau la jocurile de noroc, dar, luaţi seama: ceea ce se obţine cu fara mult noroc este mai durabil.

Dragoste şi armonie
Este timpul unei relaţii profunde şi de durata, aveţi curajul să recunoaşteţi ceea ce simţiţi.

Sănătate şi bunăstare
În curând veţi redeveni puternici, încrezători şi pasionaţi, dar evitaţi proteinele animale. Visele sunt bune deoarece extind posibilităţile.

Horoscop, 27 aprilie – 5 mai 2017: RAC

Bani şi carieră
Schimbare bruscă a planurilor, managerii vă comunica schimbările dar nu şi motivele. Nu vă întristaţi, este timpul să găsiţi soluţii pentru rezolvarea acelor probleme care v-au deranjat în ultima vreme şi să luaţi decizii curajoase. Stelele spun că puteţi încheia o afacere, cere o mărire de salariu sau … vă puteţi încerca norocul!

Dragoste şi armonie
Stima de care vă bucuraţi în ultimul timp anulează anumite răutăţi care au cauzat discuţii în cercul dumneavoastră de prieteni sau în relaţia sentimentală.

Sănătate şi bunăstare
Responsabilitatea nu este grea dacă este purtată cu bucurie.

Horoscop, 27 aprilie – 5 mai 2017: LEU

Bani şi carieră
Dacă nu se găseşte vreun coleg care să facă pe intermediarul nu spuneţi nimic. Luaţi aminte, şeful ascultă toate propunerile, apoi o alege pe cea care deschide perspective noi. Discuţiile contradictorii şi micile probleme nu trebuie să vă afecteze dorinţa de a avea noi iniţiative sau efectuarea activităţilor zilnice.

Dragoste şi armonie
Depăşiţi câtevă uşoare ezitări, există atâtea moduri de comunicare, şi atunci când veţi fi cu adevărat pregătit şi deschis spre iubire, o veţi găsi în faţă uşii…aşteptându-vă!

Sănătate şi bunăstare
Uneori lucrurile făcute fără a sta prea mult pe gânduri sunt cele mai bune, se ştie, norocul este de partea celor curajoşi. Este posibil să aveţi parte de o surpriză plăcută.

Horoscop, 27 aprilie – 5 mai 2017: FECIOARA

Bani şi carieră
Mişcările şi poziţia astrelor vă aduc noroc. Ce frumos este să adunaţi roadele muncii depuse! Aţi realizat paşi importanţi şi aţi reuşit să faceţi schimbări pozitive majore.
Dragoste şi armonie
Pe plan sentimental aveţi o relaţie senină şi liniştită, tandreţea şi pacea nu vă lipsesc in această perioadă.

Sănătate şi bunăstare
Acestea sunt zile benefice pentru a realiza un proiect sau pentru a lega noi prietenii.

Horoscop, 27 aprilie – 5 mai 2017: BALANŢĂ

Bani şi carieră
Fiţi răbdători şi înţelepţi, doar aşa veţi reuşi să împăcaţi ordinele şefului cu obiectivele dumneavoastră. Eficienţa şi capacitatea de a sintetiza, sunt calităţile care vă fac să excelaţi şi să fiţi mândri de muncă dumneavoastră. Rezolvaţi singuri problemele, dar în iniţierea unor noi proiecte, veţi avea sprijinul unor colegi sau prieteni.

Dragoste şi armonie
Cu partenerul de viaţă aveţi o atracţie fizică reciprocă, irezistibilă, şi nu vă costă nimic să îi răspundeţi la cererile presante de atenţie. Vă puteţi bucura de un sentiment frumos şi totul merge perfect.

Sănătate şi bunăstare
Un corp astral în semnul dumneavoastră zodiacal accentuează dorinţa de schimbare şi face ca activităţile cotidiene să pară deprimante, mai bine ieşiţi din rutină, găsiţi-vă un hobby şi frecventaţi persoane diferite faţă de cele pe care le frecventaţi de obicei.

Horoscop, 27 aprilie – 5 mai 2017: SCORPION

Bani şi carieră
Fiţi precaut faţă de entuziasmul excesiv şi faţă de sfaturile prietenilor. Planetele anunţă o perioada de schimbări constructive, cu cât vă implicaţi mai mulţi cu atât veţi avea satisfacţii mai mari. Sunt favorizate noile contacte, deplasările şi noile iniţiative atât pe plan personal cât şi profesioanl de muncă, profitaţi pentru că dacă nu faceţi imediat acest lucru deveniţi “comozi”.

Dragoste şi armonie
Totul pare să decurgă bine, cu voie bună, creativitate şi iubire. Tendinţa este de a fi fericit, în dragoste intuiţia vă va oferi momente magice.

Sănătate şi bunăstare
După un început ezitant şi melancolic stelele vă oferă determinare, decizie, optimism şi poate chiar o excursie de neuitat sau o aventură.

Horoscop, 27 aprilie – 5 mai 2017: SĂGETĂTOR

Bani şi carieră
Dacă nu există spirit de colaborare un plan bun nu are nici o valoare şi asta o demonstrează istoria omenirii. Au câştigat mereu pe cei care au învăţat să colaboreze şi să improvizeze eficient. Este foarte important să vă simţiţi stăpâni pe situaţie şi pe atribuţiile pe care le îndepliniţi, restul vine de la sine.

Dragoste şi armonie
Dragostea nu trebuie să fie cerşită sau pretinsă, trebuie să aibe forţa de a da certitudine prin ea însăşi.

Sănătate şi bunăstare
Sportul vă menţine în formă, practicaţi activităţi fizice şi jogging şi râdeti mai mult; Fericirea este principalul ingredient al sănătăţii. Situaţiile neaşteptate nu sunt prevăzute, deci încercaţi să le rezolvaţi pe măsură ce apar.

Horocop realizat de: Astrologiadiplatone.com pentru Stiridinlume.ro

Vizitează și pagina oficială de facebook Astrogyofplatone