Home » Life & Style » Horoscop » Horoscop august 2021. Ce se întâmplă cu zodia Fecioară în această lună. Trei zodii care pierd bani

Horoscop august 2021. Ce se întâmplă cu zodia Fecioară în această lună. Trei zodii care pierd bani

Manolică Anca / 19.07.2021, 17:52
Horoscop august 2021. Ce se întâmplă cu zodia Fecioară în această lună. Trei zodii care pierd bani

Horoscop august 2021. Luna de vară în care culegem roadele muncii de până acum şi ne facem timp de vacanţe. În energia solară a Leului ne amintim că fiecare este special în felul lui, planetele din Vărsător învățându-ne să ne raportăm cu fair-play la societate şi la fenomenele colective. Iată ce se anunță în această lună.

Horoscop august 2021

Toată luna vom acorda o atenție sporită la detalii, precum fac Fecioarele, chiar dacă tranzitele prin Leu nu ne vor permite să fim extrem de serioși. Ce înseamnă pentru noi fericirea? şi ce ne face să ne simţim autentici?, sunt două din întrebările care ne vor ghida în primele trei săptămâni ale lunii. Dar hai să urmărim succesiv toate evenimentele astrale ale acestei luni:

  • Soarele şi Mercur (Leu) în opoziţie cu Saturn (Vărsător): autoritate şi temeinicie

În primele zile din lună, Soarele şi Mercur vor fi conjuncte în Leu, formând un aspect de opoziţie cu Saturn. Împreună, planetele vor urmări confruntarea cu propriile bariere mentale. Așadar, vom conștientiza că orgoliul ne poate modifica raționamentul și ne poate împiedica să gândim liber și obiectiv. Pozitiv, ne putem gândi la niște idei foarte originale şi creative, efort intelectual ce ne aduce stimă, prestigiu, autoritate.

  • Venus (Fecioară) în trigon cu Uranus (Taur): frumuseţe

Pe 3 august, Venus şi Uranus vor fi în aspect armonios în semne de pământ. Asta înseamnă că ne va mai mai ușor să acceptăm lucrurile noi în relații și putem ajunhe lângă niște persoane care ne pot sprijini progresul, mai ales la nivel profesional. Dovedim că avem stil estetic original și ne punem în valoare frumuseţea într-un mod inedit și nou. Grație tehnologiei moderne, putem obţine câştiguri financiare  sau putem face achiziţii online inspirate şi folositoare.

  • Mercur-Soare (Leu) în cuadratură cu Uranus (Taur): rebeliune şi tensiune nervoasă

În apropierea zilei de 4, ideile vor trebui să țină piept unor rigidităţi colective sau de sistem. Astfel că vor putea apărea anumite supărări, de unde și tendința de a vorbi într-un mod nerăbdător, superior. În jurul datei de 8, vor fi gata să ne opunem întregii lumi în numele libertăţii noastre personale. Dorim să implementăm la scară largă ceea ce ne reprezintă pe noi. Simplitatea va fi în opoziție cu opulenţa şi luxul.

  • Horoscop august 2021. Venus (Fecioară) în opoziţie cu Neptun (Peşti): nemulţumiri de tot felul

Horoscop august 2021
Horoscop august 2021

Pe 10 august, opoziţia perfectă Venus-Neptun va da o atmosferă generală visătoare şi idealistă. Romantismul își face loc, însă faptul că insistăm prea mult pe unele detalii, aceste lucruri ne-ar putea împiedica să fim fericiți pe deplin. Acordă o mai mare atenție lucrurilor pe care ți le dorești cu adevărat. Micile dezamăgiri din relaţii ne aduc aminte că suntem oameni cu toții și avem unele defecte.

  • Mercur (Leu) în opoziţie cu Jupiter (Vărsător): gânduri mari

În jurul zilei de 11 august, vom avea grijă să ne prioritizăm ideile. Pe de o parte, avem multe informaţii de analizat şi comunicat și, pe de alta, trebuie să le sintetizăm, pentru a nu ne pierde în prea multe detalii. Logica se îmbină cu intuiţia. Putem greși dacă nu luăm lucrurile cât mai în serios şi credem că o să scăpăm norocoşi din situaţiile ce ne solicită mai mult. Încredere în sine îi poate inspira şi pe ceilalţi.

  • Venus în Balanţă: noi conexiuni

Cu Venus în Balanţă, după 15 august vom deveni mai romantici și vom tine să căutăm compania oamenilor politicoşi, armonioşi, eleganţi. Dorim să ne facem atrăgători şi să stabilim conexiuni bune cu ceilalţi. Simţim o dorinţă adâncă de pace, confort și linişte. Evită, totuși, să faci compromisuri și nu ascunde emoțiile în spatele unor aparențe false. Putem cunoaşte noi persoane care se dovedesc a fi foarte compatibile cu noi și, de ce nu, putem începe relaţii noi.

  • Horoscop august 2021. Mercur în conjuncţie cu Marte (Fecioară): minte îndrăzneaţă

Pe 19 august vom avea ocazia să ne arătăm cu curaj inteligenţa. Percepţiile noastre capătă precizie, observăm repede detalii preţioase, iar cu ajutorul lor putem câştiga unele certuri. Insistăm prin puterea argumentelor ca munca noastră să fie impecabilă. Simțim că suntem folositori și ne perfecţionăm cunoştinţele. Atenție să nu devenim prea critici şi să nu îi atacăm cu nemulțumiri pe cei din jur.

  • Uranus retrograd (Taur): originalitate

Începând din 20 august și până la mijlocul lunii ianuarie 2022, Uranus va fi retrograd. În această lună ne vom reorienta atenţia spre dorul nostru interior de libertate şi creștere. Ne reconfigurăm propriile păreri despre ce înseamnă să fim originali şi ce presupune pentru noi dreptul de a fi noi înşine. Regăsim în noi perspective inovative şi analizăm cât am bifat până în acest moment din planurile noastre de schimbare.

  • Marte (Fecioară) în trigon cu Uranus (Taur): acţiuni surprinzătoare

pe 22 august demonstrăm ingeniozitate practică. Acţionăm atent, pas cu pas, bazându-ne doar pe lucruri concrete şi informaţii precise. În privința sănătăţii, obţinem rezultate vizibile dacă apelăm la terapii naturiste şi la diete cât mai simple. Rezultatele vor fi și în grupurilor din care facem parte. Este bine să ne urmăm impulsul de a face lucrurile diferit de până acum.

  • Horoscop august 2021. Venus (Balanţă) în trigon cu Saturn (Vărsător): prietenie şi corectitudine

În jurul zilei de 23 august vom îmbina afecţiunea şi responsabilitatea în relaţii. Vedem limitele celorlalţi şi îi abordăm cu tact, dăm dovadă de multă răbdare. Bunele maniere sunt de folos pentru a păstra relații bune cu un cerc mai mare de prieteni, dar totodată impunem limite şi respect. Interacțiunea cu cei mai în vârstă ne ajută să evoluăm.

  • Mercur (Fecioară) în opoziţie cu Neptun (Peşti): apar mici confuzii

Pe 25 august, Mercur este în opoziţie cu Neptun. Încercăm să definim anumite fenomene greu de cuprins în cuvinte. Raţiunea şi imaginaţia lucrează simultan. Logica este plină de impresii difuze şi emoţii. Gândurile ne sunt influenţate de atmosfera colectivă şi ne poate fi greu să ne concentrăm. Astfel, relaxarea sau spiritul artistic ne pot ajuta să ne curăţăm mintea de griji inutile.

  • Horoscop august 2021. Mercur în Balanţă: echilibru mental

La sfârşitul lunii, în data de 30, Mercur se alătură lui Venus în semnul Balanţei. Vom acorda mai mulyă atenție frumuseţii lucrurilor din jur. Ne arătăm deranjați de vorbele dure şi lipsite de tact. Facem conexiuni armonioase între cuvinte şi idei și devenim ceva mai conştienţi de punctele de vedere ale celorlalţi. Poate ne va fi puțin mai greu să ne decidem asupra unui singur aspect.