Home » Life & Style » Horoscop » Horoscop de Mărțișor. Ce flori să alegi și să oferi, în funcție de zodie

Horoscop de Mărțișor. Ce flori să alegi și să oferi, în funcție de zodie

Violeta Badea / 27.02.2021, 12:21
Horoscop de Mărțișor. Ce flori să alegi și să oferi, în funcție de zodie

Horoscop de Mărțișor. Ce flori să alegi și să oferi, în funcție de zodie. Dacă te întrebi care sunt florile preferate ale unei femei, află-i zodia și noi îți dăm răspunsul. Buchetul trebuie ales în funcție de personalitatea ei și de trăsăturile care o caracterizează. Astrele îți dezvăluie care îi sunt preferințele, în funcţie de semnul zodiacal în care s-a născut. Află în continuare care este alegerea perfectă pentru ea.

Horoscop de Mărțișor

Nu mai ai mult până de Mărțișor, astfel încât trebuie să te decizi ce flori îi oferi. Dacă nu-i cunoști gusturile, astrele vin în ajutorul tău pentru a face o alegere potrivită. Cu toate că ți se poate părea ciudat, semnul ei zodiacal îți poate dezvălui care sunt florile potrivite. În funcție de data nașterii, vei afla tipul de buchet potrivit, culorile și parfumul ideal pentru persoana dragă.

Ce flori ii plac in functie de zodie
Ce flori ii plac in functie de zodie

Berbec

Femeile născute în zodia Berbecului sunt recunoscute pentru energia și ambiția de care dau dovadă de fiecare dată. Pentru ele sunt recomandate florile cu o culoare aprinsă și un parfum rezistent, astfel încât zambilele sunt cele mai potrivite.

Taur

Femeile Taur sunt cele mai încăpățânate, dar și cele mai pasionale. Sunt semne de pământ, se bazează mult pe simțuri și le plac mirosurile puternice. Florile cu care nu vei da greș sunt trandafirii și crinul. Pentru această zodie este potrivit un buchet rotund, care sa denote perfecțiunea, în care mirosurile să se îmbine armonios.

Gemeni

Nativele acestei zodii sunt pline de imaginație și au o fire gingașă. Sunt recunoscute pentru firea lor duală, iar la capitolul flori preferă liliacul. De asemenea, buchetul trebuie să fie predominant din nuanțe pastel cu florile ei preferate.

Horoscop de Mărțișor. Rac

Femeile născute în zodia Racului sunt cele mai sensibile, emotive și delicate. Pentru aceste femei cele mai potrivite sunt florile delicate și albe, care sa le reflecte și firea lor blândă. Freziile ar putea fi o alegere potrivită, deoarece nu au parfum atât de puternic.

Leu

Leii sunt firi puternice, le place să fie în mijlocul atenției și să strălucească. Florile pe care i le oferi unei astfel de femei trebuie să fie alese cu grijă și să fie o floare impunătoare. Pentru ele, floarea soarelui este cea mai potrivită alegere. De asemenea, bujorii sunt la fel de frumoși și nu o să dai greși facă îi alegi.

Fecioară

Vrei să-i oferi o floare unei Fecioare? Trebuie să ai mare grijă ce alegă, deoarece sunt persoane foarte critice și au tendința de a analiza foarte mult. Pentru a nu le nemulțumi alege flori de culoare albastră. Acestea simbolizează latura calmă, dar uneori obsesivă. De asemenea, poți merge pe mâna lăcrămioarelor.

Balanță

Femeile Balanță sunt echilibrate, calculate și cumpătate. Sunt persoane care apreciază tot ce este frumos și în cazul lor poți alege aproape orice floare, dar dacă vrei să mergi la sigur poți opta pentru crinii albi. Are o pasiune pentru parfumul lor și se va bucura să le așeze în cel mai bun loc din casă.

Horoscop de Mărțișor. Scorpion

Nativele acestei zodii puternice, posesive și exigente. Este ideal să alegi o floare impunătoare, la fel cum este și firea lor. Cele mai bune alegeri sunt florile cu nuanțe aprinse care să simbolizeze pasiunea. Astfel, poți alege gerberă sau crizanteme.

Săgetător

Femeile născute în zodia Săgetătorului sunt persoane care iubesc filosofia, sunt prietenoase și creative. Narcisa este floarea reprezentativă a zodiei și cea mai bună alegere pe care o poți face. Aceste femei au o înclinație către spiritualitate și iubesc natura foarte mult.

Capricorn

Capricornii sunt cele mai disciplinate persoane și este cunoscută ca fiind o persoană individualistă. Pentru o astfel de personalitate poți alege o paletă cromatică caldă, cu nuanțe pure de alb. Florile pe care le preferă sunt violetele. Dacă le vei alege, vei face o alegere minunată și le va păstra mult timp în casă.

Vărsător

Femeile Vărstător sunt caracterizate de independenţă, dorință și putere. Pentru aceste femei cea mai potrivită floare este orhideea. Iubesc această foare, cdeoarece are un aer romantic și loial. Orhideea simbolizează perfecțiunea, frumusețea și iubirea.

Pești

Femeile născute în zodia Pești sunt persoane empatice, emoţionale, generoase, dar şi sensibile şi plăpânde. Pentru ei, cele mai indicate flori sunt ghioceii, deoarece simbolizează revenirea la viață și sunt flori albe, pure și delicate.