Home » Life & Style » Horoscop » Horoscop, miercuri, 22 – 28 martie 2017: Mişcările astrale vă oferă oportunităţi unice care vă ghidează spre schimbări majore

Horoscop, miercuri, 22 – 28 martie 2017: Mişcările astrale vă oferă oportunităţi unice care vă ghidează spre schimbări majore

Redactia Știri / 22.03.2017, 10:13
Horoscop, miercuri, 22 – 28 martie 2017: Mişcările astrale vă oferă oportunităţi unice care vă ghidează spre schimbări majore

Horoscop, miercuri, 22 – 28 martie 2017 – CAPRICORN

Bani şi carieră
Nu aveţi o perioadă foarte bună, poate că ar trebui să fiţi mai strângători, cel puţin momentan, apoi va urma o perioadă bună, lipsită de griji. Astrele finalizează un ciclu şi lasă să se întrevădă începutul unei perioade cu multe împliniri şi satisfacţii.

Dragoste şi armonie
Sunteţi binevoitori şi dispuşi să acordaţi atenţie nevoilor partenerului, veţi fi tandri şi drăgăstoşi.

Sănătate şi bunăstare
Zilele acestea vă sunt favorabile şi vă aduc fericirea care vă va ajuta să depăşiţi greutăţile

Horoscop VĂRSĂTOR

Bani şi carieră.
Mişcările astrale vă oferă oportunităţi unice care vă ghidează spre schimbări majore. Ceea ce uneori pare o provocare în realitate este doar o oportunitate, este suficient să fiţi la locul potrivit, la momentul potrivit.

Dragoste şi armonie
Chiar şi prin tăcere vă faceţi înţeles de partener şi cu o vorba bună detensionati discuţiile contradictorii din cuplu.

Sănătate şi bunăstare
În această perioadă sunteţi leneşi, visători şi pierduţi în gânduri.

Horoscop, miercuri, 22 – 28 martie – PEŞTI

Bani şi carieră
Este posibil să apară nişte impedimente sau nişte răsturnări de situaţii, care vă vor alimenta o dorinţă neobişnuită de a face schimbări pe plan profesional. Singura cale de a câştiga încrederea şefului este să îi „puneţi pe tavă” rezultate profesionale bune…

Dragoste şi armonie
Niciodată nu este uşor să treci de la o relaţie la alta, trebuie să vă acordaţi timpul necesar pentru a vă detaşa de relaţia precedentă dar şi să fiţi precauţi şi să nu vă avântaţi rapid în noua relaţie.

Sănătate şi bunăstare
Ţineţi minte că sănătatea se bazează pe alimentaţie, odihnă, aer curat şi exerciţii fizice.

Horoscop 22 – 28 martie – BERBEC

Bani şi carieră
Sunteţi tentaţi de a vă îndepărta de situaţiile care vă crează disconfort, atât pe plan profesional cât şi personal, fără a privi înapoi. Chiar dacă vă convine sau nu, trebuie să suportaţi această situaţie încă câtevă săptămâni, pentru a putea finaliza câteva acţiuni necesare, înainte de a se stabiliza situaţia.

Dragoste şi armonie
Partenerul vă înţelege gândurile şi sentimentele.

Sănătate şi bunăstare
Este o perioada liniştită, fără prea multe griji şi nu este nici măcar nevoie să fiţi precauţi.

Horoscop 22 – 28 martie – TAUR

Bani şi carieră
Angajamentele şi activităţile tale se intensifica şi te incarcarca cu energie şi entuziasm. Lasă-te ghidat de intuiţie şi vei vedea că şi cele mai nebuneşti idei sunt realizabile. Se prevăd oportunităţii bune pentru noile planuri. Pe plan financiar eşti ferit de riscuri majore datorită prudenţei neobişnuite de care dai dovădă.

Dragoste şi armonie
Dacă persoana iubita ar şti ce sentimente puternice nutreşti pentru ea, ce cuvinte tandre şi pasionale îi poţi şopti în intimitate, ar fi nebună după ţine. Ce te opreşte să îi spui?

Sănătate şi bunăstare
Eşti ambiţios, dornic să îţi extinzi orizontul chiar şi pe plan gastronomic: soia, alge, mei, avocado şi papaya.

Horoscop 22 – 28 martie – GEMENI

Bani şi carieră
Poate fi dificil să găsiţi un echilibru între viaţă personală şi cea profesională. Rezistaţi, cele mai bune idei se pot pune în practică dacă sunt împărtăşite colegilor. Aveţi cheltuieli suplimentare cu maşina sau legate de călătorii sau telefonia mobilă.

Dragoste şi armonie
Credeţi în voi înşivă şi veţi descoperi că realizările pentru care v-aţi luptat din rasputeti vă oferă mai multă satisfacţie.

Sănătate şi bunăstare
Energiile acestei luni vă fac deosebit de amabil, aveţi diferite ocazii pentru a vă arată generozitatea şi bunul simt.

Horoscop 22 – 28 martie – RAC

Bani şi carieră
Munca şi activităţile creative sunt la loc de cinste în această perioadă. Iniţiaţi contacte şi acorduri care vor da stimuli noi şi impulsuri pozitive unui proiectul la care ţineţi. Este foarte posibil să reuşiţi să finalizaţi proiectele în care aţi implicat multă energie în ultimul timp.

Dragoste şi armonie
Sunt câtevă zile agitate şi dificile, dar va urma o perioada minunată. Cercul dumneavoastră de prieteni se va largi şi veţi fi protagoniştii unor ocazii de socializare.

Sănătate şi bunăstare
Sunteţi în formă maximă, gata să răspundeţi la miile de stimuli care vă apar în viaţă şi să vă bucuraţi de toate oportunităţile, în stilul dumneavoastră caracteristic.

Horoscop 22 – 28 martie – LEU

Bani şi carieră
Astrele vă înveselesc munca, sarcinile zilnice mărunte sunt mai puţin plictisitoare decât de obicei. Dacă aveţi vreo idee specială, o dorinţa care vă ţine treaz noaptea, convingeţi-vă că este în puterea voastră să o transformaţi în realiatate.

Dragoste şi armonie
Există o mare probabilitate să aveţi parte de flirturi intrigante care vor da naştere la o legătură profundă. Chiar pasiunea vă copleşeşte. ..raţiunea are îndoieli.

Sănătate şi bunăstare
Faptul că aveţi vise imposibile vă ajută în proiectele posibile dar trebuie să fiţi atenţi la alimenaţie şi să evitaţi tendinţa de a mânca puţin şi la ore nepotrivite… cel puţin aveţi grijă să nu duceţi lipsa de suplimente alimenare.

Horoscop 22 – 28 martie – FECIOARA

Bani şi carieră
S-ar putea să vă loviţi de ostacole care să vă întârzie puţin planurile. De fapt, acestea vor fi doar ocazii perfecte care vă vor acordă timp pentru a evalua cu atenţie acţiunile pe care doriţi să le întreprindeţi. Este foarte probabil să vă lovească norocul şi să câştigaţi la un joc de noroc sau să aveţi parte de un eveniment neaşteptat.

Dragoste şi armonie
Este posibil să iasă la iveală nişte situaţii complicate, în special nişte situaţii vechi, nerezolvate, dar dacă relaţia dumneavoastră este solidă, nu se va declanşa nici o criză sentimentală, din contra legătura dintre voi va deveni mai puternică.

Sănătate şi bunăstare
Iubiţi tradiţiile şi obiceiurile familiei dumneavoastră şi vă simţiţi protejaţi.

Horoscop 22 – 28 martie – BALANŢĂ

Bani şi carieră
Totul decurge perfect , în ciuda tensiunilor şi neînţelegerilor pe care le aveţi cu colegii, aveţi toate premisele să reuşiţi. Dacă job-ul dumneavoastră este în domeniul artistic sau al show business-ului şi treceţi printr-o perioada lipsită de inspiraţie, nu vă întristaţi, cu siguranţă veţi găsi o cale proprie, potrivită pentru a vă exprimă aşa cum vă doriţi.

Dragoste şi armonie
Sunteţi tentat de dorinţa de a trăi experienţe noi, vei fi surprinşi de numărul şi varietatea de posibili parteneri interesanţi.

Sănătate şi bunăstare
Sportul şi exerciţiile fizice vă menţin în formă, vă detensionează şi, dacă pe lângă formă fizică deosebită aveţi şi o alimentaţie potrivită, veţi radia sănătate!

Horoscop 22 – 28 martie – SCORPION

Bani şi carieră
Perioadă bogată în stimuli şi dificultăţi de înfruntat, dar nu vă va lipsi energia pentru a depăşi chiar şi cele mai dificile obstacole. Anumite proiecte inovatoare la care visaţi s-ar putea concretiza şi există circumstanţe favorabile pentru a reuşi, datorită implicării deosebite pe care aţi avut-o de-a lungul timpului.

Dragoste şi armonie
Dorinţa de a simţi emoţii noi va întâlni o perioada propice în dragoste şi totul, ca prin minune se va debloca. Atitudinea cuceritoare va avea succes sau veţi găsi soluţii eficiente pentru a salva o relaţie instabilă.

Sănătate şi bunăstare
Plimbările în aer liber pot face minuni, chiar dacă locuiţi în oraş, puteţi descoperi lucruri plăcute pe parcursul ales. Este un moment bun pentru a planifica excursii sau pentru a vă întâlni cu prietenii.

Horoscop 22 – 28 martie – SĂGETĂTOR

Bani şi carieră
Este un moment bun pentru a stabili în detaliu anumite activităţi sau studii, relaţiile cu colegii sau şefiii sunt bune şi constructive, cu excepţia „oii negre”, care vă enervează prin coportamentul teatral, fiţi atenţi să nu cădeţi în capcanele sale.

Dragoste şi armonie
În anumite momente vă veţi simţi cu moralul la pământ, dar generozitatea şi instinctul protector vă fac să susţineţi persoană iubita.

Sănătate şi bunăstare
Ştiţi să profitaţi din plin de toate oportunităţile dar sunteţi stresaţi de anumite griji care vă pot provoaca şi tulburări digestive.

 

Horocop realizat de: Astrologiadiplatone.com pentru Stiridinlume.ro

Vizitează și pagina oficială de facebook Astrogyofplatone