Home » Life & Style » Horoscop » Horoscop pentru saptamana 20 – 26 februarie 2017

Horoscop pentru saptamana 20 – 26 februarie 2017

Redactia Știri / 20.02.2017, 21:55
Horoscop pentru saptamana 20 – 26 februarie 2017

CAPRICORN

Bani şi carieră

Să nu credeţi că un plan finanaciar este imposibil de realizat, cine a demonstrat că poate muta un munte să ştiţi că a început mutând piatră cu piatră. Obstacolele nu trebuie să vă oprească, acestea există pentru a fi depăşite şi aveţi toate competenţele necesare pentru a reuşi.

Dragoste şi armonie

Pasiunea dumneavoastră este precum pasărea Phoenix, când arde cea veche renaşte din cenuşă cea nouă.

Sănătate şi bunăstare

Liniştea sufletească va însoţeşte iar privirea dumneavoastră pare a fi o garanţie a siguranţei şi încrederii în forţele proprii.

VĂRSĂTOR  

Bani şi carieră.

Cine ţinteşte către stele, nu cedează. Cineva vrea să vă întindă o capcană, dacă o veţi evita, o acţiune riscantă va da rezultate peste aşteptări. Mai bine dezbateţi toate detaliile de mii de ori decât să fiţi luat prin suprindere, înainte de toate daţi dovadă de înţelepciune.

Dragoste şi armonie .

Posibile neînţelegeri cu partenerul de viaţă care devine tot mai exigent, iar lucrul acesta nu va place.

Sănătate şi bunăstare

Problemele sunt departe de dumneavoastră dar nu lăsaţi garda jos. Practicaţi sportul în aer liber, este ideal şi vă ajută să vă menţineţi în formă.

PEŞTI

Bani şi carieră

O persoană de la care nu va aşteptaţi la nimic s-ar putea dovedi determinantă în rezolvarea unui anumite probleme. Uneori este bine să vă urmaţi intuiţia, mai ales atunci când persoanele dumneavoastră de referinţă au discuţii contradictorii.

Dragoste şi armonie

Neliniştiţi şi seducători, căutaţi emoţii şi noutăţi. Cântăriţi bine consecinţele dar, uneori ceea ce pare important se poate, pur şi simplu, sfârşi.

Sănătate şi bunăstare

Nu renunţaţi, rezistaţi şi păstraţi-vă obiectivul. Amintiţi-vă că cine vrea cu adevărat ceva caută mijloace… cine nu, caută scuze!

BERBEC

Bani şi carieră

Aveţi un moment de pauză, în mod ciudat responsabilităţile se împuţinează. Poate vă bazaţi foarte mult pe noroc, dar chiar şi cele mai bune idei necesită un pic de efort. Nu mai continuaţi să speraţi în câştiguri la diferite jocuri de noroc, mai bine puneţi deoparte.

Dragoste şi armonie

Aveţi neînţelegeri în familie din cauza numeroaselor pretenţii, cu care nu sunteţi deloc de acord.

Sănătate şi bunăstare

Încercaţi să profitaţi din plin de această ocazie de a călători sau a face sport. Sănătatea nu este totul, dar fără sănătate…..dar fără sănătate totul este nimic, combateţi tendinţa de îngrăşare cu o alimentaţie potrivită şi cu mişcare.

TAUR

Bani şi carieră

Aveţi mii de proiecte interesante pe care trebuie să le organizaţi cât mai bine pentru a nu vă dispersa eforturile. Cineva insistă să vă încredinţeze o sarcină, dar nu va simţiţi persoana în măsură să realizeze această sarcină. Nu renunţaţi, toţi avem capacităţi, singura diferenţă constă în modul în care le folosim şi voinţă de a obţine rezultatul dorit.

Dragoste şi armonie

În ciuda tuturor eforturilor comunicare între voi este ca un dialog între surzi. Pasiunea, fără pic de comunicare şi înţelegere reciprocă, vă dezamăgeşte.

Sănătate şi bunăstare

Nu este nevoie să cutreieraţi lume pentru a găsiţi ceea ce vă doriţi, câteodată dacă pur şi simplu va aşezaţi liniştiţi, sufletul adună toată înţelepciunea de care aveţi nevoie.

GEMENI

Bani şi carieră

Dacă doriţi să reuşiţi în ceea ce v-aţi propus, amintiţi-vă că pentru a ajunge să faceţi lucruri mari, în afară de muncă şi sacrificii, trebuie să şi visaţi, nu doar să va planificaţi, dar şi să credeţi în ceea ce va doriţi. Provocările va stimulează şi va mobilizează mai mult decât reuşitele. În ciuda unor dezamăgiri, în mod neaşteptat ceva se mişcă în sens pozitiv.

Dragoste şi armonie

Partenerul este foarte reţinut, dar uneori …expoldeaza! Aveţi încă puţină răbdare şi în sfârşit vântul va sufla în plin în pânzele dumneavoastră.

Sănătate şi bunăstare

Pălăvrăgeala sau amenajarea casei va pot ajuta să vă deconectaţi.

RAC

Bani şi carieră

Tenacitatea de care daţi dovadă în căutarea cheii succesului este lăudabilă în ciuda impedimentelor şi ghinioanelor care vă urmăresc. Într-un fel sau altul, reuşiţi să convingeţi şi o persoană enigmatică, este posibil să fiţi pe drumul cel bun.

Dragoste şi armonie

Semnul dumneavoastră zodiacal se va lumina şi vă va face mai deschişi spre relaţiile sociale şi spre dragoste, multe probleme se vor rezolva de la sine.

Sănătate şi bunăstare

Este un moment bun pentru a câştiga o provocare majoră în domeniul bunăstării personale sau familiale, după aceea puteţi să vă detaşaţi şi să vă relaxaţi, să descoperiţi locuri, să întâlniţi persoane noi şi poate chiar să încercaţi să practicaţi meditaţia sau reiki.

LEU

Bani şi carieră

Succesul sau eşecul în afaceri depinde de atitudinea mentală, nu doar de capacitate. Încercaţi şi să va organizaţi mai bine la muncă sau la studii, în acest sens se dovedesc utile nişte sfaturi primite de la un asociat sau de la un prieten.

Dragoste şi armonie

Reflectaţi asupra unei reţete antice secrete: „Dragostea este compusă dintr-un singur suflet care trăieşte în două corpuri.”

Sănătate şi bunăstare

Învăţaţi să aveţi mai multă grijă de corpul dumneavoastră, pentru că este singurul loc unde va trebui să trăiţi.

FECIOARA

Bani şi carieră

Totul încetineşte, aveţi nevoie de mai mult timp pentru a verifica datele şi elabora programele, în plus apar şi criticile nefondate care vă indispun şi nu vă permit să vă concentraţi ca de obicei.

Dragoste şi armonie

Uneori, cuvintele sunt de prisos, dar un zâmbet sincer spune totul şi este mult mai eficient.

Sănătate şi bunăstare

Staţi foarte bine cu sănătatea, fiţi prudenţi în activităţile riscante. Calea care duce la o stare de bine este caracterizată de un regim de viaţă echilibrat care include o alimentaţie corectă şi exerciţii fizice zilnice.

BALANŢA

Bani şi carieră

Din fericire contul bancar face faţă în ciuda climatului actual al crizei. Cu toate acestea, ar trebui să fiţi atenţi să nu faceţi cheltuieli nechibzuite pentru a putea depăşi şi eventualele perioade mai dificile cu care vă puteţi confruntă. Visele chiar devin realitate, trebuie doar să aveţi multă răbdare.

Dragoste şi armonie

Sunteţi cu gândul la o relaţie v-a marcat puternic, dar stelele vă sfătuiesc să v ă gândiţi bine înainte de a face un pas înapoi.

Sănătate şi bunăstare

Se înmulţesc situaţiile neprevăzute şi neplăcute. Pentru a scăpa cu bine este nevoie de mult optimism.

SCORPION

Bani şi carieră

Aveţi atât colegi de încredere care nu îşi pierd încrederea în momentele mai stresante, cât şi colegi mai invidioşi cu care aţi avut diferite discuţii contradictorii şi care vă stircă zilele în mod deliberat. Menţineţi-vă calmul, aveţi numai de pierdut dacă ridicaţi tonul.

Dragoste şi armonie

Încercaţi să reflectaţi asupra cauzelor care v-au îndepărtat de o persoană şi dacă motivele separării mai sunt încă valabile.

Sănătate şi bunăstare

Având în vedere numeroasele aspecte pozitive şi realizările obţinute, frământările dumneavoastră sunt aparent inexplicabile. Continuaţi să economisiţi şi daţi dovadă de mai multă stăpânire de sine.

SĂGETĂTOR

Bani şi carieră

La servici se pare că treaba merge bine, domină armonia între colegi şi cu superiorii şi aveţi o situaţia financiară bună. Având în vedere vremurile pe care le trăim, nu vă puteţi plânge.

Dragoste şi armonie

Orice aţi decide urmează o perioada cu întâlniri pline de speranţa şi cu multe emoţii. Tot înainte!

Sănătate şi bunăstare

Va ocupaţi de nevoile familiei dumneavoastră şi găsiţi timpul şi calea de a stimula atât hobby-urile persoanelor drage cât şi propriile pasiuni creative.

Horocop realizat de: Astrologiadiplatone.com pentru Stiridinlume.ro