Home » Life & Style » Horoscop » Numerologie ~ 7 vibrația lunii Februarie. Meditație și introspecție

Numerologie ~ 7 vibrația lunii Februarie. Meditație și introspecție

Astrolog D. Mădă / 03.02.2021, 13:32

O foarte mică parte din 2021 s-a scris. Timpul nu așteaptă ca noi să devenim mai curajoși , mai experți, mai bine pregătiți. El nu are timp de stat la discuții și de amânări, prin urmare, ce îți propui să descoperi despre tine în luna aceasta? Februarie anul acesta se află sub vibrația numărului 7 (aer) fiind calculat ca suma dintre 2 (a doua lună calendaristică) și 5 (rezultatul sumei cifrelor anului 2.0.2.1.).

Februarie anul acesta este se află sub vibrația numărului 7
Februarie anul acesta este se află sub vibrația numărului 7

Ce am învățat din toată starea de neprevăzut a anului trecut a fost că uneori e sănătos să devin mai flexibilă față de propriile planuri, să învăț să mă și adaptez la ritmul firesc al vieții, nu doar să muncesc din greu să îmi ating obiectivele. Prin semnificațiile numerologice asociate lunii Februarie, ni se readuce în atenție această nevoie de a ne pune noi ca ființe în echilibru. Din punctul meu de vedere există o diferență foarte mare între popularul concept de ”balance work-life” (ro, echilibrul între viața profesională și cea personală) și ideea de echilibru pe care o aduc în discuție aici.

Diferența constă în ieșirea din tiparele lumii moderne, cu tot stresul și viața pe care o trăim, în povești scrise cu aceleași cuvinte, de parcă ar fi xeroxate.
Șaptele lui Februarie ne invită la o călătorie către noi înșine, mergem cu meditația spre interior, spre cine suntem cu adevărat. Care e de fapt adevărata noastră poveste, cea pe care o ținem bine ascunsă de restul lumii, deși această lume ar avea mai mult de câștigat dacă ar ști de ea.

Ascultă de intuiția ta și alocă timp lucrurilor care te fac o persoană mulțumită de alegerile proprii
Ascultă de intuiția ta și alocă timp lucrurilor care te fac o persoană mulțumită de alegerile proprii

Partea de cunoaștere de sine implică o dezvoltare ca ființă, cetățean al planetei Terra. Nu e dezvoltare personală, și nici dezvoltare profesională. E ceva mai complex de atât, e încredere în forțele proprii, în gândurile intuitive pe care le avem, în încrederea pe care o cautăm prin ceilalți, când de fapt adevăratul izvor stă nedescoperit la noi.
Hai să privim cine suntem noi? Hai să ne facem fiecare un autoportret? Hai să ne îmbrățisăm autenticitatea, cea care poate aduce seninătate și lumină în lume. În echilibru nu cu ego-ul nostru însetat de faimă, consum și  roluri, ci în echilibru cu cele 4 elemente: pământ, foc, apă, aer.

Sunt multe cărți despre numerologie pe care le putem lua ca surse de referință. Una dintre acestea scrisă de Faith Javane și Dusty Bunker în 1979, explică faptul că numărul 2 este caracterizat de armonie, cooperare, meditație și pasivitate. O privire asupra acestor aspecte, ne oferă indicii de cum a doua lună din an este o perioadă bună de a acorda timp procesului de creație.

Ce ne-am propus să obținem anul acesta este un proces pentru care ne-am alocat 12 luni. E important astfel să ne înțelegem, să ne acordăm timp și să nu forțăm, mai ales în perioada de început. Altfel, ne vom pierde cu ușurință motivația, și la un moment dat chiar energia de a mai continua cu planurile inițiale.

Ascultă de intuiția ta și alocă timp lucrurilor care te fac o persoană mulțumită de alegerile proprii, nu pentru că vin din loja lui „trebuie”, „To do list” sau orice alt tip de obligativitate. Da, este corect și sănătos să fii responsabil față de angajamentele pe care le ai, și aici intervine partea de „viață profesională”, însă este la fel de important să acționezi în așa manieră încât ai grijă și de propria persoană per total (minte, corp fizic, dorințele sufletului care de multe ori sunt primele amânate la nesfârșit).

Este corect și sănătos să fii responsabil față de angajamentele pe care le ai
Este corect și sănătos să fii responsabil față de angajamentele pe care le ai

Cum 2021, este un an Universal 5, el stă sub descrierea schimbărilor benefice, progresului, trecerii de la stiluri de viață învechite și non benefice, către acel model care funcționează pentru fiecare în parte și ne aduce în conformitate cu ideea de libertate, evoluție pe care le dorim.

Astfel, simbolurile pe care cifra 7 le cuprinde, vin să întărească ideea că rezultatele de lungă durată, sustenabile, cu un impact benefic atât pentru individ, cât și pentru comunitatea în care trăiește au nevoie de un fundament solid. Și asta se întâmplă lăsând sinele superior să acționeze, care e mai atent la viața de zi cu zi, prin natura firescului. Din fericire, mintea sa nu este păcălită de tentațiile lumii moderne și nici de obiceiurile cu care ne-am obișnuit, dar care în realitate nu ne servesc așa cum ne-am dori.

Acum, poate că te afli în tabăra celor familiarizați cu această energie, și chiar ai foarte multe practici de zi cu zi pe care le poți împărtăși cu cei ce sunt încă provocați de disciplină și rutină. Înțelegând mai bine cum lucrează energiile și planul divin, sincronicitățile care se tot ivesc în viața noastră pot fi înțelese mult mai în detaliu. Nu sunt doar simple coincidențe, iar un ochi format în a le percepe va înțelege mai bine fenomenele pe care ele le însoțesc.

Dacă viața oamenilor este marcată de diverse cicluri  (vezi cei 7 ani de acasă, vârsta majoratului, fiecare schimbare de prefix etc), ciclurile de 7, respectiv derivatele 14, 21 și 28 au un impact asupra modului cum abordăm noutatea. Ce ai învățat la încheierea acestui ciclu, care finalmente te-a pregătit pentru următoarea serie. Știi să recunoști literele (evenimentele care te marchează zilnic) sau ai început să lucrezi și la înțelegerea textului (cum te marchează evenimentele respective, și cum îți gestionezi emoțiile).

Numerologie
Numerologie

Ca în fashion, moda se întoarce, iar unele persoane sau evenimente din trecut care par că revin sub diferite tipare, ne pot ajuta să ne exprimăm cu mult mai multă claritate adevărurile de astăzi. În ce credem, ce am învățat și am aplicat până acum, ce mesaj ne dorim să transmitem  pe viitor și tot așa. Iar dacă activitățile tale de astăzi vin din zona artelor, psihologiei, filozofiei, meditației și calmului mental, vei descoperi că vibrația lui 7 este ca un pilon de susținere. Să îți găsești mai ușor avântul și inspirația, sau să te organizezi mult mai ușor.

În egală măsură, cei născuți pe data de 7, 16 sau 25, cât și persoanele cu vibrație numerologică 7 la destin (calculată adunând toate cifrele din data de naștere) pot fi atenți la beneficiile pe care această lună le aduce. Atenție! Un lucru este să avem energii favorabile în aer, care ne susțin intențiile și activitatea, și alta e să stăm pasivi, creând doar așteptări, dar continuând să trăim în zona de confort (în punctul unde nimic nu prinde formă). Analizați bine ce vă doriți în perioada următoare, și cu un plan de acțiune (descris prin pași mici -concreți) începeți să dați formă ideilor.