Home » Life & Style » Idei de cadouri de Crăciun. Cele mai frumoase daruri pe care poți să le oferi, aduc noroc și prosperitate

Idei de cadouri de Crăciun. Cele mai frumoase daruri pe care poți să le oferi, aduc noroc și prosperitate

Ileana Mladinoiu / 23.12.2022, 14:00
Idei de cadouri de Crăciun. Cele mai frumoase daruri pe care poți să le oferi, aduc noroc și prosperitate

Cursa pentru cadouri de Crăciun s-a declanșat, pentru că la fel ca în cazul zilei de naștere sau al altui eveniment important, Crăciunul este un moment potrivit pentru a oferi un cadou celor apropiați. Prin urmare, pornești în căutarea cadoului perfect, original sau clasic, vrei o achiziție ușoară și rapidă pentru a crea seara magică de Crăciun.

Idei de cadouri de Crăciun. Ce poți să oferi în dar

O selecție de cadouri originale, clasice, romantice, amuzante îți prezentăm în rândurile ce urmează, cu speranța că te vor mulțumi foarte mult. Pe lângă gestul frumos de a fi atent cu cei dragi, fii sigur că unele dintre cadouri le vor aduce noroc și prosperitate în case.

Cadouri de Crăciun pentru pasionații obiectelor de design interior

Un set de lumânări parfumate

Lumânările sunt întotdeauna binevenite într-o casă. Ele creează o atmosferă plăcută și evidențiază zonele de relaxare. Un set de lumânări parfumate al cărui recipient să fie îmbrăcat într-un imprimeu la modă se va potrivi cu ușurință în orice interior. În plus, lumânările parfumate vor  aprinde focul iubirii.

Un set de cești la modă/tradiționale

Dacă cei dragi ție sunt pasionați de cafea sau ceai, lasă-te tentat de un set de cești în culori la modă sau cu model în carouri. Conferă casei un  stil foarte modern și cald. Poți opta însă și pentru seturi de cafea și țuică, carafe sau seturi de ceramică albă de Corund. Modelele florale pictate pe aceste obiecte de Corund sau Horezu vor purta în timp persoana care le va primi și îi vor conferi senzația de apartenență la o lume în care tradițiile și obiceiurile nu pier niciodată.

O vază din gresie ceramică

O vază din gresie albă poate fi așezată în orice tip de decor. Are grijă să creeze o atmosferă delicată. Este un cadou ideal pentru iubitorii de flori și atmosferă vegetală. Nu ezita să o însoțești cu un mic buchet de flori. Potrivit maeștrilor Feng Shui, poți alege și vaze cu simboluri speciale de bunăstare și prosperitate.

Sfeșnic

Optează pentru un sfeșnic foarte atipic, reunind culori și forme ieșite din comun. Prin urmare, el poate deveni rapid un element cheie într-un decor. În orice caz, face parte din tendințele momentului.

Un ceainic cu infuzor de ceai

Iarna nimic mai bun decât un ceai fierbinte delicios sorbit învelit într-o pătură confortabilă. Pentru a împărtăși această plăcere cu cei dragi, prieteni sau familie, optează pentru achiziționarea unui ceainic minimalist, format, de exemplu, din două materiale ușor de integrat, lemn și sticlă.

Pilea peperomioides/planta banilor chinezească

Pilea peperomioides este denumită și copacul cu bani chinezesc sau planta banilor chinezească. Se consideră a fi planta responsabilă cu bunăstarea familiei şi cu menţinerea unei energii pozitive. Doar pentru aceste semnificații s-ar putea să placă mult.

Un difuzor modern de uleiuri esențiale

Uleiurile esențiale sunt încărcate de virtuți, au grijă de sănătatea noastră și de interioarele noastre. De aceea, un difuzor de uleiuri esențiale, îmbrăcat într-un design modern, iese în evidență față de celelalte modele pentru a se integra mai ușor in decor.

O lampă de birou

Poate că nu știți, dar sticla suflată recâștigă teren și se impune ca un material la modă. De aceea, alege lampa de birou ca un cadou de Crăciun. Va crea o atmosferă propice concentrării.

Cadouri de Crăciun pentru familie

O bijuterie drăguță, un voucher pentru masaj, carduri cadou la un magazin de mobilă, echipament sportiv sau o trusă de machiaj. Un robot hobby sau un gadget electronic, cum ar fi o cameră digitală, o cheie USB sau o lampă Star Wars sunt idei de cadouri de Crăciun. Pentru sora ta fashionistă, fana reginelor cumpărăturilor, optează pentru o geantă în trend, o brățară sau un ceas drăguț.

Adaugă listei obiecte personalizate unde se poate scrie numele sau un text prin intermediul literelor gravate pe un obiect, bijuterii norocoase cu fotografii, gadgeturi Unicorn, Flamingo. De Crăciun, surprinde femeile din viața ta: mama, mătușa, iubita, sora, fiica, nașa, fără ca asta să se transforme într-o bătaie de cap.

Pentru bărbați, alege pixuri personalizate, accesorii de bucătărie, sticle de șampanie, rame foto originale, ceasuri neobișnuite, coșuri cadou, tricouri și pulovere amuzante. Pentru vecinii tăi, unchii, prietenii, colegii de birou etc., poți alege, de exemplu, un mic cadou ieftin precum o cutie de ciocolată, un accesoriu decorativ, o cană neobișnuită etc.

Fii original. Crăciunul este momentul perfect pentru a-ți surprinde pe cei dragi cu idei de cadouri inedite. În final, nu este nevoie să te ruinezi pentru a fi pe plac. Alege decorațiuni de Crăciun, cea mai mare ofertă de pe piață: luminițe, lumânări, fețe de masă, coroane de ușă, calendare, ghirlande și globuri pentru bradul de Crăciun, accesorii pentru produsele de patiserie de casă, prăjituri, bușteni, fursecuri, brioșe etc. Pe scurt, există o mulțime de oportunități de a găsi produsul ideal (Moș Crăciun, fulg de nea, stele pe cer, om de zăpadă, ren…).

Comandă online cadouri de Crăciun

Pur și simplu comandă online cadourile de ultimă oră pentru întreaga familie. Nu rata această oportunitate. Stai confortabil pe canapea sau în bucătărie, în siguranța de acasă, și folosești diverse metode de plată de pe site-uri speciale. Ai grijă ca tot ce comanzi să ajungă în timp util.