Home » Life & Style » Imagini nemaivăzute cu Andreea Berecleanu, de la începutul carierei. Cu ce post tv a semnat, după ce a plecat de la Antena 1

Imagini nemaivăzute cu Andreea Berecleanu, de la începutul carierei. Cu ce post tv a semnat, după ce a plecat de la Antena 1

Bucur Ioana / 09.11.2020, 11:36

Andreea Berecleanu, așa cum puțini o mai țin minte! Imagini senzaționale cu vedeta, de la începutul carierei. După o absență de câteva luni de la pupitrul știrilor, se anunță o revenire în forță! Cu ce post TV a semnat, după ce a plecat de la Antena 1?

Aproape neschimbată, de 27 de ani! Imagini nemaivăzute cu Andreea Berecleanu, de la începutul carierei

Andreea Berecleanu este recunoscută ca un profesionist desăvârșit în meseria sa și una dintre cele mai frumoase femei din România. Avea doar 18 ani când a debutat în presă, la „Cuvântul” și „România Liberă”. An an mai târziu, făcea pasul spre televizine, ca reporter, redactor și prezentator de știri la SOTI. A urmat un an la Antena 1 și opt ani la PRO TV. În 2003, s-a întors la Antena 1, unde a făcut echipă, la pupitrul știrilor, cu soțul ei, Andrei Zaharescu. S-a întâmplat până în anul 2010, când a devenit prezentatoarea principalului jurnal de știri al postului. Acesta a fost, de fapt, primul moment din viața profesională a Andreei Berecleanuîn care se despărțea de Andrei Zaharescu, după ce îi devenise soț. Cei doi au divorțat în 2013, după aproape 15 ani de relație.

După divorțul de Andre Zaharescu, Andreea Berecleanu și-a regăsit fericirea alături de medicul estetician Constantin Stan, cu care s-a căsătorit, în noiembrie 2016: Cununia a fost stabilită cu maximum o lună înainte de a se întâmpla, în funcție de programușl extrem de încărcat al lui Constantin. De fapt, chiar a renunțat la o plecare în străinătate pentru a avea acel weekend liber. În plus, a trebuit să ne coordonăm cu nașii, Ileana și Cătălin Badiu, dar și cu Gabi Firea, Primarul General, cea care a oficiat căsătoria. Am fost fix 20 de persoane, cu tot cu copii”, povestea Andreea Berecleanu, pentru Unica.

Andreea Berecleanu și soțul ei, medicul Constantin Stan
Andreea Berecleanu și soțul ei, medicul Constantin Stan

De ce a plecat Andreea Berecleanu de la Antena 1?

La începutul anului 2020, Andreea Berecleanu dezvăluia că nu va mai prezenta Observatorul de la Antena 1. Potrivit unor surse citate de Playtech, aceasta nu a dorit să accepte propunerea făcută de șefii trustului, așa că a ales să plece și să se orienteze spre propriile proiecte.

„Am stat 17 aniîn Antena 1 pentru că nu am fost constrânsă în vreun fel. Astăzi, drumurile noastre se despart. Nu voi accepta situații impuse. Sunt prezentator de știri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atât de colegii de breaslă, cât și de către public, tocmai pentru că nu am dezamăgit, sunt un om corect și onest. Pot să dau și amănunte despre alegerea mea de a pleca, dar cred că viața trebuie să-și urmeze cursul, la fel și profesia mea. Voi fi alături milioanelor de oameni cu dragoste și respect mereu, sub diferite forme, și vă mulțumesc pentru toți acești ani”, declara, la acea vreme, Andreea Berecelanu.

Se pare că Andreei Berecleanu i s-a propus să ia locul Octaviei Geamănu, astfel să prezinte Observatorul de Weekend. Aceasta s-a supărat, pentru că nu i s-a părut o propunere corectă, mai ales că situația în cauză o scotea total din context pe colega sa de breaslă. Surse din interiorul postului ne-au dezvăluit cum au decurs lucrurile atunci.

„Patronii pregăteau întoarcerea Sandrei din postnatal. Și, desigur, ea și-a dorit principalul jurnal al zilei. L-a și obținut, ținând cont că ține frâiele acestor posturi de atâția ani. Se dedică Antenelor trup și suflet. Desigur, șefii Antenei nu plănuiau să o concedieze de Andreea, conștienți fiind de capitalul urias de imagine al acesteia. În schimb, i-au propus să îi ia locul Octaviei Geamănu, adică să prezinte Observatorul de Weekend. Andreea s-a supărat și nu i s-a părut corectă propunerea primită, cu atât mai puțin să o scoată pe Octavia de pe post. Ele sunt prietene. Au urmat discuții lungi între Berecleanu și mai marii Antenei 1, care s-au finalizat prin demisia ei”, au spus surse din interiorul postului, pentru Playtech.

Andreea Berecleanu revine la pupitrul șitirilor
Andreea Berecleanu revine la pupitrul șitirilor

Andreea Berecleanu revine la TV. Cu ce post a semnat după plecarea din Antena 1 

După aproape opt luni de absență de pe micile ecrane, Andreea Berecleanu și-a anunțat revenirea la pupitrul șitirilor. Vedeta a bătut palma cu Prima TV și va prezenta, de luni până joi, principalul jurnal de știri al postului.

„Fiecare pas pe care l-am făcut în cariera mea s-a transformat într-o reinventare, nu doar în capacitatea de a lucra perfect într-o nouă echipă. Pentru că în fiecare stație tv am lăsat o amprentă de neuitat a personalității mele. Iar asta se întâmplă atunci când dăruiești, când ai pasiune, idei, forță, imaginație. Iată că după doar 8 luni de când sunt jurnalist pe toate planurile comunicării, dar mai puțin pe micul ecran, am fost încântată de planurile realiste și profesioniste ale celor care conduc acum Prima Tv. Practic, va fi un reviriment al postului pe care îl merită și o revenire la succesul din anul 1997, atunci când s-a lansat. E adevărat, nu am rămas indiferentă nici la dorința publicului de a mă revedea la tv, exprimată în tot acest răstimp, fără încetare. Vă mulțumesc pentru toate mesajele minunate! Vă aștept de luni până joi, la ora 18, la Focus, principala ediție informativă a zilei”, a scris Andreea Berecleanu, pe pagina sa de Facebook.