Home » Life & Style » Legătura nebănuită dintre Kate Middleton și Meghan Markle. Cum se înțeleg cele două. Dezvăluiri de la Casa Regală

Legătura nebănuită dintre Kate Middleton și Meghan Markle. Cum se înțeleg cele două. Dezvăluiri de la Casa Regală

Violeta Badea / 07.02.2021, 12:13
Legătura nebănuită dintre Kate Middleton și Meghan Markle. Cum se înțeleg cele două. Dezvăluiri de la Casa Regală

Legătura nebănuită dintre Kate Middleton și Meghan Markle. Cum se înțeleg cele două. Dezvăluiri de la Casa Regală. Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, și Meghan Markle, Ducesa de Sussex, formează împreună cu Prințul William și cu Prințul Harry așa-numitul „Fab Four”. Însă, relația dintre cele două ducese a atras întotdeauna atenția presei. În acest articol veți afla care este relația dintre cele două cumnate.

Care este adevarata relatie dintre Kate Middleton si Meghan Markle
Care este adevarata relatie dintre Kate Middleton si Meghan Markle

Legătura nebănuită dintre Kate Middleton și Meghan Markle

Prințul Harry și Meghan Markle s-au revăzut cu Prințul William și Kate Middleton la Zilele Commonwealth-ului de la Westminster Abbey, pe data de 10 martie a anului trecut, înainte ca aceștia să renunțe, anul trecut, la titlurile regale. Întâlnirea a fost plină de tensiune, iar cele două ducese aproape că s-au ignorat pe tot parcursul evenimentului. Admiratorii acestora au fost uimiți de modul în care s-au salutat și privit. La momentul revederii, Kate Middleton și Meghan Markle și-au adresat doar un simplu „bună” de la distanță, iar gestul a fost dezbătut intens în presa britanică.

În acest an s-a scris că cele două cupluri renumite s-ar putea reîntâlni încă o dată cu ocazia dezvăluirii unei statui în memoria regretatei mame a Prințului William și a Prințului Harry, Prințesa Diana. Evenimentul nu a fost încă confirmat, probabil și din cauza situației actuale provocată de pandemia de coronavirus. Din păcate, din cauza restricțiilor de călătorie această întâlnire este posibil să nu mai aibă loc.

Cuplurile Printul Harry si Meghan Markle respectiv Printul William si Kateb Middleton
Cuplurile Printul Harry si Meghan Markle respectiv Printul William si Kateb Middleton

Cum se înțeleg cele două

Relația dintre cele două ducese a fost analizată în detaliu de experții regali și de presă. L-a început toată lumea a presupus că cele două se vor înțelege bine și vor avea o relație apropiată, deoarece ambele erau din afara familiei regale. Dar, desigur, ele sunt două femei foarte diferite, iar acest aspect și-a spus cuvântul.

 „Kate a fost un fel de victimă colaterală. Ea și Meghan nu s-au înțeles niciodată în mod deosebit. Relația dintre ele nu a fost atât de simplă pe cât s-ar fi așteptat lumea să fie”, a mărturisit expertul regal, Richard Kay, citat de avantaje.ro.

De-a lungul timpului, cele două ducese au fost surprinse în câteva fotografii la anumite evenimente. De exemplu, cu ocazia Crăciunului, a manifestărilor prilejuite de „Trooping the Color” sau la evenimente sportive din Marea Britanie, inclusiv la turneul de tenis de la Wimbledon. De fiecare dată relația dintre Kate Middleton și Meghan Marklea a părut tensionată.

În prezent, Prinţul Harry şi soţia sa, Meghan Markle, ducesă de Sussex, locuiesc la Santa Barbara, în California. Harry, în vârstă de 36 de ani şi fosta actriţă Meghan Markle, în vârstă de 39 de ani, originară din Los Angeles, au uimit pe toată lumea în luna ianuarie a anului trecut când au anunțat că fac un pas în spate din prim-planul Casei Regale britanice şi că doresc să ducă o altfel de viață în America de Nord. Cei doi au împreună un băieţel de un an, Archie.