Home » Life & Style » Mesaje de dor pentru cei pe care îi vrei aproape. 48 de moduri de a le trimite toată dragostea ta

Mesaje de dor pentru cei pe care îi vrei aproape. 48 de moduri de a le trimite toată dragostea ta

Nechifor Ioana / 24.11.2020, 15:46
Mesaje de dor pentru cei pe care îi vrei aproape. 48 de moduri de a le trimite toată dragostea ta

Ce faci atunci când te afli departe de persoanele dragi? Se poate întâmpla în viață ca distanța să intervină între voi, iar dorul să-ți pătrundă sufletul și inima. Cu toții avem persoanele noastre preferate cu care ne petrecem timpul, cărora le facem confesiuni, cu care petrecem momente de neuitat. Dacă se întâmplă să fiți în locuri diferite, nu strică să-i reamintești ce rol important ocupă în viața ta. Mesajele de dor te pot ajuta să-i arăți persoanei iubite cât de mult îți lipsește. Îi poți face o surpriză extraordinar de frumoasă printr-un sms simplu, sincer, dar plin de emoții.

Mesaje de dragoste și dor

Viața ne aduce uneori în situații în care suntem nevoiți să stăm departe de persoana iubită. Dorul e un sentiment firesc în astfel de împrejurări, așa că te poți folosi de ceea ce simți pentru a-i arăta persoanei respective cât de mult îți lipsește.

Am ales pentru tine cele mai impresionante mesaje de dor și dragoste, care te vor ajuta să-i arăți omului drag din viața ta cum te simți atunci când nu e lângă tine. Dorul doare, dar tot dorul te apropie și mai mult de persoana respectivă. Dorul te face să tânjești după clipele petrecute împreună, după serile de neuitat și zilele pline de momente magice petrecute în doi!

Dorul îți sfâșie sufletul, dorul te urmărește peste tot și nu-ți dă pace. E cu tine orice ai face și oriunde ai merge. Așa se întâmplă când iubești, ajungi să prețuiești fiecare moment petrecut cu persoana dragă.

Un mesaj de dragoste va fi o surpriză frumoasă pentru persoana iubită
Un mesaj de dragoste va fi o surpriză frumoasă pentru persoana iubită

Îți dorești să îți fie aproape mereu, să vă bucurați împreună de surprizele vieții. Mai jos găsești 48 de mesaje de dor, care te vor ajuta să-i faci o surpriză frumoasă persoanei iubite care acum se află la mare distanța față de tine.

Mi-e dor și doare

1. Dacă iubești pe cineva cu adevărat, merită să aștepți oricât de lungă ar fi așteptarea. Așa că te voi aștepta oricât va fi nevoie, chiar dacă dorul îmi arde sufletul. Te iubesc!
2. Mi-e dor de tine. Mi-e dor să te sărut, să te privesc, să te mângâi, să te ascult, să te iubesc …
3. Îmi e atât de dor de tine! Te iubesc și nu uita că te port mereu în suflet!
4. Mă gândesc mereu la timpul petrecut împreună și la cât de gol mă simt, atunci când nu te am alături. Mi-e dor de tine și de zâmbetul tău! Te iubesc și îmi doresc ca povestea noastră de iubire să dureze la nesfărșit.
5. Să-i ceri sufletului să nu-i mai fie dor e ca și cum i-ai spune inimii să nu mai bată…
6. Când tu ești departe, mă simt trist și gol. Inima mea te cere și te vrea lângă mine. Mi-e dor de tine!
7. Îmi e dor de tine, prieten drag! Sper că ești bine și aștept cu nerăbdare momentul revederii. Mult succes în tot ceea ce faci!
8. Mi-e dor de zâmbetul tău, de buzele tale, de atingerea ta delicată … Mi-e dor de tine!
9. Orice ai face, sunt alături de tine. Oriunde, oricând. Sper ca toate visurile tale să se împlinească. Mi-e dor de tine, dragostea mea!
10. Mi-e dor să te ating, mi-e dor să îți văd chipul surâzând, mi-e dor să îmi șoptești cuvinte frumoase de dragoste, mi-e dor de clipele când ne țineam de mână, mi-e dor de tine … Te iubesc!

 

Cum poți să surprinză plăcut o persoană dragă

Mesajele pline de dragoste continuă cu o selecție de texte sincere și emoționante.

11. Dacă nu ar exista dorul, nu am avea cum să știm cât de mult iubim anumiți oameni, cât de mult ne lipsesc și cât de mult înseamnă ei pentru noi. Dacă nu ar durea atât de tare dorul, poate nu ar fi atât de mare iubire.
12. Este greu să ștergi ceva din minte, când amprenta îți rămâne în inimă. Îmi lipsești!
13. Dacă aș planta o floare de câte ori mă gândesc la tine ar însemna să merg printr-o grădină al cărui capăt nu l-aș vedea niciodată.
14. Îmi cade o lacrimă din ochi și nu știu ce e cu mine, dar un singur lucru însă știu: mi-e dor de tine! Te iubesc!
15. Mi-e dor de de anii ce au trecut, de clipa când ne-am cunoscut. Când prima oară m-ai privit, cuceritor mi-ai zâmbit. De atunci te port în gândul meu și noaptea în vis te văd mereu. Mi-e dor de tine!
16. Dacă zâmbesc înseamnă că mă bucur să te văd. Dacă te caut înseamnă că îmi e dor. Dacă te ajut înseamnă că îmi pasă. Dacă ofer înseamnă că meriți.
17. Ziua mă gândesc la tine, noaptea te visez. Dar asta nu-mi este de ajuns, pentru că cele mai frumoase momente sunt lângă tine. Îmi e dor de tine, sufletul meu!
18. Ești primul gând când mă trezesc dimineața, ești ultimul surâs înainte de culcare. Ești tot ce am mai bun, tot ce simt mai frumos! Îmi lipsești …
19. Dacă iubești pe cineva cu adevărat, merită să aștepți, oricât de lungă ar fi așteptarea. Așa mi-au spus, dar nu i-am crezut. Totul s-a schimbat când te-am cunoscut pe tine.
Îmi este atât de dor de tine!

Chiar dacă distanța intervine între două persoane, sentimentele pot deveni și mai intense
Chiar dacă distanța intervine între două persoane, sentimentele pot deveni și mai intense

Mi-e dor de ochii tăi

20. Mi-e dor de atâta dor încât sufletul nu poate să-l mai încapă.
21. Plouă acum … Ar trebui să te duci la geam și să numeri picăturile de ploaie, atât de mult îmi este dor de tine!
22. Simt că am început să trăiesc cu adevărat din momentul în care te-am întâlnit pe tine. Să știi că îmi lipsești enorm! Te iubesc!
23. Mi-e dor de ochii tăi! Aștept cu nerăbdare clipa când te voi strânge din nou în brațe.
24. Îmi lipsești la fiecare bătaie a inimii, la fiecare clipire, în fiecare secundă și în fiecare moment al zilei! Dorul de tine este imens. Aștept cu nerăbdare ziua în care vei fi din nou lângă mine.
25. Când tu ești departe, tristețea mă înconjoară. Dorul îmi cuprinde sufletul și mă face să mă gândesc la tine neîncetat. Te iubesc și te aștept acasă!
26. Copile drag, tu nu știi oare că ochii tăi îmi luminează sufletul? Copile drag, de când ai venit pe lume, m-ai făcut să fiu cel mai fericit om de pe pâmânt.
Copile drag, te port mereu în gând și în suflet. Dorul e mare, dar știu că nu mai e mult până când vei fi din nou cu noi. Te iubim și te așteptăm acasă!
27. Zilele sunt lungi, nopțile sunt sfâșietoare. Chipul tău mă urmărește mereu, iar dorul de tine nu-mi dă pace. Te iubesc și sper să fii bine acolo unde ești!
28. Gândul îmi zboară la tine mereu. Oriunde merg ești cu mine. Orice fac ești lângă mine. Mi-e dor de tine și de zâmbetul tău! Vizez la momentul în care ne vom revedea.
29. Zilele trec greu, când ești departe. Nopțile sunt reci fără tine. Strălucirea dispare când tu nu ești. Dorul de tine e mare. Te iubesc!
30. Cele mai mari aventuri le-am trăit alături de tine, prieten drag! Ce n-aș da să fii aici din nou, să râdem și să povestim, așa cum obișnuiam să facem pe timpuri. Sper că totul îți merge de minune și îți doresc ca viața să te surprindă frumos! Îmi e dor de tine!

Dor de tine, dor de noi

31. Dor de tine, dor de noi, dor de viața în doi. Mi-e dor și doare.
32. Când dorul îți va cuprinde inima, amintește-ți de clipele frumoase petrecute împreună și nu uita că într-o zi vom fi din unul lângă celălalt.
33. Nu a spus nimeni că va fi ușor să stăm atâta timp departe unul de altul, dar sunt convins că relația noastră va deveni și mai puternică. Te iubesc, suflet drag! Îmi lipsești enorm.
34. Tu ești acela care m-a învățat să iubesc cu adevărat. Îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru noi! Mi-e dor de tine! Te iubesc enorm!
35. Distanța ne ține depărțiți, dar tu vei rămâne pentru totdeauna în inima mea. Te iubesc și te port mereu în gând!
36. Distanța te poate împiedica să dai o îmbrățișare cuiva drag, dar nu te poate opri să te gândești la acea persoană. Îmi lipsești enorm!
37. Există momente în care viața îi desparte pe unii oameni doar pentru ca amândoi să înțeleagă cât de importanți sunt unul pentru celălalt. Prin asta trecem și noi acum, dar sunt sigur că sentimentele noastre vor deveni și mai puternice. Mi-e dor de tine!
38. Sufletul meu îl porți cu tine, de când ai plecat. Dorul crește neîncetat. Număr zilele până când vom fi din nou împreună.
39. Mamă, să știi că îmi e tare dor de tine! Mă gândesc mereu la tine și aștept cu nerăbdare să mă întorc acasă!
40. Chipul tău e în inima mea, acum și mereu … Dorul e mare, dar știu că într-o zi vom fi din nou împreună. Te iubesc, suflet drag!

Un mesaj simplu, Mi-e dor de tine, dar de mare impact
Un mesaj simplu, Mi-e dor de tine, dar de mare impact

Cum poți să-i arăți că îți lipsește. Mesaje de dor

41. Copilaș frumos, mami te iubește mult! Chiar dacă nu sunt acum lângă tine, să știi că nu mai este mult până când vom putea fi din nou împreună.
Îmi e dor de tine, puiul meu!
42. Poza ta o port mereu cu tine să-mi aline dorul, să-mi mângâie sufletul. Te iubesc și aștept să revii!
43. Mi-e dor să te strâng în brațe, să zbor printre stele, să alunec prin mii de sentimente. Mi-e dor să te privesc și să te am alături! Mi-e dor de tine, mi-e dor de noi!
44. Suflet drag, mi-e dor de tine! Nu mai e mult și te voi putea strânge din nou în brațe! Până atunci îți doresc zile senine și succes în toate!
45. Știi ce fac în fiecare zi, în fiecare noapte de când ai plecat? Mă gândesc la tine și visez la momentul în care vom fi din nou împreună. Te iubesc!
46. Îmi lipsesc nopțile lungi petrecute împreună, zilele cu tine și momentele magice care ne-au unit și ne-au făcut să ne scriem povestea. Îmi e dor de tine!
47. Mi-e dor să te strâng în brațe, să te alint, să-ți spun că te iubesc și că viața mea tu ești. Te iubesc!
48. De când te-am cunoscut, te-am purtat mereu cu mine. La muncă, la plimbări sau la ieșiri cu prietenii, în somn, în visele mele.
De când te-am cunoscut, nu am stat niciodată așa de mult timp despărțiți. Distanța e mare, dorul e imens. Mă gândesc mereu la tine și la cât de mult te iubesc!