Home » Life & Style » Nume ciudate pe care nu v-ați dori niciodată să le dați copiilor voștri. 13 prenume bizare și ridicole

Nume ciudate pe care nu v-ați dori niciodată să le dați copiilor voștri. 13 prenume bizare și ridicole

Ileana Mladinoiu / 28.10.2020, 13:27
Nume ciudate pe care nu v-ați dori niciodată să le dați copiilor voștri. 13 prenume bizare și ridicole

Liga Ofițerilor de stare civilă  din Franța este un site care depistează cele mai absurde/ neobișnuite/grotești/amuzante prenume, pe baza unor dovezi justificative, adunate într-un Ghid anti-prenume, publicat anual, date vreodată copiilor la botez, iar explicațiile sunt la fel de amuzante.

Prenume ciudate pe care părinții au îndrăznit să le dea copiilor lor

Pagina de Facebook a Ligii este acum urmărită de peste 11.300 de persoane, iar contul Twitter are 17.000 de urmăritori. Creatorii speră să crească în continuare cu noul lor site. Mai mult, ambiția lor este să câștige un Golden Blog Award, o campanie care recompensează cele mai bune bloguri de pe web.

Am extras de pe site câteva exemple de prenume pe care unii părinți au îndrăznit să le dea copiilor lor, prenume compuse într-un mod bizar, prenume așa-zis normale, dar într-o ortografie improbabilă.

Eutanasia

Potrivit liguedesofficiersdetatcivil.fr., în 2012,în Nice, unei fetițe, cu o soră mai mare ce purta numele de Amnezia și cu un frate, Iuda, i s-a dat numele de Eutanasia. Nume unic al unui act medical, însemnând sinucidere asistată.

Adolf Castro

Alegerea prenumelui unui controversat dictator nazist și numele unui șef de stat cubanez, ca să se obțină numele compus Adolf Castro, nu va fi cu siguranță aprobată în unanimitate.

Al Capone și Al Pacino

Prenume masculine demne de mafie care au fost date unor frați în 2015, în orașul francez Mulhouse din Alsacia.

Songoku-Kassim

Un tată a dorit ca fiul lui să poarte numele celui mai bun prieten al său decedat, Kassim, dar căruia i-a mai adăugat numele dragonului Songoku, un model de erou, chiar dacă nu perfect, din seria Dragon Ball.

Unii copii s-au ales cu prenume ciudate și amuzante
Unii copii s-au ales cu prenume ciudate și amuzante

Keurtyssrakotoyarivony

Am spune că primele 3 litere, Keu, personaj fictiv care apare alături de Bedivere, una dintre cele mai vechi figuri ale legendei arturiene, prezentă deja în literatura galeză, ar fi fost de dorit, dar după ce pare că o pisică a trecut pe tastatura unui laptop a ieșit un fel de jofdgnjmofhgmojemgheqohg.

Dior Gnagna

Este clar că părinții adoră moda, parfumurile, dar când unul dintre ei nu este mulțumit, o ia razna. Dior Gnagna este, până la urmă, o alianță între casa de lux pariziană și un prenume tradițional senegalez.

Ouais

S-ar părea că unul dintre părinți a răspuns la întâmplare „da” pentru că nu ascultau întrebarea celui de la starea civilă și persoana care înregistra numele l-a scris direct.

King-Love

Iată un tip care va face inimile doamnelor să tresară. În afară de Regele Iubirii, nimic nu este mai romantic.

Tofu

Așa se întâmplă când o mamă devine dependentă de bucătăria asiatică. Evident, abuzul de tofu este periculos pentru sănătate.

Jiscadestin

Ortografia numelui bebelușului ales poate fi cu adevărat slabă, precum Kill-Yann, Zac-Harry, Enthonyn, Jean-Clode sau Jiscadestin, ca omagiu președintelui Franței, dar cu o ortografie care amuză.

Jalilaparaense

O altă lovitură de la părinții cărora nu le plac profesorii. Nici Starbucks. Un nume nepronunțabil.

Retcharles

Este necesar să precizăm cărui artist american îi aduce omagiu acest prenume? Să fie vorba despre Ray Charles?

Link

În sfârșit avem și un nume de copil conectat, semn că părinții sunt cunoscători ai tehnologiei actuale. Dacă v-ați propus să vă botezați copilul, în niciun caz nu veți face astfel de alegeri.