Home » Life & Style » Revelion 2022. Ce vezi la Pro TV, Antena 1 sau Kanal D în Noaptea dintre Ani. Program special

Revelion 2022. Ce vezi la Pro TV, Antena 1 sau Kanal D în Noaptea dintre Ani. Program special

Cojocaru Cristian / 29.12.2021, 11:33

Sfârșitul de an este aproape, iar oamenii se pregătesc deja pentru marea petrecere de sfârșit de an. Iar când vine vorba de pregătiri, aici nu se încadrează doar oamenii care aleg să plece în călătorii sau cei care își pregătesc listele de cumpărături, ci și televiziunile care pregătesc programe speciale pentru Noaptea dintre Ani. Află ce progam vei avea de Revelion 2022 la Pro TV, Antena 1 sau Kanal D.

Program Revelion 2022 la cele mai cunoscute posturi TV

Cele mai cunoscute televiziuni din România se pregătesc pentru Noaptea dintre Ani, astfel că acestea se întrec în a-ți oferi cel mai bun program de Revelion. Află ce program special au pregătit fiecare dintre acestea.

Pro TV

Postul de televiziune Pro TV a pregătit telespectatorilor săi un program special. Astfel, de Noul An se va petrece cu muzică aleasă, pentru că postul de televiziune a pregătit alături de Untold un program cu totul special. În data de 31 decembrie, începând cu ora 23:30, Smiley, Inna, Irina Rimes, Horia Brenciu și Grasu XXL vor pregăti momente speciale pentru cei aflați în fața micilor ecrane.

La miezul nopții, telespectatorii se vor putea bucura de un spectacol de artificii care va fi transmis de pe stadion Cluj-Arena, din Cluj-Napoca. Totodată, unul dintre cei mai cunoscuți DJ ai lumii, David Guetta va avea un show special de la Paris care va fi transmis live. Mediul online, de asemenea, va fi presărat cu suprize. Astfel, șase vedete, Florin Busuioc, Adrian Nartea, Olimpia Melinte, Cosmin Stan, Andreea Marinescu și Alex Dima au pregătit pentru internauți povești de Crăciun pe care le poți asculta alături de cei mici.

revelion 2022
Pro TV a pregatit un program special alaturi de Untold pentru noaptea de Revelion

Antena 1

La Antena 1, Dan Negru rămâne în continuare simbolul Revelionului, punând la cale cel mai mare show din istoria televiziunii din România. Celebruk prezentator, alături de echipa de la Antena 1 sunt pe ultima sută de metri în ceea ce privește Revelionul pe care Dan Negru îl va prezenta.

„Filmările vor avea loc la începutul lui decembrie, totul a fost cu emoții. Dacă luna trecută au acceptat provocarea doar 50 de invitați, mulți dintre ei refuzând să mai vină la filmări din cauza numărului alarmant de cazuri de Covid-19, iată că, odată cu relaxarea situației, alți 40 de artiști l-au bombardat pe Dan Negru cu telefoane, spunându-i: ”Venim, Dane, ca să ne mai vadă lumea și pe noi, la televizor!”

Inițial, doar 50 de persoane erau anunțate pe listă, însă acum, lista a ajuns la peste 90 de invitați, astfel că Revelionul din acest an va fi cel mai mare văzut vreodată la o televiziune din România.  Cu toate acestea, onorariile vedetelor care vor participa nu vor fi atât de mari, la bază fiind contextul pandemic.

Așadar, aceștia vor primi sume cuprinse între 200 și 1.500 de euro. Dacă luna trecută, decorul era pregătit pentru 50 de invitați, acum muncitorii au fost chemați să redimensioneze spațiul pentru a fi suficient pentru 90 de persoane. Această lucrare va mai scoate din conturile Antenei 1 alți 40.00 de eruo.

”Sunt onorarii ceva mai mici ca în alți ani, s-a ajuns la sume cuprinse între 200 și 1.500 de euro. S-a negociat destul de strâns, mai ales că vedetele nu prea mai au și alte contracte din care să câștige ban”, au declarat surse din Antena 1, în exclusivitate pentru impact.ro.

Dan Negru va prezenta Revelionul Starurilor 2022 – Războiul Generațiilor începând cu ora 22:00. 11 măști vor urca pe scenă și vor ascunde celebrități din diverse domenii, în timp ce vedetele aflate în platou vor încerca să ghicească cine se află în spatele fiecărei măști.

“Una dintre cele mai complicate și spectaculoase măști din acest an este cea a Păpuşii, inspirată din filmul care a făcut înconjurul planetei – Squid game. Este prima mască de asemenea dimensiuni folosită într-un show de televiziune, mai exact peste 3.8 metri înălţime. O echipă de peste 10 sculptori specializaţi în butaforii a lucrat vreme de câteva săptămâni la realizarea ei, iar transportul ei a presupus o logistică aparte. O întreagă echipă de designeri a lucrat la hainele păpuşii, care au fost montate direct pe ea, printr-un sistem special de ancorare!”, a dezvăluit producătorul show-ului, Augusta Lazarov Petrescu.

Potrivit specialistului în machiaj, cele mai complicate măști pe care le-a realizat au fost cele ale Extraterestrului, Spiritului Nopții și Maestrului Levitației. În ceea ce privește logistica, masca Păpușa a fost cel mai greu de obținut. Vedetele ascunse de aceste măști au petrecut aproximativ trei ore în cabina de machiaj, în timp ce unele vedete au stat acolo chiar și cinci ore. Află cine sunt celebritățile din spatele acestor măști în cadrul Revelionului Starurilor 2022 prezentat de Dan Negru.

Kanal D

La unul dintre posturile preferate ale românilor, Kanal D, distracția, muzica, invitații aleși și voia bună vor fi prezente pe tot parcursul nopții de Revelion. Începând cu ora 20:00, telespectatorii vor putea urmări emisiunea „Gala Premiilor Eroii Comediei 2021”. Acest program va fi unul special, mai ales că ingredientul prioritar va fi comedia bună.

Toni Grecu și Irina Ștefan vor fi cei care vor găzdui emisiunea, iar tot ei vor premia cele mai interesante, controversate și cunoscute întâmplări comice care au avut loc în anul 2021. Protagoniștii emisiunii sunt oamenii pe care îi vede în viața de zi cu zi, la știri sau ale căror întâmplări ne-au amuzat în mediul online.

În cadrul emisiunii vor fi oferite 10 premii, așadar vor fi cel puțin tot atâtea ocazii pentru ca noul an să te prindă cu gura până la urechi. Unul dintre cei mai cunoscuți „participanți” va fi prințul austriac care l-a vânat pe ursul Arthur, dar și polițistul care a condus la un bancomat un cetățean pentru a scoate banii și a-i oferi șpagă.

Tot în noaptea de Revelion, începând cu ora 21:30, Bursucu și Ana-Maria Barnoschi vor învârti „Roata Distracției” care le va aduce noroc românilor în anul 2022. Emisiunea va fi presărată cu invitați aleși, umor pe măsură, muzică bună, dar și multe suprize.

Alex Velea, Armin Nicoară, Andreea Antonescu, Georgiana Lobonț, Pepe, Jean de la Craiova, Vali Vijelie, Anda Adam și actorii Romică Țociu și Cornel Palade sunt doar câteva dintre vedetele care vor participa la petrecerea „Nostalgia” din noaptea de Revelion, fredonând melodii cunoscute ale anilor ’90.