Home » Life & Style » Secretul siluetei Ancăi Țurcașiu. Dieta care o ajută pe artistă să arate impecabil la 50 de ani

Secretul siluetei Ancăi Țurcașiu. Dieta care o ajută pe artistă să arate impecabil la 50 de ani

Bucur Ioana / 06.11.2020, 16:12
Secretul siluetei Ancăi Țurcașiu. Dieta care o ajută pe artistă să arate impecabil la 50 de ani

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai frumoase femei din România. Timpul pare să nu lase urme pe chipul îndrăgitei actrițe. Secretul siluetei sale de invidiat, chiar și la vârsta de 50 de ani, a fost dezvăluit.

Secretul siluetei Ancăi Țurcașiu 

Are 50 de ani și pare să arate din ce în ce mai bine. Anca Țurcașiu este una dintre cele mai frumoase femei din România, iar secretul siluetei sale de invidiat se pare că se găsește în…farfurie! De ani buni, actrița este adepta unui stil de viață sănătos și are o alimentație curată. Ea a devenit vegetariană, la începutul anilor ’90, iar rezultatele incredibile se văd și acum. 

Admiratorii o întreabă des ce mănânc în fiecare zi, pentru a se menține în formă 

Anca Țurcașiu a dezvăluit, pe rețelele sociale, cum arată farfuria ei când vine ora cinei.

Dacă tot sunt întrebată mereu ce mănânc, iată meniul meu pentru cină! Spanac, sparanghel și bruschete cu roșii! A… și un aperol spritz. Așa, de seară bună…. Îmi e foarte dor să vă îmbrățișez!”, a scris Anca Țurcașiu, pe pagina sa de Facebook, în dreptul unei fotografii făcute în timpul mesei de seară.

Anca Țurcașiu, mesaj pe Facebook pentru fani
Anca Țurcașiu, mesaj pe Facebook pentru fani

După 22 de ani de căsnicie, Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au divorțat

În luna iulie 2020, Anca Țurcașiu anunța că, după 22 de ani căsătorie, ea și Cristian Georgescu vor divorța. La câteva luni de la despărțire, actrița a început un proces de reinventare. După o schimbare de look spectaculoasă, Anca Țurcașiu pare că se va întoarce la una dintre marile ei iubiri – muzica. Aceasta s-a fotografiat în studio, lângă Ovi, producătorul său muzical, şi a postat pe Facebook imaginea.

„Un pian, Ovi producător, compozitor, prieten şi o piesă nouă în curând. După mulţi ani de repaus, o revenire sperăm noi în forţă. Autorul textului rămâne secret. Aveţi vreo idee cine ar fi?”, a scris Anca Ţurcaşiu.

Aşa cum era de aşteptat, fanii au reacţionat imediat şi au felicitat-o pe artista pentru curajul de a o lua de la capăt, dar şi pentru felul în care arată.

„Ai fost mereu o frumuseţe, dar acum eşti minunată”. “Mult succes, te apreciez foarte mult”. “Toată stimă și tot respectul meu pentru un om minunat, un compozitor minunat și o cântăreață de mare calibru. Mult succes, Anca”. “Eşti minunată, revii la viaţă”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauţi.

Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au divorțat
Anca Țurcașiu și Cristian Georgescu au divorțat

În luna iulie, Anca Țurcașiu a uimit întreaga ţară cu anunţul său. După 22 de ani de căsnicie, aceasta a hotărât să divorţeze de medicul stomatolog Cristian Georgescu. Mai mult, a precizat că nu va oferi informaţii despre motivele care au stat în spatele acestei decizii,

„Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!

Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște!

Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!”, a scris Anca Țurcașiu.