Home » Life & Style » Știri mondene » „Am fost lovit pe scenă”! Avem filmarea cu momentul în care Jador e pus la podea în Mehedinți: „Să vină Poliția Locală”

„Am fost lovit pe scenă”! Avem filmarea cu momentul în care Jador e pus la podea în Mehedinți: „Să vină Poliția Locală”

Ioncea Iulian / 08.07.2024, 14:10

La doar 29 de ani, vârstă pe care a împlinit-o în primăvara acestui an, Jador a ajuns să fie unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți oameni din România.

Celebrul artist, care a participat și la diferite emisiuni TV, printre care și Survivor, adună mii de oameni la concertele lui. Dacă de obicei acest lucru este unul pozitiv, iată că zilele trecute isteria creată în jurul lui Jador a dus și la un eveniment mai puțin plăcut, dar pe care cântărețul l-a tratat în glumă.

Având un concert în Mehedinți, Jador a urcat pe scena din fața mulțimii în timp ce organizatorii le spunea fanilor să stea cât mai departe de artist, pentru a nu se crea o îmbulează.

Jador, dărâmat de fani pe scenă

„Intrasem pe scenă, lumea era în delir”, a scris Jador pe TikTok.

Ce a urmat apoi depășește însă orice scenariu: oamenii au urcat pe scenă, pentru a face poze cu Jador! Iar acest lucru s-a încheiat nu foarte bine pentru artist.

„Începuseră oamenii să urce pe scenă și scena dădea semne că se prăbușește cu noi toți” și „M-am prăbușit doar eu! Și atât de mult m-am simțit iubit. Sunt și acum bucuros” a mai spus Jador pe TikTok.

Tot el a dezvăluit și că a fost lovit, înainte să cadă: „Am fost lovit și pus la podea pe scenă la Mehedinți”!

Toată „povestea” a fost postată pe TikTok de Jador, iar clipul video s-a viralizat rapid: a adunat peste 600.000 de vizualizări, aproximativ 300 de comentarii și 22.000 de like-uri.

La un moment dat, la finalul videoclipului, unul dintre organizatori este auzit cum spune la microfon: „Am rugat Poliția Locală să vină aici la scenă”!

@jadorNu am cuvinte comentati voi….♬ sunet original – Jador mami👑❤️