Home » Life & Style » Știri mondene » Andra și Delia, despre rivalitatea dintre ele. Cele mai de succes artiste din România au dat cărțile pe față. Momentul adevărului

Andra și Delia, despre rivalitatea dintre ele. Cele mai de succes artiste din România au dat cărțile pe față. Momentul adevărului

Violeta Badea / 15.05.2021, 10:41
Andra și Delia, despre rivalitatea dintre ele. Cele mai de succes artiste din România au dat cărțile pe față. Momentul adevărului

Andra și Delia, despre rivalitatea dintre ele. Andra și Delia sunt, fără dar și poate, cele mai bune soliste din România. Multă vreme s-a zvonit că cele două cântărețe sunt rivale, deoarece au stiluri diferite. Soția lui Cătălin Măruță a avut-o ca invitat în cadrul podcastului „Acasă la Măruță” pe Delia. Cum se înțeleg cele două veți afla din materialul următor.

Andra și Delia, despre rivalitatea dintre ele

Andra și Delia sunt considerate două dintre cele mai bune voci din România, ocupând primele locuri în topurile muzicale de ani buni. Cele două sunt văzute de mulți ca două rivale, deoarece au stiluri diferite și  lucrează la televiziuni diferite. Andra este jurat la emisiunea „Românii au Talent”, difuzată de Pro TV, iar Delia se află în juriul emisiunii „iUmor”, de la Antena 1.

Sătulă să audă mereu același zvonuri, Andra s-a hotărât să dea cărțile pe față! Astfel, artista a invitat-o în cadrul primului său poadcast „Acasă la Măruță” pe Delia, cea despre care s-a spus de atâtea ori că îi este rivală. Ambele cântărețe au discutat despre relația lor, au cântat împreună și au glumit, iar fanii s-au putut bucura de doar câteva secvențe din cel mai așteptat poadcast. Acesta va putea fi ascultat duminică, de la ora 19.00, pe canalul de youtube „Acasă la Măruță”.

„Vreau ca oamenii să ne cunoască și altfel – uite prin prisma discuțiilor pe care le avem ca și cum am fi la o terasă. Lumea ne vede de multe ori rivale, competiție”, a spus Andra. „Oamenii sunt mai preocupați să alimenteze niște lucruri inexistente. Eu știu ce tragi, știu ce lucrezi, știu ce înseamnă”, a răspuns Delia.

Andra si Delia au dat cartile pe fata
Andra si Delia au dat cartile pe fata

Cele mai de succes artiste din România au dat cărțile pe față

Andra și Delia își doresc enorm ca publicul să nu le mai perceapă ca pe niște rivale, deoarece se înțeleg foarte bine și că chiar și-ar dori să scoată o piesă împreună. În timpul interviului, cele două artiste au cântat împreună. Jurata de la „Românii au Talent” a încercat să interpreteze melodia „Cine m-a făcut om mare” a invitatei ei, iar frumoasa blondină a încercat melodia „Vreau sărutarea ta”, aceasta fiind una dintre cele mai populare cântece ale Andrei.

„Când scoatem o piesă noi două?”, a întrebat-o Andra pe Delia, iar răspunsul pe care l-a dat jurata de la „iUmor” rămâne un secret până duminică, atunci când va apărea podcastul. Cu toate astea, înainte de a primi această întrebare, Delia a fost foarte impresionată de felul în care au sunat cântând împreună. ”Ce frumos se armonizează vocile, bă băiatule, bă!”, a exclamat vedeta.

Așa cum era de așteptat, fanii sunt nerăbdători să urmărească acest podcast și își doresc ca cele două să colaboreze la o piesă. „Vreau un duet cu voi. Un hit bombă”, ”O să ajungă în trending acest podcast la cât de apreciate sunteți tu și Delia! Abia îl aștept și eu”, „Doamne ce frumos vi se unesc vocile, ce faină ar ieși o colaborare, așa simt că acest Podcast ca urca top 1 în trending”, au fost doar câteva dintre comentarii. Mai jos puteți urmări prezentarea podcastului.